Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτο σαν απειλη προς τους οπαδους σας ακουστηκε πιο πολυ  :dancing: :dancing:
Ο Μάρκο Σέποβιτς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV.

Αναλυτικά ο άσος από την Σερβία είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ευελπιστώ να κερδίσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτό.

Ξέρω για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω δει πολλά παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω για να έρθω κοντά στους φιλάθλους μας.

Θα δώσω μέχρι και την καρδιά μου στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σέποβιτς στο Olympiacos TV:

pegasus_LARGE_t_1041_106063335.JPG

38_sepovits_xeg.jpg

130x173_138443155014.jpg

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο Μάρκο Σέποβιτς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV.

Αναλυτικά ο άσος από την Σερβία είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ευελπιστώ να κερδίσουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτό.

Ξέρω για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω δει πολλά παιχνίδια και ανυπομονώ να παίξω για να έρθω κοντά στους φιλάθλους μας.

Θα δώσω μέχρι και την καρδιά μου στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σέποβιτς στο Olympiacos TV:

pegasus_LARGE_t_1041_106063335.JPG

38_sepovits_xeg.jpg

130x173_138443155014.jpg

Εχει εναν αδερφο που αγωνιζεται στην Σελτικ νομιζω  :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
εδω το πρωταθλημα δεν διακοπηκε για τον εμφυλιο, θα διακοπει για τον πιτσαδορο και τον καταληψια?  :grin:
θα διακοπει τυπε

οχι γιατι εχει εκλογες, αλλα επειδη δεν εχει μουντιαλ το καλοκαιρι

αν γινοταν περσι οι εκλογες που επρεπε να τελειωσει αυστηρα στις 15 μαϊου το πρωταθλημα μαζι με τα πλει οφ λογω εθνικης, θα βλεπαμε μπαλα και ανημερα εκλογων και ολα καλα ολα ωραια

φετος ομως δεν το χουνε σε τιποτα να το πανε μεχρι τον ιουλιο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα διακοπει τυπε

αν γινοταν περσι οι εκλογες που επρεπε να τελειωσει αυστηρα στις 15 μαϊου το πρωταθλημα μαζι με τα πλει οφ λογω εθνικης, θα βλεπαμε μπαλα και ανημερα εκλογων και ολα καλα ολα ωραια

Αυτο δεν ειναι πρωταθλημα αλλα ταινια του Αγγελοπουλου  :rolleyes:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα διακοπει τυπε

και τα πλει ωχ ποτε θα γινουν ρε τυπε? νταλα καλοκαιρι να εχουν και παιχνιδια στα ποδια τους οι ομαδες για τα προκριματικα στην ευρωπη? :think:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
και τα πλει ωχ ποτε θα γινουν ρε τυπε? νταλα καλοκαιρι να εχουν και παιχνιδια στα ποδια τους οι ομαδες για τα προκριματικα στην ευρωπη? :think:
ναι τυπε

για να παιξουν και οι καλοκαιρινες μεταγραφες  :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
@antisthenis.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφει.
Ο Αθλητικός δικαστής θα κρίνει εκ νέου την υπόθεση και θα αποφασίσει ξανά.
Επειδή όταν τα έγραφα αυτά, ΔΕΝ είχα διαβάσει το κείμενο της απόφασης και είχα βασιστεί στα αναγραφόμενα στον αθλητικό τύπο, αναθεωρώ την αρχική μου άποψη.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, "με την υπ’ αρ. 101/19-12-2014 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ» κατά της υπ’ αριθμ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ",
"Απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του καθού της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ». Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 55/31-10-2014 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στον καταθέσαντα"
.
 Ερηνεύοντάς την εξαφανίζει την απόφαση 55/14 του ΜΔΟ/ΕΣΑΚΕ και κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού. Πουθενα δεν γράφει για παραπομπή όπως αρχικά νόμιζα.
 Διατηρώντας τις επιφυλάξεις μου (δεν γνωρίζω το κείμενο της προσφυγής) η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι ορθή.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
«Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της».

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses:

Συνημμένα

• 10689698_10152886545672567_7297184321909251997_n.jpg
    10689698_10152886545672567_7297184321909251997_n.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 8

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
πορεί η Τίγκρες να κέρδισε την υπόθεση εναντίον του Πουλίδο στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας του Μεξικό, ωστόσο ο παίκτης προσέφυγε στο CAS κι επίσημα, περιμένοντας τη δικαίωσή του. «Παρουσιάστηκε η προσφυγή στο CAS και η απάντηση αναμένεται σύντομα, όχι σε περισσότερο από μήνα. Εκεί θα αποφασιστεί και αν μπορεί να βγάλει προσωρινό διαβατήριο. Ο Πουλίδο είναι έτοιμος τον Γενάρη να παίξει στην Ευρώπη» τονίζει πηγή κοντά στον παίκτη και φυσικά αναφέρεται στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός φορ γνώριζε καλά πως δεν θα δικαιωνόταν από την Ομοσπονδία της χώρας του γι' αυτό και προσέφυγε στο CAS. Ο ίδιος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να γυρίσει στην Τίγκρες και περιμένει τη δικαίωση να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Διάβασε περισσότερα στο: «Μπάλα τον Γενάρη ο Πουλίδο» | gazzetta.gr

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
272
Πόντοι
36
πορεί η Τίγκρες να κέρδισε την υπόθεση εναντίον του Πουλίδο στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας του Μεξικό, ωστόσο ο παίκτης προσέφυγε στο CAS κι επίσημα, περιμένοντας τη δικαίωσή του. «Παρουσιάστηκε η προσφυγή στο CAS και η απάντηση αναμένεται σύντομα, όχι σε περισσότερο από μήνα. Εκεί θα αποφασιστεί και αν μπορεί να βγάλει προσωρινό διαβατήριο. Ο Πουλίδο είναι έτοιμος τον Γενάρη να παίξει στην Ευρώπη» τονίζει πηγή κοντά στον παίκτη και φυσικά αναφέρεται στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός φορ γνώριζε καλά πως δεν θα δικαιωνόταν από την Ομοσπονδία της χώρας του γι' αυτό και προσέφυγε στο CAS. Ο ίδιος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να γυρίσει στην Τίγκρες και περιμένει τη δικαίωση να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Διάβασε περισσότερα στο: «Μπάλα τον Γενάρη ο Πουλίδο» | gazzetta.gr
ο φινμπογκασον παντως 2 τεμαχια εβαλε χτες  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom