Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τελικα ρε φιλε εισαι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:καλα ποσταρεις τα βιντεκια στο θρεντ σας τι μπαινεις εδω?να'ρθω απο εκει να το κανω πουτανα?το βρισκεις λυση αυτο?
Παντως το νικ doritis spermatos κολλαει καλυτερα με την φωτογραφια του Κοκκαλη. :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ποσοι?
[youtube=425,350]M5j_DX6uBLM[/youtube]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Παντως το νικ doritis spermatos κολλαει καλυτερα με την φωτογραφια του Κοκκαλη. :grin:
ελεγα να βαλω το κανις :2funny: αλλα λογω των ημερων και το οτι προκαλουσαν οι χανουμες ολη μερα μαζι με τα λαγουδακια,τα πηρα και εβαλα τον εφιαλτη τους :rockon:

Συνημμένα

• caniche+a2.jpg
    caniche+a2.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 21

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ελεγα να βαλω το κανις :2funny: αλλα λογω των ημερων και το οτι προκαλουσαν οι χανουμες ολη μερα μαζι με τα λαγουδακια,τα πηρα και εβαλα τον εφιαλτη τους :rockon:
Καλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρ  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
Καλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρ  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
στο 108 με πεναλτυ πριν απο την σεντρα..τι παπουτσελης & παπαρια μαντολες..εγω παντως συνεισφερω 30 χιλιαρικα στην εξαγορα του διαιτητη για να το ζησω & αυτο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρ  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
τι να πεις ρε φιλε με αυτους?εδω βριζαν τον στολτιδη και ξεχνουν τον κοντο με τους αλλους που φτυσαν την εθνικη,τους επιασε ευθιξια τωρα.κατα βαθος ζηλευον τον κοκκαλη τρομερα.εδω οι λαγοι λεγανε για τα μελη και τωρα μετα απο 5χρονια που τους το ειπε ο βγενο εχουν κατουρηθει απο χαρα.δεν τους αδικω και εγω αν ειχα τον καβουρογιαννη η τον κοντο κλαψομουνη θα εκλαιγα.τους ειπε ο κοντος ο θρασυς οτι εχουμε δωσει λεφτα φετος(οσο κανει ο λεοναρντο,εκαναν ολες οι μεταγραφες της αεκ απο το καλοκαιρι)ενω ο ολυμπιακος εδωσε 10εκ για γεναρη μονο και δεν μιλησε κανεις τους.κοιμουντε ορθιοι,τους δουλευει καταμουτρα και αυτοι στον κοσμο τους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στο 108 με πεναλτυ πριν απο την σεντρα..τι παπουτσελης & παπαρια μαντολες..εγω παντως συνεισφερω 30 χιλιαρικα στην εξαγορα του διαιτητη για να το ζησω & αυτο..
και εγω θα δωσω στον μακη τον ρουφιανο την κασετα της εξαγορας για να κλαιγοντε πιο πολυ :rockon: :rockon:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Θρύλος ρε..........

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σαν να είπες πως έχει τον...Ρονάλντο της Μάντσεστερ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

τασος παντος οε οε οε...''ο καλος στρατιωτης''
τη ψυχη και την σταθεροτητα του τασουλη δεν την βρισκεις...
φιλοτιμος,δινει και τη ψυχη του...
οσο ξερει παιζει...αλλους 3-4 να ειχαμε τετοιους την ''επαρχια την ειχαμε για πλακα''

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
τασος παντος οε οε οε...''ο καλος στρατιωτης''
τη ψυχη και την σταθεροτητα του τασουλη δεν την βρισκεις...
φιλοτιμος,δινει και τη ψυχη του...
οσο ξερει παιζει...αλλους 3-4 να ειχαμε τετοιους την ''επαρχια την ειχαμε για πλακα''
κι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που δεινει την ψυχη του σε καθε ματς!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που [size=15pt]δεινει την ψυχη του σε καθε ματς[/size]!!!
Την πουτάνα την ψυχή να την έδιναν κι άλλοι.....τσου λου θα παίρναμε

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
κι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που δεινει την ψυχη του σε καθε ματς!!!

παντου υπαρχουν ''νουμερα'' φιλε...
και εγω οταν ακουω τετοιες μαλακιες στο γηπεδο,στραβωνω :cussing:...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σόρυ που παρεμβαίνω, αλλά για το τσου λου, δεν φτάνει η ψυχή...
Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

Όποιος όμως θυμάται την Ισπανία όπου και οι 10 την έδωσαν την ψυχή τους....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom