Παντως το νικ doritis spermatos κολλαει καλυτερα με την φωτογραφια του Κοκκαλη.τελικα ρε φιλε εισαι καλα ποσταρεις τα βιντεκια στο θρεντ σας τι μπαινεις εδω?να'ρθω απο εκει να το κανω πουτανα?το βρισκεις λυση αυτο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελεγα να βαλω το κανις αλλα λογω των ημερων και το οτι προκαλουσαν οι χανουμες ολη μερα μαζι με τα λαγουδακια,τα πηρα και εβαλα τον εφιαλτη τουςΠαντως το νικ doritis spermatos κολλαει καλυτερα με την φωτογραφια του Κοκκαλη.
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω το dvd της 7 που εχει πολυ γελιο(αποσπασμα το βιντεακι αυτο),και κατι βιντεακια ακομη γαματα,αλλα δεν ξερω πως ανεβαινουνποσοι?
[youtube=425,350]M5j_DX6uBLM[/youtube]
Καλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρελεγα να βαλω το κανις αλλα λογω των ημερων και το οτι προκαλουσαν οι χανουμες ολη μερα μαζι με τα λαγουδακια,τα πηρα και εβαλα τον εφιαλτη τους
Επισκέπτης
στο 108 με πεναλτυ πριν απο την σεντρα..τι παπουτσελης & παπαρια μαντολες..εγω παντως συνεισφερω 30 χιλιαρικα στην εξαγορα του διαιτητη για να το ζησω & αυτο..Καλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι να πεις ρε φιλε με αυτους?εδω βριζαν τον στολτιδη και ξεχνουν τον κοντο με τους αλλους που φτυσαν την εθνικη,τους επιασε ευθιξια τωρα.κατα βαθος ζηλευον τον κοκκαλη τρομερα.εδω οι λαγοι λεγανε για τα μελη και τωρα μετα απο 5χρονια που τους το ειπε ο βγενο εχουν κατουρηθει απο χαρα.δεν τους αδικω και εγω αν ειχα τον καβουρογιαννη η τον κοντο κλαψομουνη θα εκλαιγα.τους ειπε ο κοντος ο θρασυς οτι εχουμε δωσει λεφτα φετος(οσο κανει ο λεοναρντο,εκαναν ολες οι μεταγραφες της αεκ απο το καλοκαιρι)ενω ο ολυμπιακος εδωσε 10εκ για γεναρη μονο και δεν μιλησε κανεις τους.κοιμουντε ορθιοι,τους δουλευει καταμουτρα και αυτοι στον κοσμο τουςΚαλά, κάτσε να παίξουμε με τις www.freesmileys.org] [/url] και να πάρουμε το παιχνίδι με πέτσινο, στο 90φεύγα, πέναλτι....όλοι θα τον βάλουμε στο άβαταρ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εγω θα δωσω στον μακη τον ρουφιανο την κασετα της εξαγορας για να κλαιγοντε πιο πολυστο 108 με πεναλτυ πριν απο την σεντρα..τι παπουτσελης & παπαρια μαντολες..εγω παντως συνεισφερω 30 χιλιαρικα στην εξαγορα του διαιτητη για να το ζησω & αυτο..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι γινεται αλανια?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Καλά ρε Χρηστάρα....you???Τι γινεται αλανια?
pleasure...σου θυμίζει κάτι το παρακάτω???
ρεεεεεεεε..ακου ερωτηση σε pm απο τον doritis spermatos..ποιος ειναι ο mamba28? αααααααααααχ θα πεθανω απο τα γελια σημερα..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σαν να είπες πως έχει τον...Ρονάλντο της Μάντσεστερ!!!!εχει τον παντο στο magic
Σαν να είπες πως έχει τον...Ρονάλντο της Μάντσεστερ!!!!
τασος παντος οε οε οε...''ο καλος στρατιωτης''
τη ψυχη και την σταθεροτητα του τασουλη δεν την βρισκεις...
φιλοτιμος,δινει και τη ψυχη του...
οσο ξερει παιζει...αλλους 3-4 να ειχαμε τετοιους την ''επαρχια την ειχαμε για πλακα''
κι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που δεινει την ψυχη του σε καθε ματς!!!τασος παντος οε οε οε...''ο καλος στρατιωτης''
τη ψυχη και την σταθεροτητα του τασουλη δεν την βρισκεις...
φιλοτιμος,δινει και τη ψυχη του...
οσο ξερει παιζει...αλλους 3-4 να ειχαμε τετοιους την ''επαρχια την ειχαμε για πλακα''
Την πουτάνα την ψυχή να την έδιναν κι άλλοι.....τσου λου θα παίρναμεκι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που [size=15pt]δεινει την ψυχη του σε καθε ματς[/size]!!!
κι ομως φιλε μου τυφεα την κυριακη με την καλαμαρια ηταν πολλοι οι τρομπες που λεγαν "ημαρτον ρε παντο,που να παιξει ο Θρυλος με τον παντο,πρεπει να φυγει" μου ρθε να τους πεταξω απ τελευταιο διαζομα κατω....οι αμπαλοι!!τωρα τους εβλαψε ο Τασαρας που δεινει την ψυχη του σε καθε ματς!!!
παντου υπαρχουν ''νουμερα'' φιλε...
και εγω οταν ακουω τετοιες μαλακιες στο γηπεδο,στραβωνω ...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Την πουτάνα την ψυχή να την έδιναν κι άλλοι.....τσου λου θα παίρναμε
σόρυ που παρεμβαίνω, αλλά για το τσου λου, δεν φτάνει η ψυχή...
Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.σόρυ που παρεμβαίνω, αλλά για το τσου λου, δεν φτάνει η ψυχή...
Όποιος όμως θυμάται την Ισπανία όπου και οι 10 την έδωσαν την ψυχή τους....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις