χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.611
- Πόντοι
- 606
σωστα χυνει παλι ο χρηστιδης γιατι πήρανε τον ποντο
εδω με πας πηρες ισοπαλια στραβα-κουτσα πεναλτι,φαουλ,οφσαιντ κλπκλπ... !Ε δεν νομιζω να χασει και από τη Μαλμε. Μια ισοπαλια του αρκει. Θα περασει.
Εγω επαναλαμβάνω, δεν πηρα τιποτα. Παιζω αυριο με Επισκοπη.εδω με πας πηρες ισοπαλια στραβα-κουτσα πεναλτι,φαουλ,οφσαιντ κλπκλπ... !
με μαλμε κ χωρις μανταλο θα παρεις... !
Εγω επαναλαμβάνω, δεν πηρα τιποτα. Παιζω αυριο με Επισκοπη.
ΛΠΠΑΔΕΡΦΕ ΧΡΗΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥς...ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΟΠΟΙΟς ΠΡΟΦΑΝΩς ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ...σωστα χυνει παλι ο χρηστιδης γιατι πήρανε τον ποντο
1,67 γαυρο 2,5 ΠΑΟΚ 8 βαζελο και 30000 την ΑΕΚ
Η αλαζονεια φταιει. Αφου εχετε πλεον την εντυπωση ότι και σκετες οι φανελες θα το παιρνουν το πρωταθλημα. Ακομη κι αν παιζουν καποιοι Αυλωνιτης, Γιαννουλης και Μπουχαλακης.Πάντως αυτή η τακτική να πουλάμε ότι έχει αξία κάθε χρόνο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας αφήσει ποτέ να κάνουμε ομάδα. Χρειάζεται προγραμματισμός για αυτή τη δουλειά, δηλαδή ετοιμάζεις κάποιον για αντικαταστάτη και μετά πουλάς. Όχι τώρα να τρέχουμε για αμυντικούς επιδή δεν μπορέσαμενα αντικαταστήσουμε αυτούς που πουλήσαμε.
Απο την μία κατηγορήται τις μεγαλες ομάδες οτι δεν χρησιμοποιούν πιτσιρικάδες ελληνόπουλα και όταν τα χρησιμοποιούν σας ξυνίζουν.Η αλαζονεια φταιει. Αφου εχετε πλεον την εντυπωση ότι και σκετες οι φανελες θα το παιρνουν το πρωταθλημα. Ακομη κι αν παιζουν καποιοι Αυλωνιτης, Γιαννουλης και Μπουχαλακης.
Αυτό είναι σωστο, αλλά εγω ειπα άλλο πραγμα.Απο την μία κατηγορήται τις μεγαλες ομάδες οτι δεν χρησιμοποιούν πιτσιρικάδες ελληνόπουλα και όταν τα χρησιμοποιούν σας ξυνίζουν.
οταν οι αλλοι εχουν μπουρμπο,τζιολη και τζαβελλα αυτοι αρκουνΗ αλαζονεια φταιει. Αφου εχετε πλεον την εντυπωση ότι και σκετες οι φανελες θα το παιρνουν το πρωταθλημα. Ακομη κι αν παιζουν καποιοι Αυλωνιτης, Γιαννουλης και Μπουχαλακης.
Ο Ολυμπιακος εισεπραξε από Μήτρογλου, Σαμαρη, Μανωλα, Χολεμπας, συν το τσαμπιονς Λιγκ φετος, καποια δεκάδες εκατομμύρια ευρω. Πού είναι αυτά τα λεφτα? Βγαζεις το 2014 σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρω και παιζεις με τον Μπουχαλακη, τον Διαμαντακο και τον Ντοσεβι?οταν οι αλλοι εχουν μπουρμπο,τζιολη και τζαβελλα αυτοι αρκουν
επειδη δεν μου αρεσει η προβοκατσια και η υποκρισια θελω να σε ρωτησω κατι....Ο Ολυμπιακος εισεπραξε από Μήτρογλου, Σαμαρη, Μανωλα, Χολεμπας, συν το τσαμπιονς Λιγκ φετος, καποια δεκάδες εκατομμύρια ευρω. Πού είναι αυτά τα λεφτα? Βγαζεις το 2014 σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρω και παιζεις με τον Μπουχαλακη, τον Διαμαντακο και τον Ντοσεβι?
Υπηρχαν χρεη που επρεπε να καλυφθούν?
Γιατι δεν ξοδευτηκε τιποτα από οσα εισπραχθηκαν?
Ειλικρινη απορια εκφραζω.
[αν δεν κανω λαθος ο ισολογισμος της παε ειναι δημοσιο εγγραφο...Ο Ολυμπιακος εισεπραξε από Μήτρογλου, Σαμαρη, Μανωλα, Χολεμπας, συν το τσαμπιονς Λιγκ φετος, καποια δεκάδες εκατομμύρια ευρω. Πού είναι αυτά τα λεφτα? Βγαζεις το 2014 σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρω και παιζεις με τον Μπουχαλακη, τον Διαμαντακο και τον Ντοσεβι?
Υπηρχαν χρεη που επρεπε να καλυφθούν?
Γιατι δεν ξοδευτηκε τιποτα από οσα εισπραχθηκαν?
Ειλικρινη απορια εκφραζω.
και στην πατριδα τυπε..Όσοι πιστεύουν ΑΚΟΜΗ στον Σαμάρα δηλαδή
ολοι λογιστεςεπειδη δεν μου αρεσει η προβοκατσια και η υποκρισια θελω να σε ρωτησω κατι....
αεκτσης δεν εισαι; μιας και εχεις αποριες για τα κακως κειμενα που θεωρεις οτι γινονται στον ολυμπιακο για να με πεισεις για το αγαθο των προθεσεων σου θα ηθελα να μου δειξεις ενα δυο ποστ απο το προφιλ σου οπου εχεις τις ιδιες ανησυχιες για τα κακως κειμενα στην ομαδα σου...που υποθετω ειναι αρκετα σωστα;
πεισε με για την ανιδιοτελεια σου και συζηταμε ωραια και πολιτισμενα...
αλλοιως δεν μπορει ρε αδερφε να θελεις συζητηση οταν λειτουργεις προβοκατορικα και πουστικα...
προσπαθησε να καταλαβεις τι θελω να πω ,δες το νοημα των λογων μου και απαντα...
πως μπορει καποιος να ενδιαφερεται για τα κακως κειμενα του γειτονα οταν δεν ασχολειται με αυτα του σποιτιου του;
ποιος ο λογος που κανεις αυτες τις ερωτησεις;
που αποσκοπεις ;
και αλλοι ητανε στο+7 τυπε και το πηραμε με +7....και δεν ειναι η πρωτη φορα που ειμαστε με την πλατη στον τοιχο και μιλησε η φανελα...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΤΡΑΓΙΚΟΙ...ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ...ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ +7...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ...ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΊΚΑ ΜΜΕ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΦΟΥΣΚΑΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...