Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και θα ειχαμε και μετακινησεις φιλαθλων τυπε οπως παλια αφου θα ειχε αναλαβει η βασιλικη χωροφυλακη την προστασια του κοσμακη

pap.ast4.jpg

ετσι ειναι το σωστο τυπε  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Χριστίδης που είναι ρε μαλακές να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο και να επισημάνει τις φάσεις που ευνοήθηκε ο ΠΑΣ; :think:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τον ντακολ εμεις τον καναμε παιχτη τυπε

http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/article756616.ece/BINARY/w620/alexa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αδερφε συγγνωμη αλλα οχι και παικτης ο Ντακολ.....κριαρι ηταν κριαρι περαμενει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Ο [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ LION7[/size] ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7345, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΔΙΝΕ ΤΟ Χ ΣΤΟ LIVE (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ)

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ

ΕΙΔΕΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΤ...

warnmute.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Ο [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ LION7[/size] ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7345, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΔΙΝΕ ΤΟ Χ ΣΤΟ LIVE (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ)

ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ.

ΕΙΔΕΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

εγω λεω παλι να πα να γαμηθεις

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456

warnmute.gif

Ρε φίλε σκίουρε7, χθες μίλαγες για προγονίλα του ανθρώπινου είδους...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Κι εγώ πάλι θα σου 'λεγα να πας να γαμηθείς ομαδικώς κύριε σκίουρε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σκίουρε, επειδή μαλλον διαβαζεις, να σου πω ότι προφανως εχασες το δικιο σου με τη σταση σου. Αν ηταν οποτε μας βριζουν, να γραφουμε με τεραστια γραμματα και να "απαιτουμε", τοτε εγω θα επρεπε να εχω κολλησει το capslock στο πληκτρολογιο.
Λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Ρε φίλε σκίουρε7, χθες μίλαγες για προγονίλα του ανθρώπινου είδους...
Και ειχε απολυτο δικιο τυπε,απλως ξεχασε να βαλει και τον εαυτο του μεσα...βλεπεις ολοι το εχουμε αυτο το κουσουρι να νομιζουμε  οτι ειμαστε καλυτεροι και υπερανω

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.939
Πόντοι
1.406
Σκίουρε, επειδή μαλλον διαβαζεις, να σου πω ότι προφανως εχασες το δικιο σου με τη σταση σου. Αν ηταν οποτε μας βριζουν, να γραφουμε με τεραστια γραμματα και να "απαιτουμε", τοτε εγω θα επρεπε να εχω κολλησει το capslock στο πληκτρολογιο.
Τεραστια γραμματοσειρα και καπσλοκ επιτρεπεται και επιβαλεται μονο στον Χρηστιδη οταν χυνει τυπε  :grin:

sparrow2012

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Σορρυ, αλλα απο ουδετερου ματια αλλος ηρξατο χειρων αδικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom