Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και θα ειχαμε και μετακινησεις φιλαθλων τυπε οπως παλια αφου θα ειχε αναλαβει η βασιλικη χωροφυλακη την προστασια του κοσμακη
ετσι ειναι το σωστο τυπε
και θα ειχαμε και μετακινησεις φιλαθλων τυπε οπως παλια αφου θα ειχε αναλαβει η βασιλικη χωροφυλακη την προστασια του κοσμακη
τυπε θα ηταν γηπεδο :SΟ Χριστίδης που είναι ρε μαλακές να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο και να επισημάνει τις φάσεις που ευνοήθηκε ο ΠΑΣ;
τον ντακολ εμεις τον καναμε παιχτη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.redplanet.gr/podosfairo/article756616.ece/BINARY/w620/alexa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αδερφε συγγνωμη αλλα οχι και παικτης ο Ντακολ.....κριαρι ηταν κριαρι περαμενει
Άκυρο έχει Σρεκ θα το βλέπει μάλλοντυπε θα ηταν γηπεδο :S
προσωπικη επιλογη του ντουσαν τυπε οπως και ο πιτερ φιλιππακος απο το αμερικαΑδερφε συγγνωμη αλλα οχι και παικτης ο Ντακολ.....κριαρι ηταν κριαρι περαμενει
τυπε θα ηταν γηπεδο :S
Ο [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ LION7[/size] ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7345, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΔΙΝΕ ΤΟ Χ ΣΤΟ LIVE (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ)
ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ
ΕΙΔΕΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΤ...
εγω λεω παλι να πα να γαμηθεις
Eχεις επιρροες απο Lakis33 βλεπω τυπεΟ [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ [/size]
Ο [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ LION7[/size] ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7345, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΔΙΝΕ ΤΟ Χ ΣΤΟ LIVE (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ)
ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ
ΕΙΔΕΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΤ...
Και ειχε απολυτο δικιο τυπε,απλως ξεχασε να βαλει και τον εαυτο του μεσα...βλεπεις ολοι το εχουμε αυτο το κουσουρι να νομιζουμε οτι ειμαστε καλυτεροι και υπερανωΡε φίλε σκίουρε7, χθες μίλαγες για προγονίλα του ανθρώπινου είδους...
Τεραστια γραμματοσειρα και καπσλοκ επιτρεπεται και επιβαλεται μονο στον Χρηστιδη οταν χυνει τυπεΣκίουρε, επειδή μαλλον διαβαζεις, να σου πω ότι προφανως εχασες το δικιο σου με τη σταση σου. Αν ηταν οποτε μας βριζουν, να γραφουμε με τεραστια γραμματα και να "απαιτουμε", τοτε εγω θα επρεπε να εχω κολλησει το capslock στο πληκτρολογιο.
Λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει.
Σκίουρε, επειδή μαλλον διαβαζεις, να σου πω ότι προφανως εχασες το δικιο σου με τη σταση σου. Αν ηταν οποτε μας βριζουν, να γραφουμε με τεραστια γραμματα και να "απαιτουμε", τοτε εγω θα επρεπε να εχω κολλησει το capslock στο πληκτρολογιο.
Λιγη ψυχραιμια δεν βλαπτει.