You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
λες ε;
εισαι σιγουρα απο τους ανθρωπους που αν πεσει σε μια ομοβρωτια χλεπας θα κρατας ομπρελλα πιστευπντας πως βρεχει...
δηλαδη δε νοιωθεις πως λαιβ σκορ αλλα και γκολ ανηκουν στο αντιολυμπιακο μπλοκ...
δε νοιωθεις πως χαιδευουν τον βαζελο την ωρα που ''βαρανε'' τον θρυλο...
αληθεια ντιμη...
τι καιρο κανει στη γυαλα σου ;
επίσης είχε και αγώνα ποδοσφαίρου χτες που πήρε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης σελίδας...
μια χαρά καιρό κάνει, στην ατιική ζω εσύ που ζεις; ποια είναι η δικιά σου γυάλα;
η goal news δεν είναι φιλο-αεκ;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τότε η νίκη είχε 2 βαθμούς αν θυμάμαι καλά... πιο δύσκολο τότε...
ναι δυο βαθμους η νικη και μια η ισοπαλια....
Αλλα δεν με πειθει αυτος ο ολυμπιακος οτι μπορει....Το "θηριο" που λεει ο Χρηστιδης υπηρχε οταν επαιζαν Τζορτζεβιτς, Γεωργατος και σια που ποναγαν την φανελα και πεισμωναν στα δυσκολα οχι οι επαγγελματιες μισθοφοροι και κατι μαυροι με εκεντρικη κομμωση....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σαμπρακο γαμημενε πουστη πουτανας γιε...
εχεις αναλαβει εργολαβιες σκυλε αεκτζη ,σιχαμενε βρωμιαρη...
σου δινω προσωπικα το λογο μου οτι οσο θα ζεις τη μιζερη και σιχαμενη ζωουλα σου θα βλεπεις τον θρυλο να προελαυνει ,θα σκας απο τη ζηλεια και το κακο σου την ωρα που η ομαδουλα σου η αεΞαρα θα βολοδερνει στα σκατα....
γαμημενε ρουφιανε που θες '' καθαρση '' ξεκινα απο τα κολληταρια σου τον ντεμη και τον λαθρεμπορα ρουφιανε που εβαλε να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον ζωγραφο πουτανοσπερμα σιχαμενο και μετα το παιζεις εξυγιαντης και νομικος αναλυτης καριολη....
θα παρεις τα αρχιδια μου καριολη η αληθεια θα λαμψει και τοτε κοινε συκοφαντη και φιδι κολοβο βρωμοαεκτζη θα ξαναμπεις στην τρυπα σου...
εχεις ξεπερασει και τους μεντορες σου μπραουδακη και δηματο σιχαμενε....
στο λογο μου ευχαριστως θα ακουγα οτι σε σαπισανε στις κλωτσες αρχιδι...
σου δινω προσωπικα το λογο μου οτι οσο θα ζεις τη μιζερη και σιχαμενη ζωουλα σου θα βλεπεις τον θρυλο να προελαυνει ,θα σκας απο τη ζηλεια και το κακο σου την ωρα που η ομαδουλα σου η αεΞαρα θα βολοδερνει στα σκατα....
γαμημενε ρουφιανε που θες '' καθαρση '' ξεκινα απο τα κολληταρια σου τον ντεμη και τον λαθρεμπορα ρουφιανε που εβαλε να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τον ζωγραφο πουτανοσπερμα σιχαμενο και μετα το παιζεις εξυγιαντης και νομικος αναλυτης καριολη....
θα παρεις τα αρχιδια μου καριολη η αληθεια θα λαμψει και τοτε κοινε συκοφαντη και φιδι κολοβο βρωμοαεκτζη θα ξαναμπεις στην τρυπα σου...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
σαμπρακο γαμημενε πουστη πουτανας γιε...
θεε, γιγαντα, μεγιστεεε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
επισης ηταν και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΤΕ καιΕΙΧΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚεπίσης είχε και αγώνα ποδοσφαίρου χτες που πήρε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης σελίδας...
μια χαρά καιρό κάνει, στην ατιική ζω εσύ που ζεις; ποια είναι η δικιά σου γυάλα;
η goal news δεν είναι φιλο-αεκ;
ΥΓ.υπαρχουν αλλες ομαδες εκτος απο ολυμπιακο και αντιοπλυμπιακο;
αληθεια ξεχψριζεις τα γουρουνια απο τη μουρη; ολα ιδια δεν ειναι;
απο που ξεχωριζεις αν καποιος ειναι αεκτζης η βαζελος ;
επισης ηταν και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΤΕ καιΕΙΧΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΥΓ.υπαρχουν αλλες ομαδες εκτος απο ολυμπιακο και αντιοπλυμπιακο;
αληθεια ξεχψριζεις τα γουρουνια απο τη μουρη; ολα ιδια δεν ειναι;
τι να κλάσει το γιουροπα μπροστά στην σουπερ; !!!!
1. υπάρχουν
2. δεν ξέρω, εσύ ξέρεις;
3. δεν με ενδιαφέρει...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
εδω παλευουμε με καθε ποστ του ρεντμαν να καταλαβουμε τι ομαδα ειναι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κατι τετοιοι σιχαμενοι σε κανουν φονια ενω εισαι αρνι...
θεε, γιγαντα, μεγιστεεε
σιχαματα που δηθεν κοπτονται για το καλο του ποδοσφαιρου ενω το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να ακολουθουν τις εντολες της ομαδας τους...
επνιξαν το θεμα με το ζωγραφο...ολα τα στοιχεια δειχνουν λαθρεμπορο ,τους ξεβρακωσε ο μαρινακης και αυτοι εκαναν μειζον θεμα το αν θα πληρωνε (εν αγνοια του) ο γαυρος το μισο μεροκαματο του ελε στον πανιωνιο...
για τοσο σιχαματα μιλαμε...
ο αλλος εβαλε να σκοτωσουν ανθρωπο που απο τυχη ζει και αυτοι σφυρανε αδιαφορα επειδη ειναι κολλητοι του...
σκουληκια λεμε....χειροτερη ρατσα ανθρωπων...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
1.τυποις υπαρχουν,στην ουσια ειναι ενα και το αυτοτι να κλάσει το γιουροπα μπροστά στην σουπερ; !!!!
1. υπάρχουν
2. δεν ξέρω, εσύ ξέρεις;
3. δεν με ενδιαφέρει...
2.ναι ξερω... ολα εχουν την ιδια μουρη
3.δεν ξεχωριζεις ...οπως ειπαμε πριν ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη ;)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Με πολλές αλλαγές θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Κάτι η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, κάτι η ανάγκη ξεκούρασης κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς ακολουθεί την Τρίτη το κρίσιμο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε, ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Αφελάι και Μαζουάκου, καθώς και τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος έχει υποστεί μία κάκωση στον δεξιό μηρό, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης.
Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Ντουρμάζ, καθώς και ο νεαρός Βέργος που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα.
Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.
Κάτι η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, κάτι η ανάγκη ξεκούρασης κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών, καθώς ακολουθεί την Τρίτη το κρίσιμο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε, ο Μίτσελ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μήτρογλου, Ελαμπντελαουΐ, Αμπιντάλ, Αφελάι και Μαζουάκου, καθώς και τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος έχει υποστεί μία κάκωση στον δεξιό μηρό, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι της Τετάρτης.
Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Ντουρμάζ, καθώς και ο νεαρός Βέργος που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα.
Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζουν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μανουλα άλλες 7 μερούλες για να μπορείς να κάτσεις μη μασάς..η πούτσαρα του χρηστιδη ήταν θα περάσει..
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ο ρεντ ειναι απο τα πιο αρρψστακια γαυρακια εδω μεσα...απλα θελει που και που λογο τραβηγμα απο το αυτι γιατι παραδρομειεδω παλευουμε με καθε ποστ του ρεντμαν να καταλαβουμε τι ομαδα ειναι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Χρηστίδη άλλες 7 μερούλες για να μπορείς να κάτσεις μη μασάς..πούτσα ήταν θα περάσει..
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Ρε Χρηστίδη για τα σκουλήκια που γίναν γαύροι Τώρα ! Τι τους συμβουλευεις?
Πόσες φαπες έχουν φαει αυτοι απο τον ΠΑΟΚτση και άλλαξαν τα πιστεύω τους!
Σε παρακαλώ να ξεροχυσω θέλω. Πεστους!!!!
;)
ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΕ 1 ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ «ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ» ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ «ΑΛΑΜΑΝΑ» ΕΣΕΙΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ – ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ «ΑΛΑΜΑΝΑ»... Η ΚΛΩΤΣΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΝΕΦΟ...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σας γαμαει ο σαμπρακος με τις αληθειες του σας την εχει κανει φυνιστρινι την κωλοτρυπα.πρωτα θα ασχοληθει η δικαιοσυνη με τα πουσταρια που εστησαν εγκληματικη οργανωση και μετα με τους υπολοιπους.σαμπρακο γαμημενε πουστη πουτανας γιε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις