Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, [size=30pt]Μπουχαλάκης[/size], Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.

ετσι να καθιερωνεται σιγα σιγα  :rockon: :rockon: :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
Τα εισιτήρια για το ματς με την Μάλμε

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον αγώνα με την Μάλμε στο Καραϊσκάκη.

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην MALMO που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 9/12/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Τετάρτη 3/12/14, 10:30 - 22:00 και από Πέμπτη 4/12 έως το Σάββατο 6/12, με ώρες λειτουργίας 10:00-18:00, τη Δευτέρα 8/12 (10:00-18:00) και την Τρίτη 9/12 από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet () για τις θύρες 02, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 22 από την Τετάρτη 3/12/14 από τις 13:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις παραπάνω ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 4 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 45 €, 50 €, 60 €, 70 €, 175 € (VIP) & 250 € (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet ( )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.  :rockon: :rockon: :rockon:

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
215
Πόντοι
21
Πιστεύω θα γεμίσει με τη Μάλμε, λόγω κρισιμότητος του αγώνος  :zfuck:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
Σκόραρε ο Σαβιόλα
Ο Σαβιόλα σκόραρε κι έστειλε τη Βερόνα στην επόμενη φάση του ιταλικού Κυπέλλου

Με οδηγό τον Χαβιέρ Σαβιόλα, η Βερόνα πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 σε βάρος της Περούτζια, για το Coppa Italia.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 17’ κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του και να την οδηγήσει στους «16» του θεσμού.  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ελπίζω νίκη με πολλά γκολ σήμερα. Λίγη προσοχή θέλει γιατί τέτοιες νίκες με μικρές επαρχιακές ομάδες δίνουν το πρωτάθλημα.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ελπίζω νίκη με πολλά γκολ σήμερα. Λίγη προσοχή θέλει γιατί τέτοιες νίκες με μικρές επαρχιακές ομάδες δίνουν το πρωτάθλημα.

Καλυτερα να αλλαξετε πρωταθλημα ! διοτι μονο με μικρες επαρχιακες ομαδες θα παιζετε στην Ελλαδα !

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλυτερα να αλλαξετε πρωταθλημα ! διοτι μονο με μικρες επαρχιακες ομαδες θα παιζετε στην Ελλαδα !
διαφωνω...θα παιζουμε και με μικρες της αθηνας...
ποα και ''ερχομαστε'' :cheesy:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
αντισθενη μπαινουν αλωνιζουν βριζουν και μετα μολις γραψουμε κατι τα σβηνεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειμαι ο χρηστιδης και το γνωρισμα μου ειναι οτι δεν κανω κωλοτουμπες και παντα ειμαι σταθερος στις αποψεις μου...
ειχα πει την ιδια ωρα που εληξε το ματς κυπελλου στην ''συμπρωτευουσα'' οτι δεν με ενδιαφερει καμμια νικη κανενα πρωταθλημα κανενα τιποτα....
το ιδιο λεω και τωρα...
βλεπω μια ταση υποβαθμισης των περσινων και ανωτεροτητας απο την διοικηση με δηλωσεις μιτσελ σαββα κλπ....
ε λοιπον λεω οτι πιανονται μαλακες...
ειχα πει και τοτε....κλειστε τα φωτα και γαμηστε τους....απλα....
στα αρχιδια μου το ματς ,στα αρχιδια μου αν νικησω ,στα αρχιδια μου αν παρω πρωταθλημα...
γαμηστε οτι και αν εχεουν κατι αγαμητο...απλα...
οτιδηποτε αλλο θα εχετε πιαστει μαλακες...
ειναι πουτανες και δεν θελουν λυπηση...
ετσι και αλλοιως αν θελουν το ματς στον δευτερο γυρο θα κανουν τα ιδια και χειροτερα....
γαμηστε τους τωρα για να ειστε ωραιαοι και να μην εχετε χρεη....

Συνημμένα

• gamhste toyw.jpg
    gamhste toyw.jpg
    80 KB · Εμφανίσεις: 15

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.127
Πόντοι
5.006
ειμαι ο χρηστιδης και το γνωρισμα μου ειναι οτι δεν κανω κωλοτουμπες και παντα ειμαι σταθερος στις αποψεις μου...
ειχα πει την ιδια ωρα που εληξε το ματς κυπελλου στην ''συμπρωτευουσα'' οτι δεν με ενδιαφερει καμμια νικη κανενα πρωταθλημα κανενα τιποτα....
το ιδιο λεω και τωρα...
βλεπω μια ταση υποβαθμισης των περσινων και ανωτεροτητας απο την διοικηση με δηλωσεις μιτσελ σαββα κλπ....
στα αρχιδια μου το ματς ,στα αρχιδια μου αν νικησω ,στα αρχιδια μου αν παρω πρωταθλημα...
ετσι και αλλοιως αν θελουν το ματς στον δευτερο γυρο θα κανουν τα ιδια και χειροτερα....
:rockon: :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το ιδιο λεω και τωρα...
:rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ντροπή ρε ολυμπιακέ
πάνε τα λεφτουδάκια μας  :headbang:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Χάνουμε από καφενείο...πόσο πιο χαμηλά φέτος??  :headbang: :headbang:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ιδιο λεω και τωρα...

τι να κλασεις ρε κυλοτα. ξυλο και στο τερμα ξυλο και περα απο τις γραμμες εισαι. ξεβρακωσια παντου. κλαψε τωρα  :rockon:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
βρε αλητειες........το 3-1 το πνήξανε με αφαντο οφσαιντ!!!!!!!!!  μουνακια!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ντροπή ντροπή ντροπή

τα λεφτά μας πίσω ρε ξεφτύλες