gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μη γελάς μαλάκα. Το πήρα το πρωτάθλημα σε λέω
(και ΟΥΕΦΑ έφτασα στους 8 όπου η Μπεμφίκα μου έριξε στο σύνολο 5 και ηρέμησα )
γιατι τον ειδες να παιζει και ποτε? ολο εκτος αποστολης ειναι λογω τραυματισμων :S
για τον σαλινο που δεν παιζει,γιατι δεν λες τιποτα?
πιστευω μεγαλη αδικια που δεν του εχει δωσει συμμετοχες φετος..τι καλυτερο εχει ο ελαμπντελαουι απο τον σαλινο?
Εσύ ανέφερες ότι ο Διαμαντάκος είναι χειρότερος του χειρότερου Μήτρογλου. Και εγώ σε ρωτώ πως στον πούτσο το ξέρεις; Αφού δε παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Τι περιμένεις να γίνει; Να μπει και να τα γαμήσει όλα. Κάτσε να τον δεις (δούμε) και μετά λέμεε γιαυτο παιζει ο μητρογλου τυπε που εχει τα παραπανω που ανεφερες ;)
ωραιο κριτηριο6 χρονια νιοτης
Αυτός προς το παρόν δε μπορεί να γαζώσει ούτε μια τρύπια κάλτσα ρε!!!
(και ΟΥΕΦΑ έφτασα στους 8 όπου η Μπεμφίκα μου έριξε στο σύνολο 5 και ηρέμησα )
δυσκολα θα καθιερωθει τυπε ο διαμαντακος και ο καθε διαμαντακος που ερχεται απο τις ακαδημιες στον θρυλο :SΕσύ ανέφερες ότι ο Διαμαντάκος είναι χειρότερος του χειρότερου Μήτρογλου. Και εγώ σε ρωτώ πως στον πούτσο το ξέρεις; Αφού δε παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Τι περιμένεις να γίνει; Να μπει και να τα γαμήσει όλα. Κάτσε να τον δεις (δούμε) και μετά λέμε
ωραιο κριτηριο
Μουνάς γελάκι
Ναι ρε. Εδώ πήρε η Νάπολι το καμπιονάτο με ταβερνιάρη στον πάγκο τι να λέμε τώραε ναι αυτα μονο στα παιχνιδια γινονται
δυσκολα θα καθιερωθει τυπε ο διαμαντακος και ο καθε διαμαντακος που ερχεται απο τις ακαδημιες στον θρυλο :S
εδω στο αεκ ρε τυπε που παιζεις στο τοπικο και υπαρχει οριο στους ξενους και εχεις ποσους,φαντασου του χρονου αμα ανεβεις τι εχει να γινει37 παιχτες εχετε οι 38 ξενοι
γιατι τον ειδες να παιζει και ποτε? ολο εκτος αποστολης ειναι λογω τραυματισμων :S
για τον σαλινο που δεν παιζει,γιατι δεν λες τιποτα?
πιστευω μεγαλη αδικια που δεν του εχει δωσει συμμετοχες φετος..τι καλυτερο εχει ο ελαμπντελαουι απο τον σαλινο?
Ναι ρε. Εδώ πήρε η Νάπολι το καμπιονάτο με ταβερνιάρη στον πάγκο τι να λέμε τώρα
Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Δε μπορείς όμως να λες ότι ο Διαμαντάκος είναι χειρότερος του χειρότερου Μήτρο αν δεν τον δεις να παίζει και να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Εκτός και αν θέλεις να μπει μέσα στο 1ο του παιχνίδι και να κάνει παπάδες.δυσκολα θα καθιερωθει τυπε ο διαμαντακος και ο καθε διαμαντακος που ερχεται απο τις ακαδημιες στον θρυλο :S
Πήρα και φρι το νεξρ μπιγκ θινκ του ΟΣΦΠ τον Φορτούνη. Δεξί εξτρέμ και τα μυαλά στα κάγκελα λέμεεεεεεΕνω στην πραγματικοτητα καμια μελιτζανοσαλατα και τυροκαυτερη στο τραπεζι 3 θα παρει
εδω στο αεκ ρε τυπε που παιζεις στο τοπικο και υπαρχει οριο στους ξενους και εχεις ποσους,φαντασου του χρονου αμα ανεβεις τι εχει να γινει
Κάνε απντέιτ και γρήγορα. Ο Άρης παίζει στο τοπικό όχι η ΑΕΚεδω στο αεκ ρε τυπε που παιζεις στο τοπικο και υπαρχει οριο στους ξενους και εχεις ποσους,φαντασου του χρονου αμα ανεβεις τι εχει να γινει
και η β' εθνικη τοπικο εχει καναντησει,ξεχνας γρηγορα μου φαινεται γρηγορη,περσυ σε ποια κατηγορια επαιζες?Κάνε απντέιτ και γρήγορα. Ο Άρης παίζει στο τοπικό όχι η ΑΕΚ