Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Κατσαβάκης: "Αν τιμωρηθούμε, παραιτούμαι..."

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, άφησε ο Μάκης Κατσαβάκης, εάν τιμωρηθεί η Καλαμαριά λόγω της χρησιμοποίησης του Ρομάν Βάλνερ.

''Αν η ομάδα μου τιμωρηθεί και της αφαιρεθούν βαθμοί, νομίζω πως δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η παραμονή μου στην ομάδα. Πρέπει κι εγώ να προστατεύσω την δουλειά μου. Δεν έχω να κάνω τίποτα περισσότερο'', τόνισε ο Σερραίος τεχνικός, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Extrasport''.

Οσον αφορά την ένσταση που ενδέχεται να κάνει ο Ολυμπιακός, τόνισε:

''Είναι απροσδόκητο να διεκδικεί στα χαρτιά ένα παιχνίδι από τον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός που μάλιστα το έχασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα καθαρά. "
Δεν ξέρω τι τύχει μπορεί να έχει η ένσταση του αλλά όλα είναι πιθανά αφού εδώ είμαστε στην Ελλάδα.

Εμείς πήραμε την έγκριση της συμμετοχής του παίκτη από την Ομοσπονδία και την ΟΥΕΦΑ και δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε. Ακόμα και σήμερα με τον κ. Δαμήλο αυτό το θέμα συζητήσαμε. Εγώ πάντως ένα παιχνίδι που το έχασα στο γήπεδο δεν θα το σκεφτόμουν καν να το διεκδικήσω στα χαρτιά. :2funny: :2funny: :2funny:σας κραζει και ο κατσαβακης...που καταντησε το καημενο ολυμπιακακι...

μαθε να διαβαζεις ''πισω''απο τις δηλωσεις & τις καταστασεις...
αν δεν εκανε ενσταση ο ολυμπιακος θα εκαναν οι αλλες ομαδες που
εχουν εννομο συμφερον...
τοτε τι θα ελεγαν οι αντιπαλοι?
δεν ειχε τα @@ να κανει ενσταση & εβαλε αλλους μπροστα...
σκεψου...αν μπορεις...
η μονη διεξοδος που θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ εμεις οι οπαδοι ειναι να το
παρουμε με +4....
αλλωστε δεν ευθυνομαστε για τις μαλακιες αλλων

Επισκέπτης
μαθε να διαβαζεις ''πισω''απο τις δηλωσεις & τις καταστασεις...
αν δεν εκανε ενσταση ο ολυμπιακος θα εκαναν οι αλλες ομαδες που
εχουν εννομο συμφερον...
τοτε τι θα ελεγαν οι αντιπαλοι?
δεν ειχε τα @@ να κανει ενσταση & εβαλε αλλους μπροστα...
σκεψου...αν μπορεις...
η μονη διεξοδος που θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ εμεις οι οπαδοι ειναι να το
παρουμε με +4....
αλλωστε δεν ευθυνομαστε για τις μαλακιες αλλων
βρε grapsarhidin λεμε..τι καθοσαστε & συζητατε με τον καθε πικραμενο πελατακο που ειναι & κλωνος???

Επισκέπτης
κλεινω οπως αρχισα την ημερα μου εδω..

προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???

οτι & να γραφετε,εγω θα το σηκωσω..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!!
κατεβαίνει ο Πρόεδρος στο Ρεντη μαθαίνω για να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή εικόνα!!!
Πάλι ο Λεντεσμα Τραυματίας...

Τελικά ο Ολυμπιακός κατέθεσε την Ένσταση....
Για εμένα και για τους Περισσοτέρους Ολυμπιακούς είναι ΩΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

Αλλά επειδή βλέπω ότι "ΟΛΟΙ" έγιναν καλαμαριά και κόπτονται για το Συμφέρων της (η το δικό τους άραγε?)
θέλω να ρωτήσω τα εξής:
Αν ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έκανε ένσταση .....η καλαμαριά θα χρησιμοποιούσε τον παίχτη στα επόμενα παιχνίδια????.....
Αν τον χρησιμοποιούσε είστε σίγουροι αλλόθρησκοι, ότι ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν θα έκανε Ένσταση με αποτέλεσμα παραποίηση  τα ου πρωταθλήματος ?????????
αν δεν τον χρησιμοποιούσε ...τότε η καλαμαριά ΔΕΝ θα έκρυβε την παρανομία της??????
Σταματήστε την Υποκρισία Λοιπόν…..
Γιατί Κύπελα στα χαρτιά έχουν Κερδίσει «Άλλοι»

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά η γραφικότητα και η υποκρισία ορισμένων ΔΕΝ έχει Σταμάτημα!!!!
μιλάνε ΑΚΟΜΑ και για τον Ακη Στολτιδη και την Εθνική !!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!!
οπαδοί της ομάδας  που παίχτες της ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πάνε επειδή…… ακούστε  ακουστέ  Αδικούνται απο την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!
το κοντό αλητάκι !!!! και ο κολοκοτρωατματζιδης!!!!(ναι ναι ο Ηλίας στο Ρολόι)!!!!!

Και τολμάνε να μιλάνε για τον Ακη Στολτιδη ένα παίχτη που ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ!!!! Να παίξει στην Εθνική!!!!
Και τον καλεί ο γερμανος για να του κάνει ΠΛΑΚΑ !!!! μαζί με 30 παίχτες και πιτσιρικάδες υπό δοκιμή!!!!!!
Ένα παίχτη  Κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο , ένα παίχτη που δεν έχει προκαλέσει ΠΟΤΕ είτε με την Φανέλα του Ηρακλή είτε με την Φανέλα Του Ολυμπιακού!!!!

Επισκέπτης
Τελικά η γραφικότητα και η υποκρισία ορισμένων ΔΕΝ έχει Σταμάτημα!!!!
μιλάνε ΑΚΟΜΑ και για τον Ακη Στολτιδη και την Εθνική !!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ!!!!
οπαδοί της ομάδας  που παίχτες της ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να πάνε επειδή…… ακούστε  ακουστέ  Αδικούνται απο την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!
το κοντό αλητάκι !!!! και ο κολοκοτρωατματζιδης!!!!(ναι ναι ο Ηλίας στο Ρολόι)!!!!!

Και τολμάνε να μιλάνε για τον Ακη Στολτιδη ένα παίχτη που ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ!!!! Να παίξει στην Εθνική!!!!
Και τον καλεί ο γερμανος για να του κάνει ΠΛΑΚΑ !!!! μαζί με 30 παίχτες και πιτσιρικάδες υπό δοκιμή!!!!!!
Ένα παίχτη  Κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο , ένα παίχτη που δεν έχει προκαλέσει ΠΟΤΕ είτε με την Φανέλα του Ηρακλή είτε με την Φανέλα Του Ολυμπιακού!!!!
χτυπα μπολικα grapsarhidin & αστους να γραφουν τις παπαριες τους..εχτες εκλαιγαν με μαυρο δακρυ,ανοιξαν ειδικο θρεντ για τον κοντινιο,σημερα βρηκαν να λασπολογουν διαφορες παπαριες..περιμενε να γινει & η συνεντευξη του σωφερ να πλακωσουν & οι ακατανομαστοι να παρει φωτια το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται"..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης δεν θα καταθέσουν ένσταση. Το αν θα έκαναν ένσταση οι άλλοι δύο, επαφίεται στην αξιοπρέπεια των διοικούντων και όχι σε αυτή των οπαδών. Εδώ έχουν γίνει χειρότερα και από τους τρεις "μεγάλους", πολύ χειρότερα.
Για τον Στολτίδη νομίζω ότι ήταν μία παράσταση που ωφέλησε και τους δύο.

Επισκέπτης
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
index.php

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης δεν θα καταθέσουν ένσταση. Το αν θα έκαναν ένσταση οι άλλοι δύο, επαφίεται στην αξιοπρέπεια των διοικούντων και όχι σε αυτή των οπαδών. Εδώ έχουν γίνει χειρότερα και από τους τρεις "μεγάλους", πολύ χειρότερα.
Για τον Στολτίδη νομίζω ότι ήταν μία παράσταση που ωφέλησε και τους δύο.
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία δεν έπρεπε να την κάνουμε εμείς την ένσταση αλλά να αφήσουμε τους μικρούς.
Εκ του ασφαλούς λένε τώρα οτι δεν θα κάνουν.
Και φυσικά η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη απο Λεβαδειακό και Εργοτέλη.
Ας είμαστε λοιπόν καλά που τα βγάλαμε τα μάτια μας.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω με τον συντεκνο

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία δεν έπρεπε να την κάνουμε εμείς την ένσταση αλλά να αφήσουμε τους μικρούς.
Εκ του ασφαλούς λένε τώρα οτι δεν θα κάνουν.
Και φυσικά η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη απο Λεβαδειακό και Εργοτέλη.
Ας είμαστε λοιπόν καλά που τα βγάλαμε τα μάτια μας.
Ειπαμε οτι ΟΛΟΙ διαφωνουμε αλλα
Αν ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έκανε ένσταση .....η καλαμαριά θα χρησιμοποιούσε τον παίχτη στα επόμενα παιχνίδια οσα της απομενουν για το τελος της σεζον????.....
Αν τον χρησιμοποιούσε είστε σίγουροι, ότι ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν θα έκανε Ένσταση με αποτέλεσμα παραποίηση   τα ου πρωταθλήματος ?????????
αν δεν τον χρησιμοποιούσε ...τότε η καλαμαριά ΔΕΝ θα έκρυβε την παρανομία της??????

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ξερουμε οτι τωρα δεν θα τον βαλει?εγω αν ημουν καλαμαρια θα τον εβαζα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σήμερα δεν έληγε η προθεσμία?
Και αυτές ήταν μερικές απο τις υποψήφιες ομάδες.

β  αγ.
9. ΛΑΡΙΣΑ      22 19
10. ΗΡΑΚΛΗΣ    22 19
11. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  21 19
12. ΟΦΗ        19 19
13. ΑΠΟΛ. ΚΑΛ. 18 19
14. ΛΕΒ/ΚΟΣ    18 19
15. ΒΕΡΟΙΑ     17 19
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  13 19

Stories

Νέο!

Stories