Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006
Καλα ρε Προβατα :zfuck: Βγαινετε και λετε για Καθαρση στο Ποδοσφαιρο;;Ποιοι;;Eσεις;Ντροπη ΡΕ!!! Ο Μελισσαν ειναι εδω και 2 χρονια περιπου ξανα..τα Υπολοιπα 20 χρονια που κανατε τα Αισχη με Κλεμμενους Αγωνες..Τιτλοι στα Χαρτια,Αλητειες εντος και εκτος Αγωνιστικου χωρου...Θα κανετε Εξυγιανση και για εκεινα τα χρονια;;;;E;;Δεν ακουγεσαι.. :grin: :grin: :grin:
εγώ δεν ακουγομαι ρε στρουμφακι που θα μας πεις και πρόβατα καμενοι που είσαστε αλλά καλα κάναμε και σας πάμε  :zfuck: συνέχεια..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
καλα ρε μαλακα...τοσο ξευτιλα;;να σε γαμησει ενας κοντος που τον πλακωνει η γυναικα του;
γαμω την αεκ σας και τον μαγκα τον μελισσαρχιδη...
να τον κυνηγαει ενας ταπας που τον ξυραφιασε η γυναικα του μεχρι να βρει μαυρο χιονι  :2funny:  :2funny:  :2funny: :2funny:
αλλα αυτο το λαμογιο ειναι ικανο να βρει ακομα και μαυρο χιονι...
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χυνω μαστερ παπετ  :2funny:  :2funny:  :2funny:
φιλε τι ειπε ο κουγιας και πανηγυριζεις ετσι;εγω εχω μεινει στο οτι ειπε : ΑΝ ο μαρινακης αποδειξει αυτα που λεει θα τους κυνηγησει ολους...αν εχει πει κατι αλλο διαφωτισε μας.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
φιλε τι ειπε ο κουγιας και πανηγυριζεις ετσι;εγω εχω μεινει στο οτι ειπε : ΑΝ ο μαρινακης αποδειξει αυτα που λεει θα τους κυνηγησει ολους...αν εχει πει κατι αλλο διαφωτισε μας.
εχεις χεστει πανω σου...κρατα τις ερωτησεις για τον εισαγγελεα και την εδρα ...
σφιξανε τα γαλατα...
ερχεται λεμε...ερχεται...
τοκ τοκ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 11

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαρεσκα,ρομενταλ,λουα λουα που ειναι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006
γεστε,ουρταδο,ραουλ μπραβο,καστιγιο,βαλντεζ,καμπελ,εντου ντρασενα,ζε ηλιας,μιγκελ τορες,ντανι λαρα γκαρθια,μασαδο,ντατολο,λεμενς,μαρκανο
εχεις ξεχάσει πολλους ακομα...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.141
Πόντοι
456
γεστε,ουρταδο,ραουλ μπραβο,καστιγιο,βαλντεζ,καμπελ,εντου ντρασενα,ζε ηλιας,μιγκελ τορες,ντανι λαρα γκαρθια,μασαδο,ντατολο,λεμενς,μαρκανο

Το ζε ελιας τον έχει, Μπερμούδες ξέχασες  :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σημερινη  φωτο  απο  καραισκακη............

Συνημμένα

• unnamed (18).jpg
    unnamed (18).jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
παρτε χαμπαρι τωρα πως δουλευει ο μηχανισμος προπαγανδας...ερχεται στην επιφανεια ενα εγγραφο που αποδεικνυει οτι η χουντα παραδεχεται οτιαγορασε το ματς με τον ερυθρο αστερα εναντι 3 εκατομμυριων δραχμων...
απο απορρητο εγγραφο του στρατου...διερευσε στο εθνος της εποχης και διαδωθηκε...
ηρθε στο φψς τωρα....(ηταν φαινεται καλα κρυμμενο απο επιτιμους προεδρους  :grin:  )...
δειτε με ποση μαεστρια προσπαθει να το πλασσαρει ο πρασινος μηχανισμος προπαγανδας σαν προσπαθεια προπαγανδας της χουντας ...
δηλαδη η χουντα που περηφανευοταν οτι ειχα ''καλο αθλητισμο'' θα διεδιδε ψευτικα οτι αγορασε εναν αγωνα αρα η επιτυχια ηταν ψευτικη και οχι δημιουργημα της,,...
αυτα που γραφονται ειναι προφανως γεγονοτα που εγιναν και διαδοθηκαν-ψιθυριστηκαν...
το να ''λαδωσεις'' ειναι κατι αρνητικο...πως μπορει να διαδιδεις οτι εκανες κατι αρνητικο;
παρτε παραδειγμα απο το παρακατω που ειναι στο πλαισιο το ιδιο ...

www.gazzetta.gr/plus/article/671296/i-hoynta-gia-ton-panathinaiko-kai-3-0-epi-toy-erythroy-astera]http://www.gazzetta.gr/plus/article/671296/i-hoynta-gia-ton-panathinaiko-kai-3-0-epi-toy-erythroy-astera[/url]

β. Η νίκη του ΠΑΟ επί του Ερυθρού Αστέρος εξηγοράσθη αντί 3 εκατ. δραχμών.

γ. Ο ευμενώς προς την Εθν. Κυβέρνησιν συμπεριφερόμενος Ελληνικός και ξένος Τύπος χρηματοδοτείται υπό ταύτης.

τι λεει δηλαδη στο γ) ο (κατα την βαζελετα τον επισημο πρασινο μηχανισμο προπαγανδας )
οτι η χουντα προπαγανδιζε πως ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ  :2funny:

αν ειναι δυνατον....δηλαδη γραφει ενα κομματι του τυπου θετικα σχολια και εσυ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ οτι αυτο γινεται επειδη εσυ πληρωνεις  :2funny:
αμ τρο αλλο για την υποτιμηση ;;
α. Υφίστανται τάσεις υποτιμήσεως της δραχμής συνεπεία της κρίσεως του δολλαρίου.

μια κυβερνηση που υποτιθεται οτι εγγυαται ευημερια ''προπαγανδιζει'' πως θα υποτιμηθει το νομισμα  :2funny:  :2funny:

τελος το θεμα...
σημερα επιτευχθηκαν δυο πραγματα...
μαθαμε επισημα την τιμη που ο μποχα βρωμα πηγε σπρωγμενος απο την χουντα σε ενα ψευτικο τελικο και ηταν 3000000 δρχ...
και δευτερον η βαζελετα ανακηρυσσεται και επισημα πρασινος μηχανισμος προπαγανδας...
μποχα βρωμα βρωμιαρηδες και ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
ενταξει τωρα σκουπιδομαστερ;
εκτος και αν μου πεις τωρα οτι η χουντα ''προπαγανδιζε'' πως λαδωνε και τον τυπο  :2funny:  :2funny:
ξεβρακωμα πουστηδες ....η ημερα γιορτης σας εγινε ημερα ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.566
Πόντοι
17.085
Χρηστίδη με πρόλαβες. Αν το έγγραφο δεν είναι πλαστό, πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για τη βρωμιά του Χουντέμπλεϊ και συστατικό μύθο της πράσινης ομάδας με ψεύτικη ημερομηνία ίδρυσης και σήμα την αλογοτροφή. Ό,τι άλλο να πει κανείς είναι μπαρούφες και εκ του πονηρού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω να τα δεχθω ολα αυτα για το Γουεμπλει, εξαλλου δεν ειμαι παναθηναικος.
Αλλά αν, λεω ΑΝ...το δοκαρι που ειχε ο ερυθρος αστερας στο 90΄ εμπαινε γκολ, για ποια συναλλαγη θα μιλουσαμε σημερα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αλλά αν, λεω ΑΝ...το δοκαρι που ειχε ο ερυθρος αστερας στο 90΄ εμπαινε γκολ, για ποια συναλλαγη θα μιλουσαμε σημερα?
τι τους βαζεις δυσκολα γαυροι ειναι.θα σου πουν οτι ειχε τσιπακι η μπαλα να παει εκει.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.566
Πόντοι
17.085
Το "αν" φίλε alex71 δεν είναι επιχείρημα. Αν γινόταν αυτό, θα γινόταν και κάτι άλλο θα μπορούσε να σου πει κανείς. Εδώ τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και γραμμένα.

Επισκέπτης
πεναλτυ στο 91  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom