ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.397
- Πόντοι
- 5.006
και μας γιατι μας το λες... ;)[move][size=90pt]Μαλάκες ΠΑΟΚάκια....σας γαμήσαμε... ...[/size][/move]
και μας γιατι μας το λες... ;)[move][size=90pt]Μαλάκες ΠΑΟΚάκια....σας γαμήσαμε... ...[/size][/move]
[move][size=90pt]Μαλάκες ΠΑΟΚάκια....σας γαμήσαμε... ...[/size][/move]
και μας γιατι μας το λες... ;)
Καλημέρα σε όλους.
Γειά σου φίλε billy πως το βλέπεις σήμερα το ματσάκι;
Τώρα θα σε περιλάβουν οι μπουγατσοκιμάδες...
Mόλις μας δώσατε το πρωτάθλημα.[move][size=90pt]Μαλάκες ΠΑΟΚάκια....σας γαμήσαμε... ...[/size][/move]
Είχε ρωτήσει ένας φίλος το πρωί...
ναι γιατι αλλιως δεν θα το περναμε σουρωμενος εισαι ρε...Mόλις μας δώσατε το πρωτάθλημα.
ετσι και αλλιως δικο μας ειναιMόλις μας δώσατε το πρωτάθλημα.
Mόλις μας δώσατε το πρωτάθλημα.
Σωστα καλυτερα να χανεις από ΣπαθαΔεν ειναι θεμα πρωταθληματος ρε....οποιος χανει απο τον Καρελη και τον Ατζαγκουν απλα πρεπει να φευγει νυχτα μεταναστης στην Νικαραγουα απο την ντροπη του.....
ποιος εχασε μωρη απο τον σπαθα;για πες ρε λαγε...Σωστα καλυτερα να χανεις από Σπαθα
να μου παρεις μια πιπα ισως ;;δεν ειναι καλυτερα ;;δεν θα τσακωθουμε κιολας...τι να σου πω ρε κοτοπουλο? η να σε πω αρουραιο?
τύπε, είχε δύο εκατέρωθεν λανθασμένες υποδείξεις οφ-σάιντ το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ απόψε. Τι πιστεύεις; Θα τις έχει αύριο πρωτοσέλιδο ο "πρωκταθλητής" για να δείξει ότι τα σφάλματα είναι ανθρώπινα;Σωστα καλυτερα να χανεις από Σπαθα
Και όμως ο Ατζαγκούν όλο σκοράρει η είναι παιχτούρα η στην Ελλάδα τον κάνουμε να φαίνεται.Δεν ειναι θεμα πρωταθληματος ρε....οποιος χανει απο τον Καρελη και τον Ατζαγκουν απλα πρεπει να φευγει νυχτα μεταναστης στην Νικαραγουα απο την ντροπη του.....
στην Ελλάδα τον κάνουμε να φαίνεται.
να παρω εγω πιπα από σενα? Σαν αμερικανος πολιτης επισης είμαι και αυτόματα ο μπαμπας σου, προσεχε πωσ μιλας σκατο.να μου παρεις μια πιπα ισως ;;δεν ειναι καλυτερα ;;δεν θα τσακωθουμε κιολας...
ενω αμα μου πεις κατι αλλο θα σου πω και εγω και θα πλακωθουμε...
μουκανεις ενα μπουκακιτσι κιολα καλα...και οι δυο ευχαριστημενοι....
τι λες;;
Στην Ελλαδα ολους παιχτουρες τους κανουμε.Οταν φευγουν απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα.ΚατιΚαι όμως ο Ατζαγκούν όλο σκοράρει η είναι παιχτούρα η στην Ελλάδα τον κάνουμε να φαίνεται.
Μην τους χαλας το ονειρο ρε master, είναι παιχτουρες ο γυφτος και ο αλβανοΣτην Ελλαδα ολους παιχτουρες τους κανουμε.Οταν φευγουν απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα.Κατι
τζεμπουρ,κατι ο αλλος ο συμπατριωτης του δεν θυμαμαι πως τον λενε,κατι σκοκο,μπλανκο,που τους ειχαμε
θεους εδω.Καλα ο μητρογλας αυτοκαταστροφικος,φαινοταν το παιδι οτι δεν προκειται να κανει καριερα εκτος
ελλαδος.Μαζι με τον κασαμι καθαριζαν τον παγκο στην φουλαμ,και εδω τους εχουν θεους.
ειδε τι σου ειπα;;λες λες λες...και θα σου πω και θα μου πεις...κλπ κλπ....να παρω εγω πιπα από σενα? Σαν αμερικανος πολιτης επισης είμαι και αυτόματα ο μπαμπας σου, προσεχε πωσ μιλας σκατο.
ετσι θα το παμε τωρα αρχιδι βριζοντας σαν μαλακας?
αλλα από αποτυχημένους στη ζωη τι περιμενεις? για αυτό εισαι γαυρος όλα ετοιμα διχως κοπο διορισμενε ψωλοχυμα
ελα ρε αρχοντα...δωσε μας τα φωτα σου...μαθε μας μπαλλιτσα...πεστα...Στην Ελλαδα ολους παιχτουρες τους κανουμε.Οταν φευγουν απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα.Κατι
τζεμπουρ,κατι ο αλλος ο συμπατριωτης του δεν θυμαμαι πως τον λενε,κατι σκοκο,μπλανκο,που τους ειχαμε
θεους εδω.Καλα ο μητρογλας αυτοκαταστροφικος,φαινοταν το παιδι οτι δεν προκειται να κανει καριερα εκτος
ελλαδος.Μαζι με τον κασαμι καθαριζαν τον παγκο στην φουλαμ,και εδω τους εχουν θεους.