Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και μας γιατι μας το λες... :grin: :cheesy: :2funny: ;)

Είχε ρωτήσει ένας φίλος το πρωί... :)

Καλημέρα σε όλους.
Γειά σου φίλε billy πως το βλέπεις σήμερα το ματσάκι;

Τώρα θα σε περιλάβουν οι μπουγατσοκιμάδες...  :grin:

Θα με κλάσουνε τα αρχίδια... :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Mόλις μας δώσατε το πρωτάθλημα.  :grin:

Δεν ειναι θεμα πρωταθληματος ρε....οποιος χανει απο τον Καρελη και τον Ατζαγκουν απλα πρεπει να φευγει νυχτα μεταναστης στην Νικαραγουα απο την ντροπη του.....

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Δεν ειναι θεμα πρωταθληματος ρε....οποιος χανει απο τον Καρελη και τον Ατζαγκουν απλα πρεπει να φευγει νυχτα μεταναστης στην Νικαραγουα απο την ντροπη του.....
Σωστα καλυτερα να χανεις από Σπαθα

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
τι να σου πω ρε κοτοπουλο? η να σε πω αρουραιο?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι να σου πω ρε κοτοπουλο? η να σε πω αρουραιο?
να μου παρεις μια πιπα ισως ;;δεν ειναι καλυτερα ;;δεν θα τσακωθουμε κιολας...
ενω αμα μου πεις κατι αλλο θα σου πω και εγω και θα πλακωθουμε...
μουκανεις ενα μπουκακιτσι κιολα καλα...και οι δυο ευχαριστημενοι....
τι λες;; :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σωστα καλυτερα να χανεις από Σπαθα
τύπε, είχε δύο εκατέρωθεν λανθασμένες υποδείξεις οφ-σάιντ το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ απόψε. Τι πιστεύεις; Θα τις έχει αύριο πρωτοσέλιδο ο "πρωκταθλητής" για να δείξει ότι τα σφάλματα είναι ανθρώπινα;  :grin: :grin: :grin:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και όμως ο Ατζαγκούν όλο σκοράρει η είναι παιχτούρα η στην Ελλάδα τον κάνουμε να φαίνεται.  :grin:

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
να μου παρεις μια πιπα ισως ;;δεν ειναι καλυτερα ;;δεν θα τσακωθουμε κιολας...
ενω αμα μου πεις κατι αλλο θα σου πω και εγω και θα πλακωθουμε...
μουκανεις ενα μπουκακιτσι κιολα καλα...και οι δυο ευχαριστημενοι....
τι λες;; :think:
να παρω εγω πιπα από σενα? :2funny: Σαν αμερικανος πολιτης επισης είμαι και αυτόματα ο μπαμπας σου, προσεχε πωσ μιλας σκατο.
ετσι θα το παμε τωρα αρχιδι βριζοντας σαν μαλακας?
αλλα από αποτυχημένους στη ζωη τι περιμενεις? για αυτό εισαι γαυρος όλα ετοιμα διχως κοπο διορισμενε ψωλοχυμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και όμως ο Ατζαγκούν όλο σκοράρει η είναι παιχτούρα η στην Ελλάδα τον κάνουμε να φαίνεται.  :grin:
Στην Ελλαδα ολους παιχτουρες τους κανουμε.Οταν φευγουν απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα.Κατι
τζεμπουρ,κατι ο αλλος ο συμπατριωτης του δεν θυμαμαι πως τον λενε,κατι σκοκο,μπλανκο,που τους ειχαμε
θεους εδω.Καλα ο μητρογλας αυτοκαταστροφικος,φαινοταν το παιδι οτι δεν προκειται να κανει καριερα εκτος
ελλαδος.Μαζι με τον κασαμι καθαριζαν τον παγκο στην φουλαμ,και εδω τους εχουν θεους.

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Στην Ελλαδα ολους παιχτουρες τους κανουμε.Οταν φευγουν απο εδω αρχιζουν τα δυσκολα.Κατι
τζεμπουρ,κατι ο αλλος ο συμπατριωτης του δεν θυμαμαι πως τον λενε,κατι σκοκο,μπλανκο,που τους ειχαμε
θεους εδω.Καλα ο μητρογλας αυτοκαταστροφικος,φαινοταν το παιδι οτι δεν προκειται να κανει καριερα εκτος
ελλαδος.Μαζι με τον κασαμι καθαριζαν τον παγκο στην φουλαμ,και εδω τους εχουν θεους.
Μην τους χαλας το ονειρο ρε master, είναι παιχτουρες ο γυφτος και ο αλβανο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να παρω εγω πιπα από σενα? :2funny: Σαν αμερικανος πολιτης επισης είμαι και αυτόματα ο μπαμπας σου, προσεχε πωσ μιλας σκατο.
ετσι θα το παμε τωρα αρχιδι βριζοντας σαν μαλακας?
αλλα από αποτυχημένους στη ζωη τι περιμενεις? για αυτό εισαι γαυρος όλα ετοιμα διχως κοπο διορισμενε ψωλοχυμα
ειδε τι σου ειπα;;λες λες λες...και θα σου πω και θα μου πεις...κλπ κλπ....
ενω μου παιρνεις ενα τσιμπουκακι και αυτοματως ληγει η πολιορκια....τι φοβασαι;με μια φορα δε γινεσαι πουστης  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα ρε αρχοντα...δωσε μας τα φωτα σου...μαθε μας μπαλλιτσα...πεστα...
το ματσακι το ειδες σημερα;τι εγινε;καθαρη νικη νο γαυρος η τον εχεις χρεωσει κατι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom