Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (2 μέλη και 292 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tουλαχιστον με τον 1personanongrada και καποιους αλλους βαζελους  μπορει να διαφονισουμε σε καποια πραγματα αλλα μπορουμε να ανταλαξουμε και δυο κουβεντες ενω με τους χαβαλεδες τους LARY13 grvagelis και την παπια τι να συζητησεις.
Μην ξεχνάς ότι είμαι για πολλούς εδώ μέσα γαύρος.... :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο θρεντ "χρυσαυγητες/αναρχικοι" εχει πεσει τοσο γαμωσταυριδι σε 45 σελιδες που δεν εχει πεσει ποτε σε ολες τις σελιδες των αθλητικων θρεντς..πλακα ΜΕ κανεις???
οχι άλλοι κλαψομούνηδες παρακαλώ.. Μας φτάνουν οι κοντορεβυθούληδες...εσείς οι γαύροι κρατείστε ένα επίπεδο παρακαλώ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
γαυρε γαμω την κολαρα που χεις στο αβαταρ...
ρε μηπως δεν εισαι βαζελος κι εισαι κανενας κολοτουμπας απ το παρελθον?μην το παρεις στραβα...απλα μου κανει εντυπωση...

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
βρε παιδια τι συζητηση να κανουμε οταν δε παραδεχεστε καποιες αληθειες και ειστε και ψευτες..ο αλλος λεει μιλαγε με καποιον απο την διοικιση και του ειπε οτι δεν θα κανει ενσταση..συμφωνω οτι καποιοι εδω μεσα ειναι αξιοι κουβεντας και αντιπαραθεσης,αλλα με τετοιους τυπους να μην κανεις πλακα?ε πειτε μου.

Επισκέπτης
βρε παιδια τι συζητηση να κανουμε οταν δε παραδεχεστε καποιες αληθειες και ειστε και ψευτες..ο αλλος λεει μιλαγε με καποιον απο την διοικιση και του ειπε οτι δεν θα κανει ενσταση..συμφωνω οτι καποιοι εδω μεσα ειναι αξιοι κουβεντας και αντιπαραθεσης,αλλα με τετοιους τυπους να μην κανεις πλακα?ε πειτε μου.
www.freesmileys.org] [/url]

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αστους αυτους δεν ξερουν.
Αγγλια θα ερθεις? :grin:
πινω 10 grapsarhidin πριν μπω στο site..εξαλλου τι warn & αρχιδια μαντολες μου λες???στο θρεντ "χρυσαυγητες/αναρχικοι" εχει πεσει τοσο γαμωσταυριδι σε 45 σελιδες που δεν εχει πεσει ποτε σε ολες τις σελιδες των αθλητικων θρεντς..πλακα ΜΕ κανεις???
Εγω να δεις διαβαζα ολα αυτα τα γαμοσταυριδια για τους φασιστες και δεν μου εκανε αισθηση ουτε να ασχοληθω.
Ηταν και η παπια στην κουβεντα οποτε  δεν θα εβγαζα ακρη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μηπως δεν εισαι βαζελος κι εισαι κανενας κολοτουμπας απ το παρελθον?μην το παρεις στραβα...απλα μου κανει εντυπωση...
Ειρήνη αδέλφια ειρήνη....... Και για να λύσω τις απορίες σας περί ομάδας, προτιμώ έναν καλό γαύρο από έναν κακό βάζελο.
Ιδιοι σπασαρχίδες και οι δυό με άλλη φανέλα..... Α και για να μην αρχίσετε πάλι περί ιδεολογίας. Προτιμώ έναν καλό βάζελο από έναν καλό γαύρο......  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν κλαψωμουνιαζω ρε πελατακο..μια διαπιστωση κατεθεσα..μηπως υπερβαλω???
τραβήξου ρε.... πλάκα κάνουμε..... για το δεύτερο δεν έχω άποψη γιατί από επιλογή δεν έχω διαβάσει ούτε γραμμή.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με έχει ζαλίσει τα @@ρια το ξαδέρφι μου.... Αλλά είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε κλοπη ειναι αλλα να τα πεις αυτα στους αλλους τους βαζελους που λενε οτι μας βαζει λεφτα ο Κοκκαλης για να πηγενουμε εκδρομες.
460 μονοημερη + το εισιτηριο του γηπεδου και 560 + εισιτηριο η διημερη.
Και φιλαρακι μου βρηκε με 450 ευρω αεροπορικα εισιτηρια και 4 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχειο( το τονιζω σε ξενοδοχειο οχι στον δρομο) :grin:
αλλα που θα βρεις το γαμημενο το εισιτηριο του γηπεδου. :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
psaxnw ξεχασες να βαλεις στην καννη του οπλου το κεφαλι της παπιας. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε κλοπη ειναι αλλα να τα πεις αυτα στους αλλους τους βαζελους που λενε οτι μας βαζει λεφτα ο Κοκκαλης για να πηγενουμε εκδρομες.
460 μονοημερη + το εισιτηριο του γηπεδου και 560 + εισιτηριο η διημερη.
Και φιλαρακι μου βρηκε με 450 ευρω αεροπορικα εισιτηρια και 4 διανυκτερευσεις σε ξενοδοχειο( το τονιζω σε ξενοδοχειο οχι στον δρομο) :grin:
αλλα που θα βρεις το γαμημενο το εισιτηριο του γηπεδου. :headbang:
Ασε μάγκα γιατί για μία διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη πριν 2 χρόνια πλήρωσα μια πεντακοσαρού.......

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
ψαχνω
σκοτωσες τη παπια & κρατησες το περιστροφο?
καλησπερα στην ομηγυρι ;)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
επιτελους και ενας σωστος γαυρος..οπως πηρατε πισω τους βαθμους τοτε με τον πανιωνιο που τα εσπασαν ολα οι γαυροι και διακοπηκε ο αγωνας,ετσι πρεπει τωρα να παρει και ο απολλων τους βαθμους..

Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν το κάνω για να το παίξω ''καλός''...θα δείς που η αντίδραση απο τους υγιής φιλάθλους θα είναι καθολική....όπως έχω γράψει εμείς θέλουμε τα πρωταθλήματα να τα παίρνουμε στο γήπεδο.....δεν ταιριάζουν σε Ολυμπιακό τέτοια πράγματα....ακόμα και η Δκση να το κάνει(που το έκανε) στα @@ μας...γιατί Ολυμπιακός είναι ο Λαός τους...και αυτός διαφωνεί.....γιατί όπως σου είπα:

[move][size=20pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ
                    ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ''ΑΛΛΟΥΣ''
                                                         ΤΣΙΓΚΟΦ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
                   ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ'ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
''ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ'' ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ[/size][/move]

ΥΓ--->Και μην λέτε για τον chris...χθές στον alpha ο δημοσιογράφος που βρισκόταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο της ομάδας κατά την επιστροφή ήταν κατηγορηματικός πως ΔΕΝ θα γίνει ένσταση και πως το θέμα ξεκίνησε απο μικρές ομάδες.....άρα μην λέτε για τον άνθρωπο.....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ευχαριστώ φίλε αλλά δεν το κάνω για να το παίξω ''καλός''...θα δείς που η αντίδραση απο τους υγιής φιλάθλους θα είναι καθολική....όπως έχω γράψει εμείς θέλουμε τα πρωταθλήματα να τα παίρνουμε στο γήπεδο.....δεν ταιριάζουν σε Ολυμπιακό τέτοια πράγματα....ακόμα και η Δκση να το κάνει(που το έκανε) στα @@ μας...γιατί Ολυμπιακός είναι ο Λαός τους...και αυτός διαφωνεί.....γιατί όπως σου είπα:

[move][size=20pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ
                    ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ''ΑΛΛΟΥΣ''
                                                         ΤΣΙΓΚΟΦ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
                   ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ'ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
''ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ'' ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ[/size][/move]

ΥΓ--->Και μην λέτε για τον chris...χθές στον alpha ο δημοσιογράφος που βρισκόταν ΜΕΣΑ στο αεροπλάνο της ομάδας κατά την επιστροφή ήταν κατηγορηματικός πως ΔΕΝ θα γίνει ένσταση και πως το θέμα ξεκίνησε απο μικρές ομάδες.....άρα μην λέτε για τον άνθρωπο.....
φιλε μου αλλο να το λεει ενας δημοσιογραφος!!και αλλο να λεει οτι του το ειπε λεει ενας απο την διοικιση!!μεγαλη διαφορα!!το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος με αυτο μικρηνε παρα πολυ..εγινε πλεον ολυμπιακακι..και δεν νομιζω οτι διαφωνει κανεις..πολλοι φιλοι μου γαυροι δεν πιστευαν σε αυτο που εγινε..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε μου αλλο να το λεει ενας δημοσιογραφος!!και αλλο να λεει οτι του το ειπε λεει ενας απο την διοικιση!!μεγαλη διαφορα!!το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος με αυτο μικρηνε παρα πολυ..εγινε πλεον ολυμπιακακι..και δεν νομιζω οτι διαφωνει κανεις..πολλοι φιλοι μου γαυροι δεν πιστευαν σε αυτο που εγινε..
Δικιο εχεις αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι απο την ντροπη μπορει και να εχουμε και τιποτα αυτοκτονιες.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δικιο εχεις αλλα ας μην το συνεχισουμε γιατι απο την ντροπη μπορει και να εχουμε και τιποτα αυτοκτονιες.
οκ φιλε χιλια συγνωμη,δεν εγινε και τιποτα ρε παιδια,ηρεμιστε.υπαρχουν και αλλες μικρες ομαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom