Παιδιά για να μην παραξηγηθώ: Ρεαλ Μαδρίτης είμαι.
Ρεάλ Μαλακίας είσαι....
Παιδιά για να μην παραξηγηθώ: Ρεαλ Μαδρίτης είμαι.
ειμαστε καλα παιδιαΧειροκρότημα από οπαδούς της Γιουβέντους σε Ολυμπιακό!
Οπαδοί της Γιουβέντους χειροκρότησαν μετά το τέλος του αγώνα τον Ολυμπιακό για την προσπάθεια και την εμφάνισή του στην Ιταλία.
:-* :-*ειμαστε καλα παιδια
πολιτισμόςΧειροκρότημα από οπαδούς της Γιουβέντους σε Ολυμπιακό!
Οπαδοί της Γιουβέντους χειροκρότησαν μετά το τέλος του αγώνα τον Ολυμπιακό για την προσπάθεια και την εμφάνισή του στην Ιταλία.
Ενταξει στο Γιουβε -ατλετικο Μαδριτης αυτο το ματς το εχω μεσα μου για πολυ ασσο Εκει θα γινει τις κακομοίρας Για μια στιγμη αντζελο εδειξε τον ανιελι πιο πολυ αγχος απο τον χρηστιδη ειχε πριν το 3-2:-* :-*
Ενταξει στο Γιουβε -ατλετικο Μαδριτης αυτο το ματς το εχω μεσα μου για πολυ ασσο Εκει θα γινει τις κακομοίρας Για μια στιγμη αντζελο εδειξε τον ανιελι πιο πολυ αγχος απο τον χρηστιδη ειχε πριν το 3-2
μήπως εννοείς ατλέτικο-γιουβε , άσσος ?Ενταξει στο Γιουβε -ατλετικο Μαδριτης αυτο το ματς το εχω μεσα μου για πολυ ασσο Εκει θα γινει τις κακομοίρας Για μια στιγμη αντζελο εδειξε τον ανιελι πιο πολυ αγχος απο τον χρηστιδη ειχε πριν το 3-2
για τους αλλους δεν ξερω (βαζελους ΑΕΚ Β εθνικη ΑΡΗΣ διαλύθηκε ) ) παιζουμε στο αρτεμιο φρανκι 2πλο αχαστοΟ Θρύλος μας ακόμα μέσα στο κόλπο της πρόκρισης κι αφήστε τους υπόλοιπους να "παίζουν" στο Santiago Kanapeu.
Εγινε αυτο το παιχνιδι μαν 1-0 Τωρα θα παιξουν στο Τορινομήπως εννοείς ατλέτικο-γιουβε , άσσος ?
οκ sorry , νομιζα ότι πήγαινε εναλλάξ...Εγινε αυτο το παιχνιδι μαν 1-0 Τωρα θα παιξουν στο Τορινο
γιατί αμα κερδίσει την αλλη αγωνιστική τον ολυμπιακό πέρασε ηδη.οκ sorry , νομιζα ότι πήγαινε εναλλάξ...
και γιατί πιστεύεις ότι θα νικήσει η γιούβε ?
ειναι πολυ καλυτερη ομαδα μαν η φιορεντινα Μακαρι αλλα δεν το βλεπω στην τουμπα εδειξε οτι ηταν 2 κλάσεις ανωτερη Θα παει κολλητος μου και γνωστοι μου αλλα ενταξει ειναι η γκαυλα και πως το βλεπει ο καθενας ξεχωριστα Δηλαδη μετα το 1985 ειμαι 5 βαθμους μπροστα παιζω με μια φιορεντινα που στην τουμπα ο πιο ψιλος μας παιχτης ηταν ο πιο κοντος απο αυτους σαν αλογα ηταν μπροστα μας τεσπα υγεια δεν παιζει με παναθηναικο μακ και ρατς μαλλον βλεπω ουτε το βαζελο να κερδιζουμε οχι την φιορεντιναΓειά σου Χρηστάρα αδερφέ. Πέρα απ την πλάκα, μακάρι να προκριθείτε κι εσείς.