redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε αλλαξε λινκ εισαι αργος ;)Το εγραψες όταν επαιρνε φόρα και πατησες "απαντηση" όταν μπηκε?![]()
τυπε αλλαξε λινκ εισαι αργος ;)Το εγραψες όταν επαιρνε φόρα και πατησες "απαντηση" όταν μπηκε?![]()
Ητάν φάουλ?Mου αρεσει που καταδικαζαν το αντιποδοσφαιρο του Αστερα και καλα,και σημερα αυτοι κεντανε.20 λεπτα εχουν περασει την σεντρα μια φορα.![]()
Δεν πειραζει, ενημερώνομαι με ταχυτητα από το μπου κομτυπε αλλαξε λινκ εισαι αργος ;)
τυπε δεν μας εδωσε το φαουλ πριν κανουμε εμεις το φαουλ μας :SMου αρεσει που καταδικαζαν το αντιποδοσφαιρο του Αστερα και καλα,και σημερα αυτοι κεντανε.20 λεπτα εχουν περασει την σεντρα μια φορα.![]()
Ο Σπαθας θα το εδινε τύπετυπε δεν μας εδωσε το φαουλ πριν κανουμε εμεις το φαουλ μας :S
..και στον κουβα η 'μιση στοιχηματικη κοινοτητα..' !!!παντως το 2-0(το εχω παιξει και εγω)το εχει παιξει η μιση στοιχηματικη κοινοτητα..
Την λιγουρεύεσε?Εν τω μεταξυ στην κερκιδα του ολυμπιακου είναι και μια γρια τουλάχιστον 75 χρονων![]()
καλα να παθει αφου δεν παιζει στανταρακια ρεντμαν φτο1-1
..και στον κουβα η 'μιση στοιχηματικη κοινοτητα..' !!!![]()
Ο ρεντ έχει δώσει αντερ.καλα να παθει αφου δεν παιζει στανταρακια ρεντμαν φτο![]()
Αντερ είναι ακομαΟ ρεντ έχει δώσει αντερ.![]()
Η κατοχη ειναι 95-5 και το σκορ 1-1. Τι αλλο θα δουμε....
Λες να έρθει 1-2.Αντερ είναι ακομα![]()
64-36 είναι η κατοχη.Η κατοχη ειναι 95-5 και το σκορ 1-1. Τι αλλο θα δουμε....
Μακαρι ρε, εγω δεν θελω να αποκλειστεί ο ολυμπιακος. Τα εχουμε ξαναπει αυτά.Λες να έρθει 1-2.![]()
και στο 7-0 55-45 ηταν η κατοχη τυπε,μαλλον ειχαμε τοσο λογω των 8 σεντρων που καναμε στο παιχνιδι64-36 είναι η κατοχη.