master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αεκτζης ειναιΑλβανο/Κοσοβάρος και αυτός?
Αεκτζης ειναιΑλβανο/Κοσοβάρος και αυτός?
πιστεύω σιγά σιγά να βελτιονομαστε να γυρίσουν και οι τραυματίες...έχει και ψυχολογικό πρόβλημα που πιστευω σιγά σιγά ν α συνέλθουν..Αγχωτική νίκη απέναντι σε μια μετριότατη προς κακή ομάδα. Αλλά στο δεδομένο σημείο και ο Ολυμπιακός μετριότατη προς κακή ομάδα είναι. Πολλά λάθη και κακές επιλογές, ενώ γι' άλλη μια φορά οι ψηλοί ανεπαρκέστατοι. Ο Ντάνστον έδειξε κάποια σημάδια ζωής και περισσότερη διάθεση, αλλά με αυτούς τους αντιπάλους, αν δεν έκανε κι αυτά τα βασικά πραγματάκια θα ήταν κατ' ευθείαν για διώξιμο. Γενικά το ματς ήταν κάκιστο. Μπάσκετ γυμνασιακού επιπέδου. Ο Λοτζέσκι σταθερός και ψύχραιμος, έβαλε κρίσιμα καλάθια όταν η ομάδα είχε κολλήσει. Κρατάω και την θετική παρουσία του μικρού Αγραβάνη. Αν είναι όμως ο πιτσιρικάς να παίζει καλύτερα από τον Πέτγουεϊ, τι τον κρατάνε τον αχυρόμυαλο. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως τεσσάρι. Και πεντάρι χρειάζεται βέβαια αλλά πονάει στο τεσσάρι πάρα πολύ. Γενικά χρειάζεται έναν παίχτη ακόμα που θα βάζει πόντους μέσα στην ρακέτα. Που θα ξέρει λίγο μπάσκετ και δεν θα περιφέρεται στην επίθεση. Ευτυχώς έχουμε τύχει σε εύκολο όμιλο και μέχρι να βρούμε πατήματα, δεν θα έχουμε μεγάλες κι ανεπανόρθωτες απώλειες. Αλλά στο ΤΟΠ-16, πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Επιμένω ότι το πρόβλημα δεν είναι προπονητικό, αν και σήμερα ο Τόμιτς μου τα χάλασε. Η ομάδα ήταν στον αυτόματο και ευτυχώς καθάρισε επιθετικά ο Ματ και αμυντικά στο τέλος υπήρχε καλή ομαδική λειτουργία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
ο σπανουλης αστειος για ενα ακομα παιχνιδι.εκανε πιο πολλα λαθη απο οτι ολοι οι υπολοιποι μαζι.ειπε να κλεψει τη χθεσινη δοξα του διαμαντιδη που εμεινε παλι αποντος.και οι δυο τους πλεον ειναι κατ εφημισμον ηγετες.καλα ο διαμαντιδης ειναι πλεον και κατ εφημισμον παικτης αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια.ενας ξοφλημενος και ενας που κοντευει να ξοφλησειΑγχωτική νίκη απέναντι σε μια μετριότατη προς κακή ομάδα. Αλλά στο δεδομένο σημείο και ο Ολυμπιακός μετριότατη προς κακή ομάδα είναι. Πολλά λάθη και κακές επιλογές, ενώ γι' άλλη μια φορά οι ψηλοί ανεπαρκέστατοι. Ο Ντάνστον έδειξε κάποια σημάδια ζωής και περισσότερη διάθεση, αλλά με αυτούς τους αντιπάλους, αν δεν έκανε κι αυτά τα βασικά πραγματάκια θα ήταν κατ' ευθείαν για διώξιμο. Γενικά το ματς ήταν κάκιστο. Μπάσκετ γυμνασιακού επιπέδου. Ο Λοτζέσκι σταθερός και ψύχραιμος, έβαλε κρίσιμα καλάθια όταν η ομάδα είχε κολλήσει. Κρατάω και την θετική παρουσία του μικρού Αγραβάνη. Αν είναι όμως ο πιτσιρικάς να παίζει καλύτερα από τον Πέτγουεϊ, τι τον κρατάνε τον αχυρόμυαλο. Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως τεσσάρι. Και πεντάρι χρειάζεται βέβαια αλλά πονάει στο τεσσάρι πάρα πολύ. Γενικά χρειάζεται έναν παίχτη ακόμα που θα βάζει πόντους μέσα στην ρακέτα. Που θα ξέρει λίγο μπάσκετ και δεν θα περιφέρεται στην επίθεση. Ευτυχώς έχουμε τύχει σε εύκολο όμιλο και μέχρι να βρούμε πατήματα, δεν θα έχουμε μεγάλες κι ανεπανόρθωτες απώλειες. Αλλά στο ΤΟΠ-16, πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Επιμένω ότι το πρόβλημα δεν είναι προπονητικό, αν και σήμερα ο Τόμιτς μου τα χάλασε. Η ομάδα ήταν στον αυτόματο και ευτυχώς καθάρισε επιθετικά ο Ματ και αμυντικά στο τέλος υπήρχε καλή ομαδική λειτουργία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
ακομα να απολυθεις νεοπα?Η ομάδα επιθετικά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Όταν ο Σπανούλης είναι κακός και άστοχος όπως χθες θα δεινοπαθούμε να βρούμε σκορ. Αμυντικά είμαστε πιστεύω καλύτεροι από πέρσι. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Τεράστια απώλεια ο Πρίντεζης. Θα ανέβουμε επίπεδο αμέσως με την επιστροφή του. Για να τεθεί ως στόχος το φάιναλ 4 πάντως η ομάδα χρειάζεται άσο σκόρερ, αθλητικό τετράρι τύπου και έναν έμπειρο προπονητή που από ότι φαίνεται δεν υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά πλέον και θα κινηθούμε με τον Τόμιτς.
χρηστο σωστα μιλας...και εγω εχω πληρωθει και καλα μαλιστα απο τον ασσο της παρι με μας στο 90 ...και μαλιστα με κραξανε ολοι εδω μεσα και με το δικιο τους...αλλα εγω αμα θα παιξω γαυρο θα παιξω οτι βλεπω γιαυτο και τον αποφευγω....γιατι οταν ειναι φαβορι δινει λιγα ενω αν ειναι ευρωπες και ρεστα τα ματς ειναι ανοιχτα οποτε...παιδια στο στοιχημα δεν εχει συναισθημα Ο φιλος μπορει να εκρινε οτι οντως η γιουβεντους ηταν φαβορι και οτι ασχετως αν ηταν παναθηναικος η οχι επαιξε με την λογικη του φαβορι Οπως επισημανθηκε στο θρεντ του μπουρδελα κομ για το στοιχημα και ο λιονταρης το εβαλε 2πλο Και εγω αν δω οτι ο ΠΑΟΚ θα χασει θα το παιξω ετσι πρεπει ετσι ειναι το στοιχημα Τωρα αν ειναι ο ο φιλος αυτος παναθηναικος η καζουρα καζουρα γιατι εδειξε το κουπονι υποθετο απο πριν
ακομα να απολυθεις νεοπα?
θα πηξεις πουστονεο12 Δεκεμβρίου παίρνω το χαρτί. Δεν είναι μύγες, είναι λίγες. ;)
θα πηξεις πουστονεο
χρηστο σωστα μιλας...και εγω εχω πληρωθει και καλα μαλιστα απο τον ασσο της παρι με μας στο 90 ...και μαλιστα με κραξανε ολοι εδω μεσα και με το δικιο τους...αλλα εγω αμα θα παιξω γαυρο θα παιξω οτι βλεπω γιαυτο και τον αποφευγω....γιατι οταν ειναι φαβορι δινει λιγα ενω αν ειναι ευρωπες και ρεστα τα ματς ειναι ανοιχτα οποτε...
αλλα ο συγκεκριμενος ειναι σκατοβαζελος και το εκανε επιδεικτικα και προκαλουσε...σαν παιχτης απλος θα ειχε τον σεβασμο μου αλλοιμονο...
αλλα οταν πριν προκαλεις και καλα μαγκια μετα θα σε κραξω και εγω ;)
αυτα αλλα κατα τα αλλα εχεις δικιο ,στο στοιχημα δεν κοιτας συναισθημα...
Προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που μας πέρασε. Θα τις παραθέσουμε εμείς για να τις δει, μέσα από το transfermarkt.
Σύμφωνα με το ''αναξιόπιστο'' διεθνές site transfermarkt, ο παίκτης που έβαλε το νικητήριο γκολ στο ματς με τη Γιουβέντους, Παϊτίμ Κασάμι, αγοράστηκε με 5 εκ. ευρώ που έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην αγγλική Φούλαμ. Πώς και δεν το έμαθε ο κύριος Παπαθεοδώρου; Πώς και δεν έμαθε ότι αυτό το καλοκαίρι, ο Θρύλος έδωσε 23,7 εκ. ευρώ μόνο σε ομάδες (χωρίς τα ετήσια συμβόλαια των παικτών) για να αγοράσει παίκτες, πάντοτε σύμφωνα με το transfermarkt;
εσυ δηλαδη λες οτι τον εδωσαν τζαμπα;εν πασει περιπτωσει το ευαγγελιο για σενα ειναι ο παπαθεοδωρου;καλα δεν ειναι και κανα ευαγγελιο το συγκεκριμενο site
εδω γραφει για 3,5εκ ο Μιτρογλου
δανεικος απο ομαδα που σου χρωσταει λεφτα απο περσι και πρεπει να πιστεψουμε οτι την πληρωσες 3,5 εκ δηλ για 1 χρονια δανεικος