Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καρτακη ...στο δευτερο λεπτο 2 φαουλ ο νταστον ,ολοκληρο παιχνιδι ενα φαουλ ο μπατιστα (3 αλλα τα 2 εσκεμμενα για κοψιμο αντεπιθεσης)
ποιος μπαρτζωκας και αρχιδια;;ξυπνα
στον πουτσο μου και μπαρτζοκες και τα αρχιδια μου....θα με πονεσουν,θα μαθω και θα πονεσουν 10

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Kαρατακη λεει ο θεουλης  :2funny:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
496
Πόντοι
36
μην ξαναασχοληθει κανενας με τη σπυριαρα

χρηστιδη μη χαλας σαλιο ρε, εγω χτες αναγκασα τον εαυτο μου να δει φιλικο Κορεα-Παραγουαη (λογω Μπενιτεζ) παρα να μπω μπου ή οπουδήποτε αλλου θα κυριαρχουσε η συζητηση για την πορτοκαλόμπαλα.

μη χανετε χρονια της ζωης σας για το κωλοαθλημα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

χρηστιδη μη χαλας σαλιο ρε, εγω χτες αναγκασα τον εαυτο μου να δει φιλικο Κορεα-Παραγουαη (λογω Μπενιτεζ) παρα να μπω μπου ή οπουδήποτε αλλου θα κυριαρχουσε η συζητηση για την πορτοκαλόμπαλα.

εμενα η πουτανα η σπυριαρα με νοιαζει....
απο την εποχη του γιατζογλου μεχρι το 73-38 με νοιαζει

ο σλουκας πρεπει κατι να μαθει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χε χε χε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εισαι αρρωστος...να πας σε γιατρο...σοβαρα τωρα...στην αρχη νομιζα οτι μερικες φορες εκανες χαβαλε και τρολαριζες...εισαι ερρωστος ,εχεις σοβαρο προβλημα ,πρεπει επειγοντως να σε δει γιατρος...
μην παρεξηγηθεις μαζι μου...φιλικα στο λεω...δεν εισαι καλα...ακου με...πηγαινε στον γιατρο και αν σε διωξει τοτε ελα δω και βρισε με...αλλα πρωτα πηγαινε,,,,,μην απαντησεις πριν πας....ακου με  ;)
Τελείως άσχετο το σχόλιο σου μ αυτό που έγραψα.
Το Καζακστάν όπως και να το κάνουμε δεν είναι ομάδα που μπορεί να συγκριθεί με την Ολλανδία. Ποια Ολλανδία; Δεν είναι ΚΑΝ επιπέδου Ελλάδος. Τι να λέμε τώρα; Ν έπαιζε με την Ελλάδα, με την Ελβετία,μ ένα Πουέρτο Ρίκο και να έκανε παπάδες ν έλεγα ναι ΟΚ. Αλλά να λες ότι έκανε παπάδες μ αντίπαλο το ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ; Γελάνε και οι πέτρες. Πες μου ΕΝΑ παιχνίδι από τα 6-7 που έχει παίξει με τον ΟΣΦΠ ο Αφελάι και έχει κάνει παπάδες. ΚΑΝΕΝΑ δε θα βρεις. Παίκτης που τον ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 2εκ ευρώ και άρα περιμένεις να σου κάνει τη διαφορά (ΚΑΙ στην Ελλάδα ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ στην Ευρώπη) και είναι ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ. Δες τώρα και τα παιχνίδια του Κασάμι με ΟΣΦΠ και Ελβετία και μετά έλα πες μου ποιος θέλει γιατρό και ποιος όχι

Όσο γι αυτό που έγραψε κάποιος άλλος ότι οι άλλοι παίκτες της Ολλανδίας δεν ήταν καλοί ναι συμφωνώ. Αλλά όταν είσαι ο Πέρσι και έχεις αντιπάλους τους Καζακστανούς βαριέσαι. Και παρόλο που έπαιζαν με σχεδόν σβηστές τις μηχανές (πλην του Αφελάι που έκανε παπάδες  :grin:  ) βάλανε 3 γκολ στο χαλαρό.

P.S Γενικο τσεκ απ έκανα τον Ιούλιο που ήμουν Ελλάδα. Ταύρος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα γρηγορη, το θεμα δεν ειναι αν ηταν καλος με το καζακσταν ή με την αργεντινη, το θεμα ειναι οτι σκιζονται ολοι με τις εθνικες τους και με εμας θα σερνονται παλι.., >:( >:( >:(
Μα δε σκίστηκε ΚΑΝ με το Καζακσταν. Οι Ολλανδοί από υπεροψία, σιγουριά, δε ξέρω και γω τι έπαιξαν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ. Μέσα στη ΓΕΝΙΚΗ μετριότητα ξεχώρισε ο Αφελάι (που έκανε παπάδες  :2funny: :2funny: :2funny: ) επειδή έπαιξε καλύτερα από τους άλλους. Αν έπαιζε ο Πέρσι, ο Ρόμπεν και γω δε ξέρω ποιος άλλος όπως έπαιζαν στο Μουντιάλ το Καζακστάν θα είχε φάει 8 και ο Αφελάι θα ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τα γκολ τα βαλανε αφου εφαγε κοκκινη το καζακσταν πριν ηταν ρεζιληδες  :2funny:
Μη μου πεις πως μέχρι να φάει και τη κόκκινη το Καζαν ο Αφελάι δεν έκανε παπάδες γιατί θα πέσω από τα σύννεφα

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
496
Πόντοι
36
Μα δε σκίστηκε ΚΑΝ με το Καζακσταν. Οι Ολλανδοί από υπεροψία, σιγουριά, δε ξέρω και γω τι έπαιξαν ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΑ. Μέσα στη ΓΕΝΙΚΗ μετριότητα ξεχώρισε ο Αφελάι (που έκανε παπάδες  :2funny: :2funny: :2funny: ) επειδή έπαιξε καλύτερα από τους άλλους. Αν έπαιζε ο Πέρσι, ο Ρόμπεν και γω δε ξέρω ποιος άλλος όπως έπαιζαν στο Μουντιάλ το Καζακστάν θα είχε φάει 8 και ο Αφελάι θα ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.
τυπε φυσιολογικο να σκιζεται

πρωτη φορα παιζει ξανα εθνικη μετα απο κατι χρονια

αλλα αν σερνεται με τον ολυμπιακο θα το φαει το μπινελικι του

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε φυσιολογικο να σκιζεται

πρωτη φορα παιζει ξανα εθνικη μετα απο κατι χρονια

αλλα αν σερνεται με τον ολυμπιακο θα το φαει το μπινελικι του

για να κλεισει το θεμα. σκιζεσαι μονο οταν σεβεσαι τη φανελα. και σεβεσαι τη φανελα μονο οταν εχει βαρος η φανελα. υπαρχουν παικτες που σερνονται στην εθνικη και σκιζονται στην ομαδα τους. ληξις θεματος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/basketball/article/659483/giannakopoylos-katerreysan-ta-epikoinoniaka-tehnasmata-toy-olympiakoy]http://www.gazzetta.gr/basketball/article/659483/giannakopoylos-katerreysan-ta-epikoinoniaka-tehnasmata-toy-olympiakoy[/url]

axχαχα...μαλκακες σας γλενταει ενα τελειωμενο ζακι...ενας εντελως καμμενος απο ντραγκς εγκεφαλος...για τοσο ροιδα λεμε ειστε...
ας πει καποιος οτι το ζακι δεν τα λεει σωστα...
σε ματς που ο νταστον ειχε 2 φαουλ στο 2ο λεπτο ενω ο μπατιστα τελειωσε αγωνα με ενα  :2funny:
εσεις διωχνετε μπαρτζωκα και κανετε ηρωικα ντου σε παιχτες και τιμ...
αχαχαχχαχαχαχ...κλαιω ρε πουστη....δεν εχω κουραγιο να στεναχωρηθω απο το αποτελεσμα...κλαιω απο τα γελια απο το δουλεμα που τρωτε...
αντι να διαλυεται το πρασινο μπουρδελο εχετε παρει φορα και διαλυετε εσεις την ομαδα του θρυλου...
γαμα τους μητσαρα...εγω μαζι σου  :jerking:
αφου δεν με ακουνε γλεντα τους  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366