- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/ekleise_10_xronia_zwhs_to_neo_karaiskakhs.3035594.html]Έκλεισε 10 χρόνια ζωής το νέο "Καραϊσκάκης"[/url]
δεν αλλάζει η γνώμη μου για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας, λυπάμαι που θα στο χαλάσω.oooooooooooooooooχιιιιιιιιιιιιιιι καριολακι....
οοοοοχι συντομα...θα κατσεις εδω να σε γαμησω....
θα μας πεις για προγραμματισμους και για πλανα....
θα φτυσεις αιμα :-*
ΥΓ.καλα μαλακα με το ''επαμφοτεριζουσα΄΄ λεμε εχυσα ενα κουταλι σουπας...εισαι θεος....
Για Μανωλά ξαναγράφω τη γνώμη μου γιατί προφανώς την έχετε ξεχάσειΚαι για Μανωλά πες του να σου πει. Βασικός σε ολα τα ματς κι απ' τους καλύτερους της ρόμα
Το έχουμε δεί το θέμα είναι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις photo :S
θα στο πω απλα γιατι εισαι καλο παιδι...δεν αλλάζει η γνώμη μου για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας, λυπάμαι που θα στο χαλάσω.
Το έγραψα διαξοδικά
Είναι λάθος. Τόσο απλά.
[size=20pt]Το οτι κάθονται τα αποτελέσματα [/size]αν θες είναι μαγκια του προπονητή, αλλά όχι επιτυχημένος σχεδιασμός, μην τρελαθούμε κιόλας....
Η μόνη όαση χαράς και αισιοδοξίας σε αυτόν τον άθλιο τόπο είναι ο Ολυμπιακός. Πραγματικά, το καμάρι και η υπερηφάνεια της χώρας.
θα ξαναπω το ιδιο...εισαι εξυπνος ανθρωπος και ασχολεισαι στην προσωπικη σου ζωη με πραγματα που προυποθετουν μυαλο....Για Μανωλά ξαναγράφω τη γνώμη μου γιατί προφανώς την έχετε ξεχάσει
Είναι εξαιρετικός ΑΘΛΗΤΗΣ
Πολύ καλός αμυντικός αλλά επηρεπής στις γκέλες. Και πέρσι στην Ευρώπη πολλές έκανε.
Μακάρι να το βελτιώσει. Στο Μουντιάλ είναι η αλήθεια δεν έκανε πολλές.
Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σαν αθλητής πάντως, ταχύτητα, άλμα... Η πάσα του όμως είναι να κάνεις προσευχές ώρες ώρες.
Το αν είναι βασικός σε μια ομάδα θεωρώ πως είναι άσχετο. Δεν είπα πως δεν είναι καλός αμυντικός. Κάνει γκέλες όμως.