Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
oooooooooooooooooχιιιιιιιιιιιιιιι καριολακι....
οοοοοχι συντομα...θα κατσεις εδω να σε γαμησω....
θα μας πεις για προγραμματισμους και για πλανα....
θα φτυσεις αιμα  :-*
ΥΓ.καλα μαλακα με το ''επαμφοτεριζουσα΄΄ λεμε εχυσα ενα κουταλι σουπας...εισαι θεος....
δεν αλλάζει η γνώμη μου για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας, λυπάμαι που θα στο χαλάσω.
Το έγραψα διαξοδικά

Είναι λάθος. Τόσο απλά.
Το οτι κάθονται τα αποτελέσματα αν θες είναι μαγκια του προπονητή, αλλά όχι επιτυχημένος σχεδιασμός, μην τρελαθούμε κιόλας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για Μανωλά πες του να σου πει. Βασικός σε ολα τα ματς κι απ' τους καλύτερους της ρόμα
Για Μανωλά ξαναγράφω τη γνώμη μου γιατί προφανώς την έχετε ξεχάσει
Είναι εξαιρετικός ΑΘΛΗΤΗΣ
Πολύ καλός αμυντικός αλλά επηρεπής στις γκέλες. Και πέρσι στην Ευρώπη πολλές έκανε.
Μακάρι να το βελτιώσει. Στο Μουντιάλ είναι η αλήθεια δεν έκανε πολλές.

Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σαν αθλητής πάντως, ταχύτητα, άλμα... Η πάσα του όμως είναι να κάνεις προσευχές ώρες ώρες.
Το αν είναι βασικός σε μια ομάδα θεωρώ πως είναι άσχετο. Δεν είπα πως δεν είναι καλός αμυντικός. Κάνει γκέλες όμως.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
εγω παντως ειπα οτι με κανανε πουτανα ο Χρηστιδης και ο ρεντμαν στο θεμα Μητρογλου

και ενα χρονο να κανει να ξανασκοραρει, μονο που εκανε στροφη 180 μοιρων γυρω απο τον Μιραντα, και εγω εγραφα πριν το ματς οτι ο Μιραντα ξυνει τα @@ του με τη συμμετοχη του Μητρογλα, αν μη τι αλλο εγινα πουτανα, πως να το κανουμε δλδ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο Μήτρογλου δεν ξέχασε την μπαλα που ξέρει.
Είναι φανερό πως έχει θέμα πατημάτων.
Το πώς και το γιατί είναι συζήτηση βέβαια...μεγάλη.

Αρκεί να μη χαθεί αυτός ο παίκτης

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το έχουμε δεί το θέμα είναι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις photo  :S

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η μόνη όαση χαράς και αισιοδοξίας σε αυτόν τον άθλιο τόπο είναι ο Ολυμπιακός. Πραγματικά, το καμάρι και η  υπερηφάνεια της χώρας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος Αντισθένη :thumbsup: Ευχαριστούμε!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν αλλάζει η γνώμη μου για το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδας, λυπάμαι που θα στο χαλάσω.
Το έγραψα διαξοδικά

Είναι λάθος. Τόσο απλά.
[size=20pt]Το οτι κάθονται τα αποτελέσματα [/size]αν θες είναι μαγκια του προπονητή, αλλά όχι επιτυχημένος σχεδιασμός, μην τρελαθούμε κιόλας....
:uglystupid: θα στο πω απλα γιατι εισαι καλο παιδι...
οταν βαζεις τον εγωισμο σου πανω απο την ομαδα,οταν δεν θες να παραδεχτεις μια μαλακια που εχεις πει ρε αδερφε (και τι εγινε ποιος δεν εχει πει μαλακιες;  )θα αναγκαζεσαι να μιλας σαν βαζελος...
εκατσαν τα αποτελεσματα ετσι;καλα ρε μαγκα ....οτι πεις  ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για Μανωλά ξαναγράφω τη γνώμη μου γιατί προφανώς την έχετε ξεχάσει
Είναι εξαιρετικός ΑΘΛΗΤΗΣ
Πολύ καλός αμυντικός αλλά επηρεπής στις γκέλες. Και πέρσι στην Ευρώπη πολλές έκανε.
Μακάρι να το βελτιώσει. Στο Μουντιάλ είναι η αλήθεια δεν έκανε πολλές.

Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σαν αθλητής πάντως, ταχύτητα, άλμα... Η πάσα του όμως είναι να κάνεις προσευχές ώρες ώρες.
Το αν είναι βασικός σε μια ομάδα θεωρώ πως είναι άσχετο. Δεν είπα πως δεν είναι καλός αμυντικός. Κάνει γκέλες όμως.
θα ξαναπω το ιδιο...εισαι εξυπνος ανθρωπος και ασχολεισαι στην προσωπικη σου ζωη με πραγματα που προυποθετουν μυαλο....
θα καταλαβεις λοιπον...το πιο απλο οταν πουμε μια μαλακια ειναι να πουμε ουπς την ειπα και να το παραδεχτουμε...
εχουμε κοντραριστει απειρες φορες ΚΑΙ για μανωλα...
εφυγε ρομα με 15 κομματια...ε παραδεξου οτι ειναι [παιχτουρα...γιατι εκτος απο βαζελος θα φαινεσαι και ΜΑΛΑΚΑΣ  ;)
μην μου ξαναπεις αναλυσεις μαλακισμενες οπως κανει το΄να δεν κανει τάλλο...ακνεις δεν ειπε οτι ειναι τελειος...αλλα για σενα δεν ηταν καλος για την ομαδα...
μην το συνεχιζεις...
΄΄ουπς ειπα μαλακια΄΄  ;)
και σχολασε ο γαμος  ;)
ειπαμε...οι εξυπνοι παραδεχονται  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι πανηγυριζετε ρε σκατογαυροι;
τον κο κορεα τον ξερετε;
τον κυριο φαταουλ;
αν οχι ρωτηστε τον μαστερ 21 να σας πει  :2funny:
εχετε θρασος και πανηγυριζετε...μαλακες  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
:rockon:

[youtube=700,500]49J8fC83PLQ[/youtube]

βέβαια πολύ θέλω σύντομα από Θύρα 7 σύνθημα με τον παλιό ύμνο όπως φωνάζουν εδώ οι πιτσιρικάδες του Θρύλου και ανατριχιάζει το σύμπαν (στο 0:55 και λίγο μετά):

[youtube=700,500]hW4S4q9Itk8?t=55s[/youtube]

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σταματηστε να πανηγυριζετε εδω μεσα λες και κερδίσατε την Δυναμο Μοσχας, κωλογαβροι
Με την Ατλετικο Μαδριτης παιζατε που χωρις απουσιες εχασε μονο κατι ψιλοευκαιριες
Επρεπε να σας σριμωξει η Δυναμο χωρις Βαλμπουενα και κατι ρεστους να σας ριξει την τεσσαρα στο τηγανι και να εχει και κανα δυο δοκαρια στην καβατζα
Γινατε κι εσεις ομαδα με τους Αμπινταλαδες και τους Αφελαηδες ...που πατε ορε χωρις Λαγο, Δωνοπουλο και Κλωναριδη ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom