- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Εμένα πάντως όλοι καλοί μου φάνηκαν χτες. Λίγο δέσιμο ακόμα θέλουμε. Και σαν να συνέρχεται κι ο Μήτρογλας.
ναι ναι νομιζω ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ κερδισαν την μαν. περσυ.....oλοι νικανε εκει τυπε
μονο ο μιτσελ εχασε
το πραγματικο τεστ ειναι την αλλη εβδομαδα φιλε μου...Εμένα πάντως όλοι καλοί μου φάνηκαν χτες. Λίγο δέσιμο ακόμα θέλουμε. Και σαν να συνέρχεται κι ο Μήτρογλας.
ότι κανεις και συ...και που ξερεις τυπε τι θα κανει αυτη με τις αλλες ομαδες
καλα παιξαμε εχθες,αλλα αλλο οφη και αλλο αθλετικο,μακαρι να επιστρεψει ο μητρογλου! εγω παντως θα τον ξεκιναγα βασικο μπας και βαλει και κανα γκολ με κεφαλια...γιατι με τα στημενα πιστευω μπορουμε να απειλησουμε την αθλετικο και ο μητρογλου ειναι ο καταλληλος,αλλωστε αμα εχεις προσεξει φετος η ομαδα πασχει στο ψηλο παιχνιδι μετα την φυγη του μαρκανο,μανωλα,αβρααμ κλπ οποτε αμα δεν βαλει βασικο τον μητρογλου δεν θα εχουμε καποιον για το ψηλο παιχνιδιΕμένα πάντως όλοι καλοί μου φάνηκαν χτες. Λίγο δέσιμο ακόμα θέλουμε. Και σαν να συνέρχεται κι ο Μήτρογλας.
αυτο που μ αρεσει σε σενα ειναι οτι εισαι εντος θεματος τυπεναι ναι νομιζω ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ κερδισαν την μαν. περσυ.....
να τους πεις να προσεξουν μονο....βλεπω οσο πλησιαζει το ματς με την ατλετικο καποιοι τριβουν τα χερια τους......
γιατι τυπε? με ξενα κολυβα που λενε χαιρονται τα καημενααυτο που μ αρεσει σε σενα ειναι οτι εισαι εντος θεματος τυπε
Εμένα πάντως όλοι καλοί μου φάνηκαν χτες. Λίγο δέσιμο ακόμα θέλουμε. Και σαν να συνέρχεται κι ο Μήτρογλας.
τον περιελαβε ομως ο Μανιαταρος στο 89' και εχασε την Μπαγερν ο ριοληςκαηταν σε καλη μερα ο φαν περσι τυπε
ΑΝ η Μαν Γιουν χάσει από τη ΚΠΡ η οποία έχασε από την ΑΕΚ το 78 μετράει;ναι ναι νομιζω ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ κερδισαν την μαν. περσυ.....
ναι τυπε αλλα ετσι οπως το ειπες νομισα οτι περασες εμενα για χανουμοβαζελογιατι τυπε? με ξενα κολυβα που λενε χαιρονται τα καημενα
τον περιελαβε ομως ο Μανιαταρος στο 89' και εχασε την Μπαγερν ο ριοληςκα
και την νικησε και ο μπαοκ 1-0 στο φιλικο τυπε οποτεΑΝ η Μαν Γιουν χάσει από τη ΚΠΡ η οποία έχασε από την ΑΕΚ το 78 μετράει;
τυπεΑΝ η Μαν Γιουν χάσει από τη ΚΠΡ η οποία έχασε από την ΑΕΚ το 78 μετράει;
ΑΝ η Μαν Γιουν χάσει από τη ΚΠΡ η οποία έχασε από την ΑΕΚ το 78 μετράει;