redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
θα τρωγαμε προστιμο τυπε λογω financial fair play :S ο ολαιταν ακουσα οτι θα την κοψει την μπαλα μαλλον :Sο ζονας Μπενφίκα..έπρεπε να τον παρουμε. >
θα τρωγαμε προστιμο τυπε λογω financial fair play :S ο ολαιταν ακουσα οτι θα την κοψει την μπαλα μαλλον :Sο ζονας Μπενφίκα..έπρεπε να τον παρουμε. >
:S :S :S κρίμα είναι μικρός....θα τρωγαμε προστιμο τυπε λογω financial fair play :S ο ολαιταν ακουσα οτι θα την κοψει την μπαλα μαλλον :S
ακουσα οτι μπηκε δυνατα στις προπονησεις και λυποθημησε ξανα,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει :S:S :S :S κρίμα είναι μικρός....
δεν το έχω ακούσει αυτό...εκτός αν δε το βγάζουν παρα εξω...πάντως κρίμα γιατί είναι μικρός και ηταν ταλαντουχος..ακουσα οτι μπηκε δυνατα στις προπονησεις και λυποθημησε ξανα,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει :S
ειχε δειξει και καλα στοιχεια οσο επαιξεδεν το έχω ακούσει αυτό...εκτός αν δε το βγάζουν παρα εξω...πάντως κρίμα γιατί είναι μικρός και ηταν ταλαντουχος..
έχει πάρει τον διάδοχο του τον άλλο απο την Βέροια...ειχε δειξει και καλα στοιχεια οσο επαιξε
τον μπεν τυπεέχει πάρει τον διάδοχο του τον άλλο απο την Βέροια...
λες να μην το ξέρουμε...ρε μαλακες ποδοσφαιριστης που εχει να παιξει τοσους μηνες λογω καρδιας ειναι τελειωμενος...
μην τρωτε τον παπα οτι θα επιστρεψει και τα σχετικα...
ε αφού το ξέρεις...τον μπεν τυπε
η βεροια εκανε καλες μεταγραφες παντως τυπε,και εχει και 2/2 μεχρι στιγμηςε αφού το ξέρεις...
ναι και έχει κονε και φέρνει αυτά τα αραπακια...η βεροια εκανε καλες μεταγραφες παντως τυπε,και εχει και 2/2 μεχρι στιγμης
ο μακης ηξερε να φερνει παικτες τυπε,ορουμα,μεντι,ρινκον,ντενιλσον.καλατς,σμολαρεκ κλπναι και έχει κονε και φέρνει αυτά τα αραπακια...
αυθεντία αυτός...ο μακης ηξερε να φερνει παικτες τυπε,ορουμα,μεντι,ρινκον,ντενιλσον.καλατς,σμολαρεκ κλπ
αυθεντία αυτός...
όχι ξεχνιούνται αυτά...αμπτουν ξεχασες.
ειχε κανει κηδεια στον βαζελο τα ξεχασες?
Και όμως η απάντηση "το μπάσκετ είναι λιγότερο δημοφιλές από το ποδόσφαιρο και άρα δε πουλάει τόσο" κρύβει και την απάντηση που θέλεις.καλησπερα κατάρχας γρηγορη και περαστικα οποιο και αν ειναι το προβλημα....
κατοπιν...αλλάντάλλα της παρασκευης το γαλα ...για σενα αλλα και για αλλους..
η απαντηση σου ειναι οτι το μπασκετ ειναι λιγοτερο δημοφιλες απο το ποδοσφαιρο...τριπλα προσποιηση και κοντρολ με το στηθος...
απαντηση σε ποια ερωτηση;
το μπασκετ εχει δημοσιογραφους το ποδοσφαιρο επισης...
η ερωτηση ηταν ποια η αντιμετωπιση των μπασκετικων στο προιν μπασκετ και ποια των ποδοσφαιρκων στο προιον ποδοσφαιρο και η απαντηση ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι πιο δημοφιλες;
τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω...
ξαναρωταω λοιπον μηπως καταληξουμε...
ποια η αντιμετωπιση των μπασκετικων (λαουδης συριγος (πρωην και νυν) παπαδογιαννης σκουντης κλπ ) στην ομοσπονδια (ΕΟΚ) του μπασκετ αλλα και στο ΄΄προιον'' μπασκετ γενικοτερα ,
και ποια η αντιμετωπιση των ποδοσφαιρικων (σαμπρακος δηματος μπραουδακης κλπ) στην ΕΠΟ αλλα και στο ποδοσφαιρο σαν προιον γενικοτερα...
αολα λιτα περιεκτικα...
μην μου ξαναπεις ποιο ειναι πιο δημοφιλες....το ξερω πριν μου το πεις εσυ...
επι της ουσιας καποια απαντηση;