Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
46.037
Like
29.264
Πόντοι
5.006
ακουσα οτι μπηκε δυνατα στις προπονησεις και λυποθημησε ξανα,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει  :S
δεν το έχω ακούσει αυτό...εκτός αν δε το βγάζουν παρα εξω...πάντως κρίμα γιατί είναι μικρός και ηταν ταλαντουχος..
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.609
Like
21.964
Πόντοι
5.006
ρε μαλακες ποδοσφαιριστης που εχει να παιξει τοσους μηνες λογω καρδιας ειναι τελειωμενος...
μην τρωτε τον παπα οτι θα επιστρεψει και τα σχετικα...
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
46.037
Like
29.264
Πόντοι
5.006
ρε μαλακες ποδοσφαιριστης που εχει να παιξει τοσους μηνες λογω καρδιας ειναι τελειωμενος...
μην τρωτε τον παπα οτι θα επιστρεψει και τα σχετικα...
λες να μην το ξέρουμε...
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
pegasus_LARGE_t_1041_105425103.JPG


ειχε κανει κηδεια στον βαζελο τα ξεχασες?
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ντοκιμαντέρ για το Καραϊσκάκη!
Το DocComTV έδωσε στην δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ για το γήπεδο Καραϊσκάκη και τις αντιδράσεις του κόσμου που το έχουν επισκεφθεί.


To DocComTV που ανήκει στον αμερικάνικο όμιλο TV4 Entertainment έχει μία ειδική εκπομπή με την ονομασία «Ποδοσφαιρικοί Ναοί» έφτιαξε και παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ για το γήπεδο Καραϊσκάκη. Μέσα σε αυτό υπάρχει παρουσίαση του γηπέδου και της ιστορίας του αλλά και ένα ειδικό αφιερωματικό βίντεο, όπου παρουσιάζονται αρκετοί οπαδοί που μοιράζονται τα συναισθήματά τους και τις εμπειρίες τους από το φαληρικό γήπεδο. Εκτός από το γήπεδο του Ολυμπιακού το DocComTV έδειξε και ντοκιμαντέρ για το γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:


 

Συνημμένα

  • doc_soccer.jpg
    doc_soccer.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 6

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
καλησπερα κατάρχας γρηγορη και περαστικα οποιο και αν ειναι το προβλημα....
κατοπιν...αλλάντάλλα της παρασκευης το γαλα ...για σενα αλλα και για αλλους..
η απαντηση σου ειναι οτι το μπασκετ ειναι λιγοτερο δημοφιλες απο το ποδοσφαιρο...τριπλα προσποιηση και κοντρολ με το στηθος...
απαντηση σε ποια ερωτηση;
το μπασκετ εχει δημοσιογραφους το ποδοσφαιρο επισης...
η ερωτηση ηταν ποια η αντιμετωπιση των μπασκετικων στο προιν μπασκετ και ποια των ποδοσφαιρκων στο προιον ποδοσφαιρο και η απαντηση ειναι οτι το ποδοσφαιρο ειναι πιο δημοφιλες; :think:
τι κανεις γιαννη κουκια σπερνω...
ξαναρωταω λοιπον μηπως καταληξουμε...
ποια η αντιμετωπιση των μπασκετικων (λαουδης συριγος (πρωην και νυν) παπαδογιαννης σκουντης κλπ ) στην ομοσπονδια (ΕΟΚ) του μπασκετ αλλα και στο ΄΄προιον'' μπασκετ γενικοτερα ,
και ποια η αντιμετωπιση των ποδοσφαιρικων (σαμπρακος δηματος μπραουδακης κλπ) στην ΕΠΟ αλλα και στο ποδοσφαιρο σαν προιον γενικοτερα...
αολα λιτα περιεκτικα...
μην μου ξαναπεις ποιο ειναι πιο δημοφιλες....το ξερω πριν μου το πεις εσυ...
επι της ουσιας καποια απαντηση;
Και όμως η απάντηση "το μπάσκετ είναι λιγότερο δημοφιλές από το ποδόσφαιρο και άρα δε πουλάει τόσο" κρύβει και την απάντηση που θέλεις.
Για να σου το κάνω πενηνταράκια.
Πες ότι στο μπάσκετ παίζει ΠΑΟ-Κηφισιά. Και οι διαιτητές το λοιπόν σπρώχνουν τον ΠΑΟ να κερδίσει (δίνοντας πχ αρκετά φάουλ στους παίκτες). Εσύ πιστεύεις πως την επομένη θα δεις πρωτοσέλιδα μ τ οποία ο κόσμος θα τρέξει να πάρει εφημερίδες, να δει σάιτ κλτπ και θα πει "να, τον σπρώχνουν τον βάζελο για να πάρει το 20σερί" ή πιστεύεις ότι θα δεις την ανακοίνωση της Κηφισιάς πρώτη είδηση.
Πάμε στη μπάλα. Παίζει Βέροια-ΟΣΦΠ και πες ότι το λοιπόν κερδίζει ο ΟΣΦΠ με σπρώξιμο του διαιτητή (πχ το γκολ ήταν οφσαίντ). Τι πιστεύεις ότι θα γίνει την άλλη μέρα; Και σήμερα είναι η κόκκινη παράγκα, χθες ήταν η κίτρινη, αύριο είναι η πράσινη κτλπ (δε το βλέπω χρωματικά). Επειδή το ποδόσφαιρο πουλάει και επειδή θέλουμε να ρίχνουμε ΚΑΙ στους άλλους τη κατάσταση της ομάδας μας (πχ υπάρχουν πολλοί ΑΕΚτζήδες, αλλά και γαύροι που λένε ότι ο ΟΣΦΠ έριξε την ΑΕΚ -αρχίδια καπαμά, μεγάλη κουβέντα που δεν είναι του παρόντος)  οι δημοσιογράφοι το εκμεταλλεύονται. Όταν το προϊον ποδόσφαιρο σταματήσει να πουλάει ή πουλάει γι άλλους λόγους και το καταλάβουν και οι δημοσιογράφοι (όχι αυτοί που έγραψες, αυτοί έτσι έχουν μάθει) θ αλλάξουν
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κάρολ: «Ό,τι καλύτερο η Ελλάδα»

123901.jpg


Ευχάριστη και πολύτιμη εμπειρία χαρακτήρισε το πέρασμά του από την Ελλάδα ο Ρόι Κάρολ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παίζει μέχρι τα… 60 του!

Ευγνώμων στην Ελλάδα που του πρόσφερε «στέγη» όταν δεν είχε ομάδα στην Αγγλία δηλώνει ο Ρόι Κάρολ στον βρετανικό Τύπο και καλεί κι άλλους να μη διστάσουν να ξενιτευτούν.

«Ήταν καλή εμπειρία για μένα να παίξω στο εξωτερικό. Ήμουν οκτώ μήνες χωρίς ομάδα και η μετακίνησή μου στην Ελλάδα ήταν ό,τι καλύτερο για την καριέρα μου και τον τρόπο ζωής μου. Πήγα εκεί και τώρα επέστρεψα στην εθνική ομάδα και τη Νοτς Κάουντι. Με βοήθησε πολύ η παρουσία μου στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα δούμε κι άλλους Βρετανούς να πηγαίνουν στο εξωτερικό λόγω της πληθώρας ταλαντούχων παικτών που αναδεικνύονται. Στην περίπτωσή μου, απλώς μάζεψα τα πράγματά μου κι έφυγα. Αν το πολυσκεφτείς, δεν το κάνεις τελικά», ανέφερε ο 37χρονος άσος που πέρασε από Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Πλέον, ως παίκτης της Νοτς Κάουντι, συνηθίζει και πάλι σε άλλο… ωράριο. «Το παιχνίδι με την Πρέστον ήταν το πρώτο μου στις 15:00 μετά από πέντε χρόνια. Ήταν παράξενο, γιατί στην Ελλάδα λόγω της ζέστης τροποποιείται το πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων. Στον Ολυμπιακό κάναμε προπόνηση το βράδυ για να αποφύγουμε τη ζέστη και στον πρώτο μου χρόνο στην ομάδα δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ στις καιρικές συνθήκες. Τα ματς του Champions League ήταν τα πιο δύσκολα γιατί άρχιζαν στις 21:45. Τελικά όμως το σώμα συνηθίζει και είχα τρία πολύ καλά χρόνια εκεί».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να παίζει μέχρι τα… γεράματα. «Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 55-60, αλλά δε νομίζω να συμβεί (γέλια). Όμως θα βλέπω κάθε μέρα που έρχεται ξεχωριστά και αν το σώμα μου δεν έχει πρόβλημα, δεν θα έχω κι εγώ πρόβλημα να συνεχίσω».

 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom