hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
ο ελε τελειωσε σε ενα ματς με την λιβερπουλ
Διαβαστε Αχριστιδι κινητη εγκυκλοπαιδεια του Ολυμπιακου
Σε πειραζει να το βαλω υπογραφη ρε αρρωστακι ?
ο ελε τελειωσε σε ενα ματς με την λιβερπουλ
τυπε στη φαμιλια απαγορευτηκε η εγγραφη γυναικων...εχουν βαλει και το σημα με το τακουνι και την κοκκινη γραμμηΠρέπει να αρχίσουν να πέφτουν σφαλιάρες με αυτό το θέμα. Εμείς πηγαίνουμε στα χόντος; Αυτές γιατί έρχονται στα στέκια μας;
Σου εξήγησα για τις αρχικές διοργανώσεις και τον τρόπο διεξαγωγής. Συμπληρώνω κι άλλο: οι χρονιές που μόνο τρεις ομάδες, μία από κάθε περιφέρεια, έπαιξαν για το Πρωτάθλημα ήταν 9 (4 εμείς - 3 πρωταθλήματα εσείς σ' αυτές). Όλες οι άλλες γίνονταν με διαφορετικούς τρόπους και παραλλαγές που δεν "πιάνουν" τα γνωστά που λέτε. Νότιος-Βόρειος όμιλος παίζαμε μεταξύ μας πχ. ή 4 ομάδες από Αθήνα και 3 από Πειραιά πάντα ήμασταν και εμείς και εσείς μέσα. Ψιλά γράμματα βέβαια ότι τότε και ο Εθνικός και η Προοδευτική ήταν πολύ δυνατοί. ;)Εγώ ξέρω αυτά τύπε:
Οι αρχικές διοργανώσεις γίνονταν με ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αποκλείοντας τις επαρχιακές. Προηγουμένως διεξάγονταν τα τοπικά πρωταθλήματα των πόλεων και στην τελική φάση προκρίνονταν άλλοτε μόνο οι πρώτες, άλλοτε οι δύο ή οι τρεις πρώτες ομάδες. Αργότερα, η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA) απαιτεί από την Ε.Π.Ο. την καθιέρωση του πρωταθλήματος μέσω μίας ενιαίας, μόνιμης και εθνικής κατηγορίας στα πρότυπα των ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, ώστε να συνεχίσει την πρόσκληση του πρωταθλητή Ελλάδας για συμμετοχή στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης. Το 1959-60 δημιουργείται η Α΄ Εθνική, υπό τη μορφή την οποία σε γενικές γραμμές διατηρεί έως σήμερα.
Πρωτάθλημα Ελλάδας ποδοσφαίρου ανδρών - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Αν έχεις παρά διάβαινε
μην περιμενετε τον ντιοπ μαγκες...πολυ χλωμο.Για ντιόπ ισχύει τύπε; Το "ρ" δεν το λες σαν τη σοφία φιλλιπίδου;
ζηταγαν 10 χαρτια τυπε ισχυει;μην περιμενετε τον ντιοπ μαγκες...πολυ χλωμο.
Λιονταρε βαλε το καναλι του τουιτακια... εχει εναν τυπο μας δειχνει πως επιβιωνουν τα κομμαντα (κατουρησε μεσα σε ενα γδαρμενο οφη και τα ηπιε για να μην διψασει)
τυπε στη φαμιλια απαγορευτηκε η εγγραφη γυναικων...εχουν βαλει και το σημα με το τακουνι και την κοκκινη γραμμη
δεν ξερω ποσα ακριβως αλλα ειναι πολυ ψηλα η τιμη..γι'αυτο πολυ χλωμο εκτος και αν κανουν και καμια αλλη συμφωνια..ζηταγαν 10 χαρτια τυπε ισχυει;
ξαναλεω...ειμαι ο χρηστιδης και θα με σεβεσαι...μην ακους τι λενε οι ρουφ οι δημοσιοκαφροι οι αβανταδοροι για εγχειρησεις και για αερηδες...Διαβαστε Αχριστιδι κινητη εγκυκλοπαιδεια του Ολυμπιακου
Σε πειραζει να το βαλω υπογραφη ρε αρρωστακι ?
Ο Αμπινταλ ειναι εγγυηση στην αμυνα τυπε,στο κεντρο τωρα χωρις Μανιατη να δω ποιος θα κοβει,και επιθεση μια Διαμαντακο σε ματς σαν το σημερινο δεν θα μπορεις να βαλεις γκολάμυνα της πλάκας , πραγματικά προβλέπεται μεγάλο γλέντι απο ατλέτικο και γιούβε
κέντρο υπομέτριο και επίθεση λίγα πράματα, χάλι μαύρο εν ολίγοις
μαλακα μου να σου πω...πρεπει να το εχεις απωθημενο να γινοσουνα κωουτς ...ετσι;πες αληθεια τωρα...Ο Αμπινταλ ειναι εγγυηση στην αμυνα τυπε,στο κεντρο τωρα χωρις Μανιατη να δω ποιος θα κοβει,και επιθεση μια Διαμαντακο σε ματς σαν το σημερινο δεν θα μπορεις να βαλεις γκολ
Να τους δωσουμε τον Βλαχοδημο τυπε μαζι με τον Γιαταμπαρεδεν ξερω ποσα ακριβως αλλα ειναι πολυ ψηλα η τιμη..γι'αυτο πολυ χλωμο εκτος και αν κανουν και καμια αλλη συμφωνια..
μέχρι κι εγώ το θυμάμαι αυτό. έκανε στο 89' αγγελάκια με τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή.ξαναλεω...ειμαι ο χρηστιδης και θα με σεβεσαι...μην ακους τι λενε οι ρουφ οι δημοσιοκαφροι οι αβανταδοροι για εγχειρησεις και για αερηδες...
ο ελε τελειωσε σε ενα ματς με λιβερπουλ στο οακα οταν ειμασταν πισω στο σκορ και αυτος αντι να προωθησει την μπαλλα την μπιστουσε στο τερμα του...τον γιουχαρησε ΟΛΟ το γηπεδο και απο τοτε ηταν ξενο σωμα...
να ακους και να μαθαινεις κωλοτρυλιδι και να μην κανεις τον ξυπνιτζη...ημουνα μεσα και γνωριζω ;)
ξαναλεω...ειμαι ο χρηστιδης και θα με σεβεσαι...μην ακους τι λενε οι ρουφ οι δημοσιοκαφροι οι αβανταδοροι για εγχειρησεις και για αερηδες...
ο ελε τελειωσε σε ενα ματς με λιβερπουλ στο οακα οταν ειμασταν πισω στο σκορ και αυτος αντι να προωθησει την μπαλλα την μπιστουσε στο τερμα του...τον γιουχαρησε ΟΛΟ το γηπεδο και απο τοτε ηταν ξενο σωμα...
να ακους και να μαθαινεις κωλοτρυπιδι και να μην κανεις τον ξυπνιτζη...ημουνα μεσα και γνωριζω ;)
Να τους δωσουμε τον Βλαχοδημο τυπε μαζι με τον Γιαταμπαρε
Ο Αμπινταλ ειναι εγγυηση στην αμυνα τυπε,στο κεντρο τωρα χωρις Μανιατη να δω ποιος θα κοβει,και επιθεση μια Διαμαντακο σε ματς σαν το σημερινο δεν θα μπορεις να βαλεις γκολ