LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Εννοείται.
Εχεις πμ
Εννοείται.
εγω αποχρω σε ενδειξη μεγαλοψυχιας...Εννοείται.
εγω αποχρω σε ενδειξη μεγαλοψυχιας...
τον στριμωξα στα σκοινια ζαλιστηκε και τωρα τον βγαζεις εσυ νοκ αουτ και παιρνεις την δοξα
Και τωρα που εσεις οι ολυμπιακοι πεισατε τον εαυτο σας ότι δεν υφισταται η ψυχωση, θα κοιμηθείτε με το χαμογελο στα χειληΣε αυτό το σημείο να σου θυμίσω το ποστ σου που απορούσες γιατί τα βάζουν ολοι με τον άλεξ
Ναι αλλά το δίκαιο είναι να μετράμε από Α εθνική και μετά. Διότι ο γαύρος έβγαινε κάθε χρόνο πρωταθλητής Πειραιώς παίζοντας με τα άσπρα χώματα και τα πράσινα πουλιά ενώ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τους έβγαινε ο κώλος στην Αθήνα με Απόλλωνα, Πανιώνιο, Αιγάλεω και ΣΙΑ. Οπότε στα playoffs δεν έπαιζαν επί ίσοις όροις.Όχι δεν ήταν έτσι γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν άρχισε απ' όταν καθιερώθηκε η Α' εθνική. Πριν ονομαζόταν αλλιώς. Είπαμε, βαζελοπουστιές είναι αυτές - μην τις αναπαράγεις. ;)
Και τωρα που εσεις οι ολυμπιακοι πεισατε τον εαυτο σας ότι δεν υφισταται η ψυχωση, θα κοιμηθείτε με το χαμογελο στα χειλη
Το 6-0?Εγώ έτσι κι αλλιώς θα κοιμηθώ με το χαμόγελο στα χείλη γιατί θα βάλω μια τσόντα να δω
και ακομα απορω...εχει και συνοχη και λογικη....και χειριζεται σωστα την σκεψη του...διαφωνω μαζι του αλλα δεν τα ΄΄βαζω΄΄ μαζι του...διαλογο κανουμε και μαλιστα ειναι στριμωγμενος ηδηΣε αυτό το σημείο να σου θυμίσω το ποστ σου που απορούσες γιατί τα βάζουν ολοι με τον άλεξ
Οι επιθεσεις χρηστιδαρε, προερχονται από την πολιτικη μου τοποθετηση.και ακομα απορω...εχει και συνοχη και λογικη....και χειριζεται σωστα την σκεψη του...διαφωνω μαζι του αλλα δεν τα ΄΄βαζω΄΄ μαζι του...διαλογο κανουμε και μαλιστα ειναι στριμωγμενος ηδη
Τρίχες βαζελίστικες (χωρίς παρεξήγηση ) . Πολλές ήταν οι χρονιές που διεξήχθη Εθνικό Πρωτάθλημα και παίζαν όλοι με όλους όπως τώρα.Ναι αλλά το δίκαιο είναι να μετράμε από Α εθνική και μετά. Διότι ο γαύρος έβγαινε κάθε χρόνο πρωταθλητής Πειραιώς παίζοντας με τα άσπρα χώματα και τα πράσινα πουλιά ενώ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ τους έβγαινε ο κώλος στην Αθήνα με Απόλλωνα, Πανιώνιο, Αιγάλεω και ΣΙΑ. Οπότε στα playoffs δεν έπαιζαν επί ίσοις όροις.
μην μπερδευεις την ψυχωση με το πρωταθλημα που ναι υπαρχει αλλα για αυτο ευθυνεται η ομαδα σαν μεγαλυτερος αθλητικος οργανισμος που ειναι και ετσι μας εχει μαθει ,με την ΄΄ψυχωση΄΄ που εννοεις εσυ για προδοτες και τα λοιπα...αυτο το εχουν ολοι...δες βατραχο δες σπανουλη...Και τωρα που εσεις οι ολυμπιακοι πεισατε τον εαυτο σας ότι δεν υφισταται η ψυχωση, θα κοιμηθείτε με το χαμογελο στα χειλη
Δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.Αλεξ τον Ελε ποιος τον εφαγε και γιατι ?
οχι...απο την ικανοτητα σου να χειριζεσαι τον λογο και την σκεψη...και να μιλας με λογικα επιχειρηματα ...που πολλες φορες η απολυτη λογικη μετατρεπει το ασπρο σε μαυρο ;)Οι επιθεσεις χρηστιδαρε, προερχονται από την πολιτικη μου τοποθετηση.
οχι...απο την ικανοτητα σου να χειριζεσαι τον λογο και την σκεψη...και να μιλας με λογικα επιχειρηματα ...που πολλες φορες η απολυτη λογικη μετατρεπει το ασπρο σε μαυρο ;)
μη φοβασαι και αυτο το ταλεντο το εχου και αλλοι
ο ελε τελειωσε σε ενα ματς με την λιβερπουλΔεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Εγω όμως ξερω ότι τον Ελευθεροπουλο τον εφαγε ο Κοκκαλης, επειδή εστησε το Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ 1-2 στο καραισκακη για να κονομησουν καποιοι από το στοίχημα. Εκεινο το ματς με τα δυο γκολ του Σαλπι.
Δεν ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Εγω όμως ξερω ότι τον Ελευθεροπουλο τον εφαγε ο Κοκκαλης, επειδή εστησε το Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ 1-2 στο καραισκακη για να κονομησουν καποιοι από το στοίχημα. Εκεινο το ματς με τα δυο γκολ του Σαλπι.
Κατ αρχην συμφωνούμε ότι φαγωθηκε γι αυτό?Πιεστηκε ο κοκκαλης απο την 7 ? ή την αποφαση την πηρε μονος του ?
τι θε ρε μαλακα;ναι πιεστηκε...εσενα μια φορα σε γαμαει και η 7 και η 8 και 9 και η 10...Πιεστηκε ο κοκκαλης απο την 7 ? ή την αποφαση την πηρε μονος του ?