ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.263
- Πόντοι
- 5.006
στη Βαγιεκάνο.Που είναι ο Ινσούα τύπε....
στη Βαγιεκάνο.Που είναι ο Ινσούα τύπε....
το πεναλτυ το ειδες;Ειχε τραυματισμους το παιχνιδι
στη Βαγιεκάνο.
Πηγε στην Βαγιεκανο τυπεΠου είναι ο Ινσούα τύπε....
γιατι θα το πει και κανένας. :'(το πεναλτυ το ειδες;
Πηγε στην Βαγιεκανο τυπε
Οχι τυπε,ειμαι για ποτο και δεν ειδα το παιχνιδι,απο τα σαιτ διαβαζωτο πεναλτυ το ειδες;
Θα τον στρωσει ο Προεδρας εχει τον τροπο τουΟ Μήτρογλου,δύσκολα θα γίνει ο παίχτης που ήταν... ;)
Οχι τυπε,ειμαι για ποτο
Σωστες οι καθυστερησεις,ειχε πολλες διακοπες το παιχνιδι.Παιζει να μην εχει δωσει ενα πεναλτυ που εγινε στον κασαμι.6 λεπτά καθυστερήσεις μαν,μπορεί να κερδίσεις...
ολα τα σαιτ λενε οτι ειναι πεναλτυ...δεν το διαβασες εσυ;Οχι τυπε,ειμαι για ποτο και δεν ειδα το παιχνιδι,απο τα σαιτ διαβαζω
Μουνοθυελλα τυπεΈχει μουνάκια τύπε...?
www.gazzetta.gr/football/superleague/live/30-08-14/panaitolikos-olympiakos]http://www.gazzetta.gr/football/superleague/live/30-08-14/panaitolikos-olympiakos[/url]Οχι τυπε,ειμαι για ποτο και δεν ειδα το παιχνιδι,απο τα σαιτ διαβαζω
Σωστες οι καθυστερησεις,ειχε πολλες διακοπες το παιχνιδι.Παιζει να μην εχει δωσει ενα πεναλτυ που εγινε στον κασαμι.
Θα μας φτασει και ο ΠαναθηναικοςΠαπάρια μάντολες η ομάδα.
τι εννοεις παιζει;;ηταν η δεν ηταν;Σωστες οι καθυστερησεις,ειχε πολλες διακοπες το παιχνιδι.Παιζει να μην εχει δωσει ενα πεναλτυ που εγινε στον κασαμι.
Θα το ξαναδουμε ρε,σκασε.Πιστευω οτι ηταν.τι εννοεις παιζει;;ηταν η δεν ηταν;
ηταν πεναλτυ μπιλλη;Δεν είπα ότι δεν ήταν σωστές...
δηλαδη δεν μου εχει δωσει δυο στην πρεμιερα και ενα σημερα;Θα το ξαναδουμε ρε,σκασε.Πιστευω οτι ηταν.