ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
hustler τί ομάδα είσαι;
Αντιολυμπιακος.......γιατι ρωτας.......δε φαινεται;
hustler τί ομάδα είσαι;
hustler να μαντέψω; Παλιό σου post παρακάτω. :S :S :S
bonus:
[youtube=700,500]Ygt_3jLtVQM[/youtube]
:-*
hustler να μαντέψω; Παλιό σου post παρακάτω. :S :S :S
bonus:
[youtube=700,500]Ygt_3jLtVQM[/youtube]
:-*
Λες και χάσανε και κανά πρωτάθλημα απ' το πέναλτι αυτό. Πέμπτοι είχαν βγει τη χρονιά εκείνη τα σούργελα με 20 βαθμούς διαφορά από εμάς.Τόσα χρόνια ακούω για τον Παπουτσέλη. Έχει μείνει στην ιστορία για το πέναλτυ εκτός περιοχής που έδω σε στον γαύρο.
kaλα....εισαι και εσυ στον κοσμο σου κατσε και συζητα με τον μαλακα αντι να του γαμησεις τα ραματα...κουλτουρα και δημοκρατια...hustler τί ομάδα είσαι;
τυπε τα εχω πει χιλιες φορες...θελετε να γκρινιαξετε γιατι σας ψηνουν οι χελακηδες και οι μπραουδακηδες και χανοσαστε στην μεταφραση...γινεστε ρομπες...
kaλα....εισαι και εσυ στον κοσμο σου κατσε και συζητα με τον μαλακα αντι να του γαμησεις τα ραματα...κουλτουρα και δημοκρατια...
κανε συζητηση με το ορνιο...βελε μου ρε πουστη ξανα τα αστερια που μου πηρες μετα απο τα κλαματα τους να σου πω εγω τι ομαδα ειναι το πουσταριο...αλλα αρχιδια....φοβασαι μη σου πουνε για παραγκες...
δωσε μου ρε τα στερια μου και μετα τον ρωτας τι ομαδα ειναι
:oΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧ χρηστιδη εχασες καλη φαση.............αφου η λουλου....μας ζαλισε τα αρχιδια γαι καμποσες μερες......πριν απο λιγο του πεταει ο αντι......ενα βιντεο που ειχε ποσταρει....και ξερεις τι εδειχνε.......δυο πουσταρια να γαμιουνται......
:o
Απο τοτε εγινε μπουχος ο αντρας ο πολλα βαρυς......
ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧ χρηστιδη εχασες καλη φαση.............αφου η λουλου....μας ζαλισε τα αρχιδια γαι καμποσες μερες......πριν απο λιγο του πεταει ο αντι......ενα βιντεο που ειχε ποσταρει....και ξερεις τι εδειχνε.......δυο πουσταρια να γαμιουνται......
Λαγός έγινε από το πρώτο βίντεο με τις ψωλές που τρώει ο βάζελος στην Ευρώπη... από πιο νωρίς έφυγε... ;)
Πάντως χριστίδη φίλτατε, αξίζει να δείς τους διαλόγους, την κατάληξη, και την τρεχάλα...
μαλακιες...ο αντι τους εχει στοργη και προδερμ...φοβαται μην τον πουν παραγκαρχη στο μαγαζι του...οι μαλακες οι λαγοι....λες και δεν ξερει τι πουστρονια ειναι...ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧ χρηστιδη εχασες καλη φαση.............αφου η λουλου....μας ζαλισε τα αρχιδια γαι καμποσες μερες......πριν απο λιγο του πεταει ο αντι......ενα βιντεο που ειχε ποσταρει....και ξερεις τι εδειχνε.......δυο πουσταρια να γαμιουνται......