LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
μηπως ξερουν και η ιδιοι...
Για σήμερα τα κλασικά;
μηπως ξερουν και η ιδιοι...
με 2 ομαδες δεν ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα τυπεΜετά όταν λέμε οτι στο ελλάντα υπάρχουν ολυμπιακοί και αντιολυμπιακοί μας βρίζουν
ναι.μπορει και χ κανονικο..εσυ πως το βλεπεις..?Για σήμερα τα κλασικά;
με 2 ομαδες δεν ειναι ανταγωνιστικο το πρωταθλημα τυπε
ναι.μπορει και χ κανονικο..εσυ πως το βλεπεις..?
αυριο παιζουν η δυο ομαδες μου... :S λιγο παραπανω αργεντινος ειμαι..αλλα και τουλιπας...Για σήμερα δεν ξέρω, αύριο αργεντίνα
Το γυαλιζει το πομολο ο καινουργιος σας παιχτης
καβλαρχε αυτος ο παιχτης θα λιποθυμησει πριν πατησει ΤΟΥΜΠΑ φετος βλεπω θα κανετε ομαδα να γαματε με τον κωλοOταν θα τρως πουτσα να τις ξαναβαλεις αυτες τις φωτο..........ο ρωσσος τι μεταγραφες κανει ;
Εχει σαρωσει ολη την αγορα............μπεεεεεεεεεεεεεεε.........
καβλαρχε αυτος ο παιχτης θα λιποθυμησει πριν πατησει ΤΟΥΜΠΑ φετος βλεπω θα κανετε ομαδα να γαματε με τον κωλο
Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Αρχισε να τα βλεπει ολα σωστα,οταν τον σαπισαν στο ξυλο.
νικολακοπουλος, ο μέγας σαχλας, ο κύριος που τα πάντα που κανει ο οσφπ τα θεωρεί σωστά ...
Διάβασε λίγο το άρθρο, κάπου λέει οτι ο παίκτης είχε 18 ασσίστ εκ των οποίων, οι 10 έγιναν γκολ....διάβασε και από κάτω τα σχόλιαΟ νικολακό ξέρει μπάλα, όποτε γράφει σοβαρα (αυτές τι λίγες φορές) συνήθως συμφωνώ μαζί του. Αλλά πρέπει να γίνει κι ο αναμενόμενος χαμός στα σχόλια από κάτω για το καλό του σάιτ, γι' αυτό έχουν βάλει έναν από καθε ομάδα για να προκαλεί (νικολακό, νικολογιά, κόλκα...)
Oταν θα τρως πουτσα να τις ξαναβαλεις αυτες τις φωτο..........ο ρωσσος τι μεταγραφες κανει ;
Εχει σαρωσει ολη την αγορα............μπεεεεεεεεεεεεεεε.........
Έχεις δίκιο για άλλη μια φορά ρε Lion....ο πολιτισμένος Ολυμπιακός κόντρα στους βαρβάρους
Αντρούκλα έτσι???Ω ρε μάγκα μου τι παικτάρα είναι αυτή?!!
Τι πόμολο, αυτός γυαλίζει ολόκληρο ελεφαντόδοντο
Ρε συ τον βρήκα , πήραν αυτον , τον πέρασαν με φούμο και τους τον πάσαραν για μεταγραφαρα...
Αντρούκλα έτσι???