Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.169
Πόντοι
5.006
για γιαταμπαρε τι αποψη εχεις? πιστευω μπορει να βοηθησει,παραξενευτηκα που δεν τον ειχε παρει στην προετοιμασια,τελικα υπηρχε κολλημα με την βιζα του
ξερω εγω τετοιο σηριαλ περσυ και. 2.5 μυρια αν ειναι ετσι...παντως θελει ευκαιρια και σαν αμυντικο χαφ που λες..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξερω εγω τετοιο σηριαλ περσυ και. 2.5 μυρια αν ειναι ετσι...παντως θελει ευκαιρια και σαν αμυντικο χαφ που λες..
πολλες καρτες ειχε δεχτει παντως περσυ που ειδα,παντως δεν φαινεται και μυρωδιας..πουλο να παρουν καται γκριπιτς και κατι τετοιοι

ευτυχως ο σεποβιτς πηρε ποδι  :2funny: :2funny: :2funny: τζαμπα τα λεφτα που δωσαμε :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Panathinaikos%2527+biggest+defeats+in+Europe.jpg

:2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/sites/default/files/imagecache/article_large/article/2014_07/dossevi5.jpg[/img[/URL]]

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
με την μονακο εχουμε καλες σχεσεις  ;) μεντζανι,εντινγκα,αμπινταλ  ;)

να μας δωσει καναν ocampos η κανα kondogbia ;) ;)
Τεραστια επιτυχια  ο Αμπινταλ,
και τεραστια ψυχικη δυναμη ο παιχταρας,περυσι βασικοτατος στην Μονακο,26 εμφανισεις και σε ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο.
Για τον κουαρδο που με ρωταει συνεχεια για τον Μανωλα,μονο με τον Μπεκενμπαουερ δεν τον εχει συγκρινει.
Ειπαμε καλος παιχτης αλλα οχι και να αξιζει 20 εκ ημαρτον,δηλαδη ο Παπασταθο ποσο να αξιζει,100;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τεραστια επιτυχια  ο Αμπινταλ,
και τεραστια ψυχικη δυναμη ο παιχταρας,περυσι βασικοτατος στην Μονακο,26 εμφανισεις και σε ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο.
Για τον κουαρδο που με ρωταει συνεχεια για τον Μανωλα,μονο με τον Μπεκενμπαουερ δεν τον εχει συγκρινει.
Ειπαμε καλος παιχτης αλλα οχι και να αξιζει 20 εκ ημαρτον,δηλαδη ο Παπασταθο ποσο να αξιζει,100;

:2funny: :2funny: :2funny:

Α τώρα καλός παίκτης ε; Μεχρι πριν το μουντιάλ τσαφάκια τον ανέβαζες τσαφάκια τον κατέβαζες  :2funny:
Εγώ δεν είπα ότι ειναι ο καλύτερος έλληνας αμυντικος, ούτε και καλύτερος τους Παπασταθόπουλου, αλλα γελάω με κάτι ηλίθιους σαν και σένα που νομίζουν οτι ξέρουνμπάλα και που επειδή μέχρι πριν το μουντιάλ έπαιζε στον ολυμπιακό τον έβγαζαν λίγο πολύ άχρηστο.
Μετά το μουντιάλ βέβαια τα αλλάζουν (καλή ώρα)
Το κουάρδος τι είναι, όπως λέμε κουαδράδο; :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τεραστια επιτυχια  ο Αμπινταλ,
ο μανωλας μακαρι να μην φυγει,θα ανεβει και αλλο η τιμη του,κ αμα επιστρεψει οπως πριν ο σιοβας ειναι πολυ καλο διδυμο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Είναι σημαντικό να δούμε αν ήρθε να παίξει μπάλα ή ήρθε για τα ένσημα. Αν θέλει να παίξει (όχι όπως π.χ. ο Ντουντού τη δεύτερη χρονιά)είναι σπουδαία μεταγραφή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:

Α τώρα καλός παίκτης ε; Μεχρι πριν το μουντιάλ τσαφάκια τον ανέβαζες τσαφάκια τον κατέβαζες  :2funny:
Εγώ δεν είπα ότι ειναι ο καλύτερος έλληνας αμυντικος, ούτε και καλύτερος τους Παπασταθόπουλου, αλλα γελάω με κάτι ηλίθιους σαν και σένα που νομίζουν οτι ξέρουνμπάλα και που επειδή μέχρι πριν το μουντιάλ έπαιζε στον ολυμπιακό τον έβγαζαν λίγο πολύ άχρηστο.
Μετά το μουντιάλ βέβαια τα αλλάζουν (καλή ώρα)
Το κουάρδος τι είναι, όπως λέμε κουαδράδο; :think:
Aκομη και στο μουντιαλ τσαφ εκανε βρε μαλακα,το πρωτο γκολ της κολομβιας δες μονο.Να μου πεις παιχτουρες τον Χολεβας,τον Σιοβα,τον Σαμαρη να σου πω οκ.
Ο Μανωλας κακα τα ψεματα αν δεν λεγοταν Μανωλας παιζει να μην ειχε δει τσαμπιονς λιγκ,εθνικη ελλαδος και μουντιαλ ουτε στον υπνο του.Στην Ελλαδα σαν αυτον
τον παιχτη υπαρχουν αρκετοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εντάξει άστο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια σημερα κουρευτηκα και εμφανιστηκε ασπρη τριχα και εχω νευρα. :tickedoff:
Αν πουληθει πανω απο 5 εκ ο Μανωλας θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια για τον μαρινακη οπως ηταν τα 15 για τον μητρογλου.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μην μου ζαλιζεις τα αρχιδια σημερα κουρευτηκα και εμφανιστηκε ασπρη τριχα και εχω νευρα. :tickedoff:
Αν πουληθει πανω απο 5 εκ ο Μανωλας θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια για τον μαρινακη οπως ηταν τα 15 για τον μητρογλου.
Τι κι αν ασπρίσαν τα μαλλιά σου το ίδιο μαλάκας έμεινες.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Προπονήθηκε με την Τίγκρες ο Πουλίδο

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του ο Άλαν Πουλίδο επέστρεψε στις προπονήσεις της Τίγκρες και περιμένει να διευθετηθεί το θέμα του συμβολαίου του προκειμένου να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Tελειωμό δεν έχει το σήριαλ με τον Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος φορ ήταν στην αποστολή του Μεξικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και αφού απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές του, επέστρεψε στις προπονήσεις της Τίγκρες.

Προφανώς ο Πουλίδο δεν θέλει να δώσει δικαιώματα και να τραβήξει το σκοινί, αναμένοντας καρτερικά να λυθεί οριστικά (με ένα επίσημο χαρτί) το θέμα με το συμβόλαιο του.

Άλλωστε ακόμη και τα ΜΜΕ της χώρας ανέφεραν ότι ο Πουλίδο μπορεί να γυμνάστηκε με την Τίγκρες αλλά περιμένει να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες είχαν στείλει τον Χουάνχο Λορένθο στο Μεξικό προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες και υπάρχει αισιοδοξία πως από μέρα σε μέρα ο σύλλογος θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του 23χρονου Λατίνου φορ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom