Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
Και επισης καποιοι αλλοι με την αντερλεχτ που την.παρουσιαζανε ομαδαρα...εξαλλου τα γραπτα μενουν...και εκει μεσα επεσαν... :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ρε μαν αλλο λεω αλλα καταλαβαινεις...θεωρεις επαγγελματισμο να παιρνεις δανεικους παικτες και εσυ να ανακοινωνεις επισημα οτι τους αγορασες και μετα να λες οτι τελικα ηταν δανεικοι? επισης με δανεικους κανεις δεν γαμησε...και υπαρχουν ατομα που πανε να συγκρινουν τον ολυμπιακο με την πορτο :headbang: ξερεις με ποσους δανεικους επαιζε η ομαδα περσυ? ρομπερτο,μαρκανο,μετζανι,περες,καμπελ,μαρκανο,βαλντεζ,εντινγκα...ετσι δεν κανεις ομαδα
ρε φιλε λαθη και γκαφες κανουν ολες οι ομαδες....δεν σημαινει κατι αυτο...
το ζητουμενο ειναι να πετυχαινεις τους στοχους που θετεις...
ο στοχος για περυσι ηταν πρωταθλημα και καλη πορεια στην ευρωπη...τους πετυχε και τους δυο...τελος....
κανω δεν κανω ομαδα με δανεικους,στα αρχιδια μου κιολας (χωρια οτι ρομπερτο, εντιγκα και καμπελ σου βγηκαν απολυτα και τους δυο απο τους τρει τους κρατησες κιολας...)
και κατα τη γνωμη μου μια χαρα γαμησαμε και με δανεικους περυσι...αν και δεν μου αρεσουν οι δανεικοι, οφειλω να παραδεχτω οτι της φιοικησης της βγηκε απολυτα...και επειδη της βγαινει απολυτα σχεδον ο σχεδιασμος εδω κα ι20χρονια περιπου,εχω παψει να ασχολουμαι με τις κινησεις του καλιοκαιριου.... μεχρι να μου αποδειξουν το αντιθετο, εγω τους εμπιστευομαι απολυτα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε μαν αλλο λεω αλλα καταλαβαινεις...θεωρεις επαγγελματισμο να παιρνεις δανεικους παικτες και εσυ να ανακοινωνεις επισημα οτι τους αγορασες και μετα να λες οτι τελικα ηταν δανεικοι? επισης με δανεικους κανεις δεν γαμησε...και υπαρχουν ατομα που πανε να συγκρινουν τον ολυμπιακο με την πορτο :headbang: ξερεις με ποσους δανεικους επαιζε η ομαδα περσυ? ρομπερτο,μαρκανο,μετζανι,περες,καμπελ,μαρκανο,βαλντεζ,εντινγκα...ετσι δεν κανεις ομαδα
Τον Μαρκάνο ξέχασες!!! :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και επισης καποιοι αλλοι με την αντερλεχτ που την.παρουσιαζανε ομαδαρα...εξαλλου τα γραπτα μενουν...και εκει μεσα επεσαν... :2funny:
ναι γιαυτο τωρα θες τον κλιεσταν  :2funny: :2funny: :2funny: ο κουγιατε 7 εκ ευρω πηγε στην γουεστ χαμ..και επετε συνεχεια με μιτροβιτς,τιελεμανς,πραετ κλπ...αλλα εσυ δεν ξερεις απο μπαλα  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λίγα για redmanftw.....μη γαμήσω κανένα ΒΛΆΚΑΡΧΟ......... :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
ναι γιαυτο τωρα θες τον κλιεσταν  :2funny: :2funny: :2funny: ο κουγιατε 7 εκ ευρω πηγε στην γουεστ χαμ..και επετε συνεχεια με μιτροβιτς,τιελεμανς,πραετ κλπ...αλλα εσυ δεν ξερεις απο μπαλα  ;)
ναι φαινεται ποιος δε ξερει...καλα τουλαχιστον εδω εχουν βγαλει συμπερασματα ποιος λεει και. τι λεει..τα γραπτα μενουν ειπαμε και αν ανατρεξουμε πιο πριν ασε καλυτερα θα γελας μονος με αυτα που ελεγες και λες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι φαινεται ποιος δε ξερει...καλα τουλαχιστον εδω εχουν βγαλει συμπερασματα ποιος λεει και. τι λεει..τα γραπτα μενουν ειπαμε και αν ανατρεξουμε πιο πριν ασε καλυτερα θα γελας μονος με αυτα που ελεγες και λες...
καλα μεθαυριο στην αμερικη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στα φιλικα  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
καλα μεθαυριο στην αμερικη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι στα φιλικα  :2funny: :2funny: :2funny:
ναι εξαλλου ειναι και προβα τζενεραλε για την ετοιμοτητα της ομαδας.... :sunglasses: αχ τι ακουμε βραδιατικα...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα πουλησει με κανα δεκαρικο τον μανωλα μεσα αυγουστου που θα ειναι ο κοσμακης διακοπες και μετα θα λεει δεν προλαβε να φερει αντικαταστατη,κλασικα πραγματα βλεπε ριερα,μιραλλας  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατι τοση γκρινια ρε φιλε;
γιατι υπαρχουν απαιτησεις φιλε,εκτος και αν εισαι ευχαριστημενος μονο με το πρωταθλημα...ενω με την εθνικη ελλαδος εχετε ολοι απαιτησεις

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
γιατι υπαρχουν απαιτησεις φιλε,εκτος και αν εισαι ευχαριστημενος μονο με το πρωταθλημα...ενω με την εθνικη ελλαδος εχετε ολοι απαιτησεις
τυπε ποιες ακριβως ειναι οι απαιτησεις σου????? :think: :think: :think: :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ε τοτε τι μας γκρινιαζεις για περυσι ρε πουστη μου... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εκτος αν για σενα πορεια στο τσουλου ειναι να παμε τελικο...
με 2-0 εντος εδρας εναντιoν της μαν.γιουναιτεντ και να αποκλειστεις,το θεωρεις επιτυχια δηλαδη τυπε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
θα πουλησει με κανα δεκαρικο τον μανωλα μεσα αυγουστου που θα ειναι ο κοσμακης διακοπες και μετα θα λεει δεν προλαβε να φερει αντικαταστατη,κλασικα πραγματα βλεπε ριερα,μιραλλας  ;)

Για αντιμιραλάς μας παρουσίαζαν τον μασάντο όταν τον έφεραν :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ως τι εχεις απαιτησεις;
Ριερα;Το παλτο λες που ευτυχως που υπάρχουν και οι Τουρκοι και τον φορτωθηκαν;Τον Μιραλας θα μπορουσες να τον κρατησεις ;Τον Τουρέ;

Εχω βαρεθει να διαβαζω την μιρλα του καθενος για την ομαδα,ελεος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom