Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ουπς....και εγώ για αυτό το έβαλα..ο συγκεκριμένος πάντως είναι ηλίθιος ή το "παιζει" ηλίθιος..καμια δουλειά δεν είναι ντροπή
ουπς....και εγώ για αυτό το έβαλα..ο συγκεκριμένος πάντως είναι ηλίθιος ή το "παιζει" ηλίθιος..καμια δουλειά δεν είναι ντροπή
nai αλλα το συμβολαιο με την ευρωλιγκα δεν μπορουν να το ακοθμπησουν και αν ειναι ετσι ας κατεβασει ο αγγελοπουλος τα δευτεραπροβλέπεται τιμωρία για μια ομάδα που δεν κατεβαίνει? και αν ναι μετράει ανα παιχνίδι? Δλδ αν δεν κατέβει στον πρώτο τελικό έστω ότι τιμωρείται..Αν δεν κατέβει στον δεύτερο ως υπότροπος ξανατιμωρείται κτλ.. Ο Άρης είχε σκεφτεί να μην κατέβει στο κύπελλο ,αλλά αν θυμάμαι καλά η τιμωρία είναι 50000 ευρώ ,-6 βαθμοί κτλ.. Αν το κάνεις 3 συνεχόμενες φορές θα υποβιβαστείς.
θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος και να αναλυσεις που ακριβως διαφωνεις μαζι του στο συγκεκριμενο αρθρο και που δειχνει με αυτα που γραφει οτι η ειναι η το παιζει ηλιθιος;;σε ποιο σημειο ακριβως;;και εγώ για αυτό το έβαλα..ο συγκεκριμένος πάντως είναι ηλίθιος ή το "παιζει" ηλίθιος..καμια δουλειά δεν είναι ντροπή
Ηλιθιος δεν ειναι,απλα δεν θελει να βρεθει παλι στο νοσκομειο ο ανθρωπος.και εγώ για αυτό το έβαλα..ο συγκεκριμένος πάντως είναι ηλίθιος ή το "παιζει" ηλίθιος..καμια δουλειά δεν είναι ντροπή
συγγνώμη αλλά ο Σιοβας ΔΕΝ είναι βασικός ποδοσφαιριστής της Εθνικής..δεν είμαι σίγουρος αν έχει έστω και διψήφιο αριθμό συμμετοχών (δεν εννοω σε φιλικά)..τυπε επειδη ειχα ψιλοκαταλαβει οτι καπου χαθηκες ηθελα με ομορφο τροπο να σε ναγκασω να ανακαλεσεις λιγο την κριτικη σου...
με λιγα λογια αν καταλαβες οτι συγκρινει φαλκαο με σιοβα μαλλον δεν καταλαβες...συγκρινει σεβασμο σε βασικο ποδοσφαιριστη της ομαδας σου που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να δειχνεις...οπως το κανει φερέιπειν με κατσουρ και καρα...που σιγουρα και αυτοι δεν ειναι φαλκαο...
γιαυτο ηθελα να σε βοηθησω να μην εκτεθεις αλλα μαλλον δεν τα καταφερα
τυπε επειδη ειχα ψιλοκαταλαβει οτι καπου χαθηκες ηθελα με ομορφο τροπο να σε ναγκασω να ανακαλεσεις λιγο την κριτικη σου...
με λιγα λογια αν καταλαβες οτι συγκρινει φαλκαο με σιοβα μαλλον δεν καταλαβες...συγκρινει σεβασμο σε βασικο ποδοσφαιριστη της ομαδας σου που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να δειχνεις...οπως το κανει φερέιπειν με κατσουρ και καρα...που σιγουρα και αυτοι δεν ειναι φαλκαο...
γιαυτο ηθελα να σε βοηθησω να μην εκτεθεις αλλα μαλλον δεν τα καταφερα
όταν ο Σιοβας (και αν ) φτάσει στο σημείο να θεωρείται βασικός και πυλώνας της εθνικής (όπως ο Φαλκάο) το ξανασυζητάμε..θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος και να αναλυσεις που ακριβως διαφωνεις μαζι του στο συγκεκριμενο αρθρο και που δειχνει με αυτα που γραφει οτι η ειναι η το παιζει ηλιθιος;;σε ποιο σημειο ακριβως;;
α πρεπει να τον καταταξετε στα επιπεδα νικολογιαννη τσακιρη βασιλαρα κολκα αλλα συγνωμη θα διαφωνησω...
αποψεις βεβαια ειναι αυτες...
συναδελφοι τα εβαλα λιανα που λενε και στο χωριο μου και θα ημουνα ευγνωμονας αν με βοηθουσατε με παραθεσεις σε καθε συγκεκριμενη παραγραφο και μου δειχνατε που ακριβως δεν ειναι οπως τα λεει και πως ακριβως δειχνει ηλιθιος μεσω αυτων που λεει...
ευχαριστω απο πριν...
να σε ρωτησω κατι λοιπον μιας και ομορφα απαντησες τωρα συγκεκριμενα οποτε μπορει να γινει και συζητηση γιατι με αοριστολογιες δεν γινεται...Και μόνο η πρώτη παράγραφος που έβαλες φτάνει..Ένας παίκτης λόγω φόρμας στο 1ο μισό ΠΡΕΠΕΙ να πάει μουντιάλ..
-Δεν υπάρχει σύγκριση Φαλκαο-Σιοβα
-Πριν τραυματιστεί είχε φτάσει προσφορά..Σώπα..Ανατρίχιασα!
Ο Μητρογλου που μπορεί να βοηθήσει είναι στην ομάδα. Ο Σιοβας ας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βλέπουμε..
Επιμένω μαλακία άρθρο!
(και εγώ όμως αν πληρωνομουν τέτοια θα έγραφα..)