Aγοράζει την database του football manager κάθε χρόνο πριν βγεί σε κυκλοφορία το παιχνίδι και έτσι αγοράζει παίκτες πχ Φελαινί
;)
Aγοράζει την database του football manager κάθε χρόνο πριν βγεί σε κυκλοφορία το παιχνίδι και έτσι αγοράζει παίκτες πχ Φελαινί
Οτι και να λεμε ο ποδοσφαιριστης εχει τον πρωτο λογο. Αμα θελει ο ποδοσφαιριστης να φυγει εκει τελειωνουν ολα.Ψέματα, ο ΠΑΟ έχει το 100% του Μπεργκ, απλά υπάρχει ποσοστό στην μεταπώλησή του το 45% της μεταγραφής....οπότε ο βάζελος έχει τον πρώτο λόγο....
Δεν ξέρω...τις διαθέσεις του τίγρη θα τις δούμε όχι του χρόνου, αλλά του παραχρόνου...πάντως είδα οτι έκανε αρκετά καλές μεταγραφές....και ο Κολοβέτσιος κάτι λέει, αν και θέλει δουλειά, και ο Μάνταλος κάτι ξέρει από μπάλα και ο Ζόριτς είναι καλός παίχτης και ο Μπακάκης θα είναι καλή μεταγραφή....Χοντρό
;)
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacos.org/sites/default/files/%201995_3.jpg?1332327184[/img[/URL]]
[/quote][img]http://1.bp.blogspot.com/_zhnGlt4CjXU/TE3b2oFbcWI/AAAAAAAAUHE/ZA4Wx6CfTfo/s320/1.jpg
To γκολ εναντίων της Λυών στο καραισκάκης στο 1ο λεπτό...αν και τελικό 1-4 :S
Και αν γίνει?Να δω τους γαύρους να μιλάνε για παράγκες, αδικίες και εξυγίανση και ας πεθάνω!Προσωπικά το βλέπω όλο αυτό ως διασκέδαση και μια τέτοια αλλαγή θα είχε πλάκα...άλλωστε δεν περιμένω να δω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα....Αυτο ονειρευονται αρκετοι αλλα ουτε αυτο δεν θα γινει.
Ερχομαστε, κρατηστε ρεζερβε το πρωταθλημα, Μελισανιδης=Οπαπ=Επο κτλ.
Οταν καταλαβουν οτι τους δουλευουν τους κοβω να ξαναμπαινουν μεσα στο γηπεδο.
Ήταν λίγο κοντός τύπε,θα μου πεις και ο Ζιουλί κοντός ήταν
Εχεις μπερδευτει,αλλα πραγματα ονειρευομαστε εμεις,οχι αυτα για τα οποια χαιρεστε ρε αδελφε εσεις.Αυτο ονειρευονται αρκετοι αλλα ουτε αυτο δεν θα γινει.
Ερχομαστε, κρατηστε ρεζερβε το πρωταθλημα, Μελισανιδης=Οπαπ=Επο κτλ.
Οταν καταλαβουν οτι τους δουλευουν τους κοβω να ξαναμπαινουν μεσα στο γηπεδο.
To γκολ εναντίων της Λυών στο καραισκάκης στο 1ο λεπτό...αν και τελικό 1-4 :S
Και ο Ζουνίνιο κοντός ήταν αλλά το ρούφηξε ο κηπουρός απ' τα 35 μέτραΉταν λίγο κοντός τύπε,θα μου πεις και ο Ζιουλί κοντός ήταν
Ήταν λίγο κοντός τύπε,θα μου πεις και ο Ζιουλί κοντός ήταν
Θες να σου βρω καμια 10αρια ποστ απο το νημα της ΑΕΚ; Εδω ειμαστε και τα βλεπουμε.Εχεις μπερδευτει,αλλα πραγματα ονειρευομαστε εμεις,οχι αυτα για τα οποια χαιρεστε ρε αδελφε εσεις.
Αυτή δεν είναι η φύση του Ολυμπιακού, αυτή είναι η φύση του Έλληνα...πες μου ένα επίπεδο της ελληνικής πραγματικότητας που να μην υπάρχει μια "παράγκα"....τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα...πριν ήταν ο Βαρδινογιάννης, μετά ο Κόκκαλης, τώρα ο χοντρός μετά ίσως ο τίγρης, άντε να κάνει και ο Ιβάν ο τρομερός καμία έκληξη σε στυλ συναιτέρου....μόνο για στοίχημα και για καζούρα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο....Εχεις μπερδευτει,αλλα πραγματα ονειρευομαστε εμεις,οχι αυτα για τα οποια χαιρεστε ρε αδελφε εσεις.
Και πες μου τωρα αντρικια χωρις μαλακιες.Ανεβαινει η ΑΕΚ,αρχιζει και μοιραζει παιχτες στις μισες ομαδες
της Α εθνικης,εχει η σ.λ. και η επο δηλωμενους οπαδους της για προεδρους,βγαινει ο οποιος προεδρος της
και μιλαει με αλλον προεδρο ομαδας για προστασια διαιτητων που σφαγιασαν αντιπαλο την προηγουμενη,εσυ θα
το θεωρεις ωραιο αυτο το πρωταθλημα;Θα το γουσταρεις;Ξερω οτι σιγουρα δεν θα σου αρεσει και λογικο ειναι.
Καλο ειναι να αποφυγουμε ξανα τετοιες καταστασεις.Οχι να το θελει ο καθενας για την ομαδα του.
Που να λενε οτι θελουν παραγκες,ελεγχο της επο της σ.λ. και της διαιτησιας;Θες να σου βρω καμια 10αρια ποστ απο το νημα της ΑΕΚ; Εδω ειμαστε και τα βλεπουμε.
Παντως το μεγαλυτερο παλτο ηταν ο Ντιογκο. Οχι φυσικα το χειροτερο αλλα ειχε στοιχισει και 9-10 εκατομμυρια ο πουστης.