Επισκέπτης
καλημερα παιχτουρες..τι βλεπω???νεο αιμα???ρε κουφαλες δεν σας εχω πει να μην πειραζετε τους πελατες οταν λειπω???πλακωσαν οι κλωνοι-βρυκολακες παλι???
καλημερα αλλα μπαινουν οταν λειπεις και προκαλουν,δεν θα ασχολιομουν αλλα επειδη ποσταρισε ψεματα για τον τομιτς η καριολα τα πηρακαλημερα παιχτουρες..τι βλεπω???νεο αιμα???ρε κουφαλες δεν σας εχω πει να μην πειραζετε τους πελατες οταν λειπω???πλακωσαν οι κλωνοι-βρυκολακες παλι???
Καλημέρα αδερφέ-τρομοκράτη....έσκασαν μύτη νέα φυντάνια.....ή μάλλον...παλαιά με καινούργιο nickκαλημερα παιχτουρες..τι βλεπω???νεο αιμα???ρε κουφαλες δεν σας εχω πει να μην πειραζετε τους πελατες οταν λειπω???πλακωσαν οι κλωνοι-βρυκολακες παλι???
βραζιλιανος και αμπαλος ενας υπηρχε και τον ειχε παρει ο βαζελοςΑυτο το νεο παιχτακι που πηραμε ο αμυντικος ερχεται,πιστευω να ξερει μπαλα
κι' ακομη τον πληρωνει..βραζιλιανος και αμπαλος ενας υπηρχε και τον ειχε παρει ο βαζελος
www.freesmileys.org]Να επαναλάβω μία ερώτηση που 'χα θέσει ξανά κάποια στιγμή; Γιατί ο Takis έφερε τον Σίσιτς που δε γεμίζει το μάτι κανενός και δε φαίνεται να πολυφτουράει και δεν παραδέχεται ότι έπεσε 100% έξω στην περίπτωση Λεοζίνιο και να τον φέρουμε πίσω από τον ΟΦΗ αμέσως;
Λοιπόν καλλιτέχνη μπορεί να έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες οπαδικές προτιμήσεις, αλλά διάολε έχεις και γαμώ τα χιούμορ αδερφέ.Σας το είπα εγώ από τότε που ξεκίνησε το θρεντ "Ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται" μαζεύτηκαν εδω μέσα όσα γλύτωσαν απο τον Ηρώδη.
ρε συ μηπως μια καλη ιδεα ειναι να πας κοουτς στον βαζελο?να διαληθουν παντελως πια....O τεμπέλης καρπαζοεισπράκτορας ραλίστας πιστεύει πώς πληρώνοντας παίκτες του ενός εκατομμυρίου για δύο, θα φτιάξει ομάδα και αγνοεί το βασικότερο, ότι το μοντέλο διοίκησης που κατευθύνει ο ίδιος, χωλαίνει σε όλους τους τομείς (κόουτσινγκ και τεχνικό μάνατζμεντ, οικονομικό μάνατζμεντ και μάρκετινγκ , επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις κ.α.). Και πώς να λειτουργήσει άραγε καθένας απ' αυτούς τους τομείς εφόσον, εκείνος που έχει την κεντρική εποπτεία και καθορίζει τις αποφάσεις, είναι κάτι σαν Αλέκος Τζανετάκος; Είτε έκανε η κότα το αυγό, είτε το αυγό την κότα, ο Παναθηναϊκός είναι μία στείρα κότα, η οποία, και κάνα αυγό να κάνει ποτέ, κλούβιο θα 'ναι.
Μην βιάζεσαι με τον Σίσιτς. Ας παίξει όσα παιχνίδια έμειναν και βλέπουμε το καλοκαίρι.Να επαναλάβω μία ερώτηση που 'χα θέσει ξανά κάποια στιγμή; Γιατί ο Takis έφερε τον Σίσιτς που δε γεμίζει το μάτι κανενός και δε φαίνεται να πολυφτουράει και δεν παραδέχεται ότι έπεσε 100% έξω στην περίπτωση Λεοζίνιο και να τον φέρουμε πίσω από τον ΟΦΗ αμέσως;
Ακριβώς όπως θα πάρετε πίσω και τον Σπυρόπουλο (την χθεσινή τελειωμένη μεταγραφή στις ερυθρόλευκες εφημερίδες)Τον Λεοζίνιο πως μπορούμε να τον πάρουμε πίσω??? Οεοοοοοοοοο
Ακριβώς όπως θα πάρετε πίσω και τον Σπυρόπουλο (την χθεσινή τελειωμένη μεταγραφή στις ερυθρόλευκες εφημερίδες)![]()
![]()
![]()
Δικαιούσαι να χασκογελάς......τόσο που τον πλήρωσεςΑκριβώς όπως θα πάρετε πίσω και τον Σπυρόπουλο (την χθεσινή τελειωμένη μεταγραφή στις ερυθρόλευκες εφημερίδες)![]()
![]()
![]()