Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αφού τους νικήσαμε σήμερα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και στη Μαδρίτη. Το είχα πει είναι άνθρωποι δεν μπορούν να βάζουν συνεχώς όλα τα τρελά σουτ! Ο Ντάνστον με εκπλήσει υπερβολικά. Χωρίς υπερβολή κάνει τον Χάινς να φαίνεται γατάκι σε αυτά τα 2 ματς. Πραγματικά δεν αποκλείεται να είναι στην all euroleague A team, για all euroleague b τον έχω σίγουρο. Πάμε δυνατά με συγκέντρωση, πάθος, ηρεμία στις κρίσιμες φάσεις και κάποια μεγάλα σουτ μπορούμε να το χτυπήσουμε το ματς.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
εγω μίλησα μπασκετικα κ οχι ολυμπιακα :idiot:
Ξαναγυρνά πισω οπως κ τι είπα με κλήρωση κ επιλογή της Ρεάλ !
Κωλο τούμπες δεν κανω!
ok

με το αν..δεν κερδας!Στο μπάσκετ ειναι νόμος ..ο καλύτερος πάντα κερδίζει!τα ίδια μπορούν να που της ΤΣΣΚΑ ..Αν και αν θα το σηκωναμε και δε θα το γύριζαν οι γαυροι απο -19!Δεν ειναι λογική αυτο!

1----> αρα ΕΙΜΑΣΤΕ καλυτεροι
θα πανηγυρίσουμε Εις διπλουν :2funny: :2funny:
Αλλα καθαρά  μπασκετικα δεν ειμαστε για 4αδα!επιλογες αντί χαινζ το καλοκαίρι,τραυματισμοί λο,σπανουλη,πρόσφατοι περπερο,Πρίντεζη ,πήγαινε ελα παιχτων της πλάκας μες τη χρονια τι άλλο θες;Προχειρότητες ,κολλινς,μουν ...έλεος και ο γεωργιανος πισω!!!!

οταν εγω ελεγα τα παρακατω

θα ηθελα να δω εσας τους 2 ΟΤΑΝ (κι οχι ΑΝ) περασουμε τι θα σφυρατε παλι
γιατι εγω με αυτο που ειδαν τα δικα μου ασχετα ματακια ηταν οτι την εχουμε την βασιλισσα

και Σιμμονς ψυχαρα και κολινς εκανε οτι μπορουσε

για να μην πω για τον αντι -χαϊνς τον νταντστον

τεσπα γαβροι ολοι ειμαστε
αντε αλλη μια νικη εμεινε

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν κλέψαμε τίποτα , καρυδάτες νίκες κάναμε με την Ρεάλ .
Αντρίκια και αρχιδίσια θα παλέψουμε .
Εννοώ μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά διότι αν το παιχνίδι θα πάει πόντο-πόντο τα πάντα θα εξαρτηθούν και από τους διαιτητές που προσέξτε είναι θέμα αν θα σεβαστούν τον πρωταθλητή από την έδρα και το σπρώξιμο της ΡΕΑΛ...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
παλι ''μυθικη'' αμυνα παιζει ο πουστης κατα τον κυριο χατζηπαπαρα...εδω και 15 χρονια παιζει αυτες τις ''μυθικες'' αμυνες...ρε κανεις να μην μπορει να την αντιγραψει;;τια διαολο τοσα χρονια τοσοι παιχτες τοσοι προπονητες και να μη διαρρεει το μυστικο...
και με κοντρα διαιτησιες  :2funny: :2funny:
Σήμερα θα συμφωνήσω, τι μαλακία βγήκε από το στόμα του τύπου. Τα έχασα όταν είπε ο ΠΑΟ παίζει σαν πρωταθλητής Ευρώπης όταν έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Μα καλά συμβόλαιο έχουν για να μην κάνουν κριτική στους αρχηγούς; Και οι δύο πήγαν να χάσουν τα ματς (ο Δ σήμερα και το πρώτο, ο Σπανούλης στα πρώτα τρία), έλεος κάντε κριτική την αντέχουν! :jerking: :jerking: :jerking:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Αφού τους νικήσαμε σήμερα με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και στη Μαδρίτη. Το είχα πει είναι άνθρωποι δεν μπορούν να βάζουν συνεχώς όλα τα τρελά σουτ! Ο Ντάνστον με εκπλήσει υπερβολικά. Χωρίς υπερβολή κάνει τον Χάινς να φαίνεται γατάκι σε αυτά τα 2 ματς. Πραγματικά δεν αποκλείεται να είναι στην all euroleague A team, για all euroleague b τον έχω σίγουρο. Πάμε δυνατά με συγκέντρωση, πάθος, ηρεμία στις κρίσιμες φάσεις και κάποια μεγάλα σουτ μπορούμε να το χτυπήσουμε το ματς.
Σας έχει κρατήσει στη σειρά όπως και οι ψηλοί του ΠΑΟ το ίδιο, κι όμως στο τέλος τις κρίσιμες προσπάθειες τις παίρνουν οι ντεφορμέ έμπειροι αρχηγοί. Κι εσείς ΕΧΕΤΕ προπονητή ρε πούστη γιατί δεν κρατά τον μούσια στον πάγκο.
Ακούω την κριτική του ΠΑΟ, και το μόνο που λένε για τον D είναι ότι είναι κουρασμένος. Τι διάολο όλοι κολλητοί τους είναι και δε λένε την αλήθεια που βλέπει ο κάθε αντικειμενικός;

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
ok

1----> αρα ΕΙΜΑΣΤΕ καλυτεροι
οταν εγω ελεγα τα παρακατω

και Σιμμονς ψυχαρα και κολινς εκανε οτι μπορουσε

για να μην πω για τον αντι -χαϊνς τον νταντστον

τεσπα γαβροι ολοι ειμαστε
αντε αλλη μια νικη εμεινε
Ε ωραία!Ειπα κάτι που δεν ισχύει στο μπάσκετ;Δηλ επειδή το γυρίσαμε στο 2-2 τι θες να πω ;Οτι ειμαστε καλύτεροι κ ολοκληρωμένη ομάδα από Ρεάλ;οχι φυσικά για φέτος!
Βρες κ το πόστ που παρέθεσα για Ρεάλ περί επιλογών όμως!

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες να πούμε όλοι ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Μπαρτζώκα όσοι τον κράζαμε έντονα και κυρίως εγώ που τον έχω βρίσει πολύ. Παρά τα τόσα λάθη που έχουν γίνει στη σεζόν στα κρίσιμα κατάφερε να κάνει την ομάδα να παρουσιάσει πολύ δυναμικό πρόσωπο και διατηρεί ψηλά το brandname του μπασκετικού Ολυμπιακού που είτε θα κάνει το θαύμα είτε θα έχει τιμημένο αποκλεισμό απέναντι σε μία πιο ταλαντούχα και ακριβή ομάδα γεμάτη αστέρια. Μπράβο και στους παίχτες και σε προπονητή και προπονητικό επιτελείο. Πάμε λοιπόν για την τεράστια ανατροπή και ό,τι γίνει έγινε. Τουλάχιστον οι πούστηδες δεν θα νιώσουν τη χαρά να μας αποκλείσουν μέσα στο σπίτι μας.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πιστεύω πως θα περάσουν και οι δυο Ελληνικές ομάδες... :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχω ένα προαίσθημα για νίκη την Παρασκευή... για να δούμε...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Και ξαφνικά ο απαράμιλλος ενθουσιασμός για παίχτες που άλλες χρονιές θα κουβαλούσαν τα powerade κ υμνοι περί μπαρτζωκα=Ύπνος!Το καλοκαίρι ενίσχυση κ αντικατάσταση του ύπνου!
Και σε 2 ματς μην εξισωνουμε Hines με ντανστον!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Και ξαφνικά ο απαράμιλλος ενθουσιασμός για παίχτες που άλλες χρονιές θα κουβαλούσαν τα powerade κ υμνοι περί μπαρτζωκα=Ύπνος!Το καλοκαίρι ενίσχυση κ αντικατάσταση του ύπνου!
Όχι σε 2 ματς αλλά δώσε καιρό και δε θα χάσεις, αυτός σε έφερε στο 2-2.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Ε ωραία!Ειπα κάτι που δεν ισχύει στο μπάσκετ;Δηλ επειδή το γυρίσαμε στο 2-2 τι θες να πω ;Οτι ειμαστε καλύτεροι κ ολοκληρωμένη ομάδα από Ρεάλ;οχι φυσικά για φέτος!
Βρες κ το πόστ που παρέθεσα για Ρεάλ περί επιλογών όμως!
ρε συνγαβρε
εσυ κι ο 6 σφυριχτρες ολη τη σεζον μιλατε οτι ειμαστε ΜΗ ανταγωνιστικοι
πως ενας συλλογος ΜΗ ανταγωνιστικος να εχει στην πρωτη φαση της ευρωλιγκας 10/10 νικες
να παιζει με ποσες αλλαγες ροστερ καταμεσουσης της σαιζον να περναει στους 8 και να κερδιζει εστω και δυσκολα την κατα τεκμηριο πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης 2 φορες σερι σε ενα σπορ που κατα κανονα κερδιζει ο καλυτερος;;;;

εγω ειπα την αποψη μου οχι τωρα αλλα μετα την πρωτη ηττα με 18 ποντους στα αυτια και ειπα οτι την εχουμε την ρεαλ
και τα γεγονοτα δειχνουν οτι την εχουμε

οκ ισως και να αποκλειστουμε στην Μαδριτη (χλωμο) αλλα η ομαδα με εκανε περηφανο με επιλογες απο ρεθυμνο κι απο κατι τελευταιες ιταλικες ομαδες

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
ελεος ρε συ...ποιος ηταν ο Χαινς προ θρυλου;;;;
2η εθνικη ιταλιας επαιζε και σε μια Γερμανικη του κωλου

παρτο χαμπαρι ο θρυλος τους εκανε ονοματα
γιατι απο την εποχη ιβκοβιτς και μετα ειναι ομαδα κι οχι ατομα

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε συνγαβρε
εσυ κι ο 6 σφυριχτρες ολη τη σεζον μιλατε οτι ειμαστε ΜΗ ανταγωνιστικοι
πως ενας συλλογος ΜΗ ανταγωνιστικος να εχει στην πρωτη φαση της ευρωλιγκας 10/10 νικες
να παιζει με ποσες αλλαγες ροστερ καταμεσουσης της σαιζον να περναει στους 8 και να κερδιζει εστω και δυσκολα την κατα τεκμηριο πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης 2 φορες σερι σε ενα σπορ που κατα κανονα κερδιζει ο καλυτερος;;;;

εγω ειπα την αποψη μου οχι τωρα αλλα μετα την πρωτη ηττα με 18 ποντους στα αυτια και ειπα οτι την εχουμε την ρεαλ
και τα γεγονοτα δειχνουν οτι την εχουμε

οκ ισως και να αποκλειστουμε στην Μαδριτη (χλωμο) αλλα η ομαδα με εκανε περηφανο με επιλογες απο ρεθυμνο κι απο κατι τελευταιες ιταλικες ομαδες

Τύπε συνεχίζω να πιστεύω αυτά που έλεγα και τα πληρώνουμε ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Απλά παραδέχομαι ότι είναι μάγκας και αυτός και οι παίχτες που την κατάλληλη στιγμή δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και κρατάνε ψηλά τη σημαία της ομάδας.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
ελεος ρε συ...ποιος ηταν ο Χαινς προ θρυλου;;;;
2η εθνικη ιταλιας επαιζε και σε μια Γερμανικη του κωλου

παρτο χαμπαρι ο θρυλος τους εκανε ονοματα
γιατι απο την εποχη ιβκοβιτς και μετα ειναι ομαδα κι οχι ατομα
εγω πρώτος είπα εδω μεσα περί Ντούντα κ οτι η ομάδα με αυτόματο πιλότο πήρε πέρσι κούπα!Για ντανστον ξεχάσες οτι έπαιζε κ Άρη!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Τύπε συνεχίζω να πιστεύω αυτά που έλεγα και τα πληρώνουμε ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Απλά παραδέχομαι ότι είναι μάγκας και αυτός και οι παίχτες που την κατάλληλη στιγμή δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και κρατάνε ψηλά τη σημαία της ομάδας.

πλεονεκτημα εδρας δυσκολο να ειχαμε γιατι πεσαμε σε περιοδο που <επρεπε> να ντεφορμαριστει η ομαδα κι ο ομιλος ηταν δυσκολος
πριν 3 χρονια που ημασταν θεωρητικα το απολυτο φαβορι και μετα απο ενα 86-41 (αν θυμαμε καλα το σκορ) φαγαμε τσαπου απο τους ιταλους
προπερσι πηγαμε με μειονεκτημα εδρας...περυσι οι τουρκοι μας εκαναν το 2-2
εχουμε κατι που στην ευρωπη το εχουμε μονο εμεις κι ο πουστης......ομαδα κι οχι 5 σκορπιους παιχταραδες

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
πλεονεκτημα εδρας δυσκολο να ειχαμε γιατι πεσαμε σε περιοδο που <επρεπε> να ντεφορμαριστει η ομαδα κι ο ομιλος ηταν δυσκολος
πριν 3 χρονια που ημασταν θεωρητικα το απολυτο φαβορι και μετα απο ενα 86-41 (αν θυμαμε καλα το σκορ) φαγαμε τσαπου απο τους ιταλους
προπερσι πηγαμε με μειονεκτημα εδρας...περυσι οι τουρκοι μας εκαναν το 2-2
εχουμε κατι που στην ευρωπη το εχουμε μονο εμεις κι ο πουστης......ομαδα κι οχι 5 σκορπιους παιχταραδες

Για αυτό πιστεύω στην πρόκριση και των δυο... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom