Τρια ζηταει το ενα ειπαν πως ηταν ξεκαθαρο διαφορα sites. Δεν υπηρχε περιπτωση να δωσει πεναλντυ, το παιχνιδι δεν κριθηκε στο χορταρι.Οι φασεις του αγωνα εχουν βγει πουθενα να δουμε τα 5 πεναλτυ;
Αν και πραγματικα δεν με ενδιαφερει ο αγωνας.
Τρια ζηταει το ενα ειπαν πως ηταν ξεκαθαρο διαφορα sites. Δεν υπηρχε περιπτωση να δωσει πεναλντυ, το παιχνιδι δεν κριθηκε στο χορταρι.Οι φασεις του αγωνα εχουν βγει πουθενα να δουμε τα 5 πεναλτυ;
Ετρωγε και ξεχασε να βγαλει την πετσετα για να μην λερωθει,η ειναι πουκαμισο αυτο που εξεχει
PAYBACK...............
Καλα απο το νανο το μουνοπανο δεν περιμεναμε κατι αλλο. Το θεμα ειναι ο Σαββιδης που ουτε για τα ματια του κοσμου δεν καταδικασε αυτα που εγιναν.Σταύρος Κόλκας: Που πας με μία τελική στην εστία
Καλο Πασχα
Με τις αδελφες που κάνεις παρεα θα φοβόμουν και εγω για αναφορα........αλλα εμεις αγαπαμε τα πελατακια μας ;)Τα αγγλικά σε μάραναν μωρη αντζελα δημητριου.
Και τώρα θα σου πω κάτι πολύ βαρύ, ελπίζω να μη μου κανεις αναφορά
Είσαι και πολύ αχαχούχας
και αντε γεια στους αλλους!!Καλο Πασχα
Ο Σαββίδης είναι γνωστό οτι είναι άσχετος από ποδόσφαιρο...ο χοντρός όμως, έχει ιδέα?Καλα απο το νανο το μουνοπανο δεν περιμεναμε κατι αλλο. Το θεμα ειναι ο Σαββιδης που ουτε για τα ματια του κοσμου δεν καταδικασε αυτα που εγιναν.
Πραγματικα περιμενει καποιος καθαρση απο εναν λαικιστη-οπαδο, ασχετο με το ποδοσφαιρο?
Mαλακια ειπες τωρα...Πες μου εναν προεδρο στα ελληνικα χρονικα που εχει καταδικασει καφριλες...Καλα απο το νανο το μουνοπανο δεν περιμεναμε κατι αλλο. Το θεμα ειναι ο Σαββιδης που ουτε για τα ματια του κοσμου δεν καταδικασε αυτα που εγιναν.
Πραγματικα περιμενει καποιος καθαρση απο εναν λαικιστη-οπαδο, ασχετο με το ποδοσφαιρο?