moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα
το γαμησανε το ματσακι
απτο γκολ και μετα ολο πλακωνονται
δεν τρεχει τιποτα τυπε,θα δουμε και πολλες καθυστερησεις
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα
το γαμησανε το ματσακι
απτο γκολ και μετα ολο πλακωνονται
ε οχι και αποτυχημενη ρε τυπε..Εγώ το περίμενα ότι θα πάει το ματσάκι έτσι,χάλια μαύρα η ομάδα...αποτυχημένη η σεζόν κατά την γνώμη μου
Εγώ το περίμενα ότι θα πάει το ματσάκι έτσι,χάλια μαύρα η ομάδα...αποτυχημένη η σεζόν κατά την γνώμη μου
Διαφωνώ. Όλα είναι θέμα ερμηνείας! Η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και σχετικά επιτυχημένη αγωνιστικά. Υπήρξε μια "ανεξήγητη" πτώση μετά το πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ που χαλάει τις εντυπώσεις..Εγώ το περίμενα ότι θα πάει το ματσάκι έτσι,χάλια μαύρα η ομάδα...αποτυχημένη η σεζόν κατά την γνώμη μου
Το πρωτάθλημα το πήραμε χωρίς να δούμε μπάλα ειδικά μετά την μεταγραφή του Μήτρογλου και του Βάις και τώρα τελευταία με το κακό ποδόσφαιρο που παίζει και τις συνεχόμενες ήττες,στο τσου λου δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση πάρα το 2-0 του πρώτου αγώνα τέτοια ευκαιρία θα μας ξανατύχει σε 15 χρόνια,και στο κύπελλο μας απέκλεισε ο ΠάοκΜην τα ισοπεδωνεις ολα τυπε.
Το πρωτάθλημα το πήραμε χωρίς να δούμε μπάλα ειδικά μετά την μεταγραφή του Μήτρογλου και του Βάις και τώρα τελευταία με το κακό ποδόσφαιρο που παίζει και τις συνεχόμενες ήττες,στο τσου λου δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση πάρα το 2-0 του πρώτου αγώνα τέτοια ευκαιρία θα μας ξανατύχει σε 15 χρόνια,και στο κύπελλο μας απέκλεισε ο Πάοκ
Διαφωνώ. Όλα είναι θέμα ερμηνείας! Η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και σχετικά επιτυχημένη αγωνιστικά. Υπήρξε μια "ανεξήγητη" πτώση μετά το πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ που χαλάει τις εντυπώσεις..
στο καλυτερο τυπεοχι ρε πουστη διακοπηκε το στριμιννκ πανω που επεφτε ξυλικι...
και σε μένα το ΄ιδιο..κρίμα..αναγκαστικά θα δούμε τον ξενέρωτο τελικό των Ισπανώνοχι ρε πουστη διακοπηκε το στριμιννκ πανω που επεφτε ξυλικι...