Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1014483_4422.jpg
    1014483_4422.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 13

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[size=10pt]ΚΑΙ  Η  ΜΑΡΤΑ  ΣΤΟ  Σ Ε Φ...........[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1099435.jpg
    1099435.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 14

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πέρα από την ικανοποίηση για την νίκη και κυρίως τον τρόπο που επιτεύχθηκε, ενάντια στα φαντάσματα του παρελθόντος και τον γνωστό κακό εαυτό με τον βάζελο, πρέπει να πούμε ότι πέσαμε από το ρετιρέ και δεν πάθαμε ούτε γρατζουνιά. Κωλοφαρδία.........αλλά αν πέσουμε με ΤΣΣΚΑ(κατά 99% έτσι θα γίνει) έχουμε νομίζω δικαίωμα στην ελπίδα.
σαν ομάδα έχουμε πολλές αδυναμίες απέναντι στη ΤΣΣΚΑ.
και με μειονέκτημα έδρας....

δεν βλέπω την ομάδα να είναι μπουκωμένη ή να κάνει κοιλιά ώστε να έχω ελπίδες για πρόκριση.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τα συμπεράσματά μου από το χθεσινό:

- ο γαύρος σκιζόταν να πάρει το ματς (γόητρο ή/και φοβόταν να πέσει με ρεάλ) ενώ ο παο ήταν κουλ και έπαιζε σε σχετικά ρελαντί ρυθμούς, μέχρι και τον διαμαντίδη ξεκούρασε η κοουτσάρα μας πολύ αρχιδάτη κίνηση να δοκιμάσει να τους πάρει χωρίς τον μήτσο πήγε να τους κάνει την ζημιά στο τσακ, προσοχή δεν λέω ότι δεν θέλαμε το ματς αλλά δεν καιγόμασταν κιόλας και φάνηκε αυτό στο ποιός το ήθελε περισσότερο το ματς, άλλωστε ο παο στα πλέι οφ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο

- ο σπανούλης έγινε τσάμπα μάγκας, μάντζαρης και σλούκας πήραν το ματσάκι όταν αυτός κουτουλούσε για πολλοστή φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του, πήρε στο τέλος ένα σουτ ενώ το ματς ήταν ισοπαλία και η μπάλα δεν έκαιγε όσο θα έκαιγε αν ο ολυμπιακός υπολειπόταν στο σκορ, τσάμπα μάγκας και του βγήκαν και τα κόμπλεξ στο τέλος, λυπηρό θέαμα για έναν παίκτη που μόνο επαγγελματίας δεν είναι

- ο αγγελόπουλος επίσης έβγαλε κόμπλεξ στο τέλος όπως και όλη η ομάδα που έγιναν κουβάρι λες και σήκωσαν την ευρωλίγκα ενώ επρόκειτο για ματς πλασαρίσματος και μόνο, τους έχει κάνει τρελή ζημιά η πανάθα στην ψυχολογία τους, επίσης λυπηρό θέαμα, μίκρυνε πολύ εχθές ο γαύρος, αυτά :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

- ο γαύρος σκιζόταν να πάρει το ματς (γόητρο ή/και φοβόταν να πέσει με ρεάλ) ενώ ο παο ήταν κουλ και έπαιζε σε σχετικά ρελαντί ρυθμούς, μέχρι και τον διαμαντίδη ξεκούρασε η κοουτσάρα μας πολύ αρχιδάτη κίνηση να δοκιμάσει να τους πάρει χωρίς τον μήτσο πήγε να τους κάνει την ζημιά στο τσακ, προσοχή δεν λέω ότι δεν θέλαμε το ματς αλλά δεν καιγόμασταν κιόλας και φάνηκε αυτό στο ποιός το ήθελε περισσότερο το ματς, άλλωστε ο παο στα πλέι οφ έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο

- ο σπανούλης έγινε τσάμπα μάγκας, μάντζαρης και σλούκας πήραν το ματσάκι όταν αυτός κουτουλούσε για πολλοστή φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του, πήρε στο τέλος ένα σουτ ενώ το ματς ήταν ισοπαλία και η μπάλα δεν έκαιγε όσο θα έκαιγε αν ο ολυμπιακός υπολειπόταν στο σκορ, τσάμπα μάγκας και του βγήκαν και τα κόμπλεξ στο τέλος, λυπηρό θέαμα για έναν παίκτη που μόνο επαγγελματίας δεν είναι

- ο αγγελόπουλος επίσης έβγαλε κόμπλεξ στο τέλος όπως και όλη η ομάδα που έγιναν κουβάρι λες και σήκωσαν την ευρωλίγκα ενώ επρόκειτο για ματς πλασαρίσματος και μόνο, τους έχει κάνει τρελή ζημιά η πανάθα στην ψυχολογία τους, επίσης λυπηρό θέαμα, μίκρυνε πολύ εχθές ο γαύρος, αυτά :)
καλά οκ...
ο Διαμαντίδης ήταν ΧΑΛΙΑ.
και καλά το προσπάθησε ο ΠΑΟ χωρίς το Μήτσο..χαχαχααχα
ναι, είδαμε τό πόσο κούλ ήταν ο ΠΑΟ, βλέπαμε τις άμυνές του...

άσε μας ρε Κοσμά
Οταν μας νικάτε αρχιδάτα, το παραδεχόμαστε
Παραδεχτείτε το και εσείς...
απλά πράγματα.

Το ματς χωρίς ουσιαστική σημασία...αλλά όχι και πως παίζατε κουλ...έλεος

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αλλαξε ομαδα ο Μιχαλολιακος...εγινε γαυρος..... :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καλά οκ...
ο Διαμαντίδης ήταν ΧΑΛΙΑ.
και καλά το προσπάθησε ο ΠΑΟ χωρίς το Μήτσο..χαχαχααχα
ναι, είδαμε τό πόσο κούλ ήταν ο ΠΑΟ, βλέπαμε τις άμυνές του...

άσε μας ρε Κοσμά
Οταν μας νικάτε αρχιδάτα, το παραδεχόμαστε
Παραδεχτείτε το και εσείς...
απλά πράγματα.

Το ματς χωρίς ουσιαστική σημασία...αλλά όχι και πως παίζατε κουλ...έλεος

μαν εμένα μου φάνηκαν κουλ και το έβλεπα και στα ριμπάουντ ειδικά σε μία φάση προς το τέλος που το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού ένα ριπλέυ πάνω από την μπασκέτα έδειξε τους παίκτες να περιμένουν ο ένας από τον άλλον για να διεκδικήσει, άλλο να χάνεις ριμπάουντ στην διεκδίκηση άλλο να πας χλιαρά στην μπάλα, η μαχητικότητα του γαύρου έδειχνε ότι το ήθελε το ματς πολύ περισσότερο, δική μου άποψη είναι αυτή

ο διαμαντίδης σε μια φάση έβγαλε μια μακρινή πάσα τραβηγμένη στο ανοιχτό γήπεδο και σκότωσε έναν αιφνιδιασμό, υπό άλλες συνθήκες δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοια πατάτα, μου φάνηκε ότι ήταν μπλαζέ γενικά

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Όλο μαλακιες αυτός ο τσουκαλάς, μόνο για φωτογραφίες με γκομενετα στα κλαμπ στο Μικρολίμανο ειναι

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

prasini.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαν εμένα μου φάνηκαν κουλ και το έβλεπα και στα ριμπάουντ ειδικά σε μία φάση προς το τέλος που το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού ένα ριπλέυ πάνω από την μπασκέτα έδειξε τους παίκτες να περιμένουν ο ένας από τον άλλον για να διεκδικήσει, άλλο να χάνεις ριμπάουντ στην διεκδίκηση άλλο να πας χλιαρά στην μπάλα, η μαχητικότητα του γαύρου έδειχνε ότι το ήθελε το ματς πολύ περισσότερο, δική μου άποψη είναι αυτή

ο διαμαντίδης σε μια φάση έβγαλε μια μακρινή πάσα τραβηγμένη στο ανοιχτό γήπεδο και σκότωσε έναν αιφνιδιασμό, υπό άλλες συνθήκες δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοια πατάτα, μου φάνηκε ότι ήταν μπλαζέ γενικά
μαν εμενα μου φανηκε πως εφαγες πουτσα...θες να ησουνα κουλ την ωρα που την ετρωγες;;δεκτο...παντως κουλ ξεκουλ το καβλι το ρουφηξες...
παμε παρακατω  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
την μεγαλυτερη πουτσα την φαγανε χτες με την βασιλεια...παλι βιαστηκαν παλι πουτσα...δεν γινονται αυτα ρε πουστη...αν υπαρχει νοημονας αντιολυμπιακος που δεν το εχει ριξει στην πρεζα θα ειναι εξαιρεση  :2funny:
μιλαμε απο παντου πουτσες τους ερχονται...ειχανε στηριξει τις ελπιδες τους σε καποια βασιλεια για το ''κακο'' ποδοσφαιρκα της ιδιας της χωρας τους αλλα ηρθε καποια βαλενθια και τους πιτσιλισε στη μαπα...
δεν γινονται ρε πουστη αυτα...πως να μην πεσουνε μετα στα σκληρα οι μαλακες; :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχα...χυνω ρε πουστη χυνω...
βαλενθια λεει  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom