Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Κουφαλες....ειπα να κανω μια μπριζα ερωτηση και να απουσιασω κανα μισαωρο...οι απαντησεις βροχη!!!μπουχαχαχα!
μπαινω για μπανακι και επιστερφω...φρονημα οσο λειπω....

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
μεγαλη ψωλη στο καουνας,ευγε ΓΚΕΡΣΟΝ,να μεινεις πολλα χρονια στον πειραια ο κορυφαιος προπονητης στην ελλαδα. και στον θρυλο.αγγελοπουλε κρατα τον ακομα μια 10ετια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που οι αλλοι το βλεπουν καφριλα για μας ειναι κατι πολυ απλο.ειναι η αγαπη και το παθος ενος ερωτα που ξεκιναει απο την πρωτη μερα της ζωης μας και τελειωνει με τον θανατο.
σε βλεπω και τρελαινομαι οπου και αν παιζεις ερχομαι

Επισκέπτης
αυτο που οι αλλοι το βλεπουν καφριλα για μας ειναι κατι πολυ απλο.ειναι η αγαπη και το παθος ενος ερωτα που ξεκιναει απο την πρωτη μερα της ζωης μας και τελειωνει με τον θανατο.
αρρωστεια στην καρδια
μαστουρα στα μυαλα..

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δωωωωσσσεεεεε !! τι να καταλάβουν οι πελατες απο ομαδες...

Συνημμένα

• 348426b.jpg
    348426b.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 19

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θα κανονισουμε να συναντηθουμε πριν το αγωνα ΟΛΟΙ ρε¨?
η θα μαλακιζομαστε(εγω πρωτος)
μιλατε ρε!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
θα κανονισουμε να συναντηθουμε πριν το αγωνα ΟΛΟΙ ρε¨?
η θα μαλακιζομαστε(εγω πρωτος)
μιλατε ρε!!!!
αχ ρε κουφαλες κανονιζετε παρεα ε?
δεν ειμαι αθηνα ρε γαμω το φελεκι μου...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
στην δευτερη φωτο του ριχνει σφαλιαρα για να τον αφησει απο το στομα του,η ψωλοαρπαχτρο η σωτηρουλα.
υγ.βλεπω το καλοκαιρι τα paste θα πανε βροχη απο τους βαζελους για τον κυριακο :2funny:

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
x

Συνημμένα

• olymp.jpg
    olymp.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 23
  • olymp.jpg
    olymp.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 21

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γνώμη για το μπασκετάκι:
1. Περίμενα την ομάδα από το καλοκαίρι να είναι ασταθής, αφού άλλαξε ολόκληρη, αλλά στην αρχή και τώρα να είναι η εποχή που στρώνει, οχι έτσι.
2. Μου αρέσει να κρίνω πάντα στο τέλος και όχι στη μέση. Μπορεί να φάει καμιά φλασιά και τελικά να καταλήξουμε να είμαστε μέσα σε όλα.
3. Εγώ αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι με το φτωχό μου το κουτρίδι είναι γιατί τον κράτησε το καλοκαίρι τον χοντρό.
4. Σιγά μην περίμενα με τόσο φρέσκια ομάδα να χτυπήσουμε πρωτάθλημα από στρωμένη ομάδα όπως ο βάζελος.
5. Πάλι παίζουμε μισοί το μισό χρόνο.
6. Ο Λεμονής μπορεί να προπονήσει και το μπάσκετ; να κάνουνε και οικονομία η Αγγελόπουλοι που ξετσεπώθηκαν.
7. Καλά τα λέμε, αλλά γήπεδο δεν έχουμε γεμίσει φέτος. Στο κλάσιμο την έχουμε την ομάδα μας.
8. Η ομάδα κάνει κοιλιά. Που σημαίνει επίσης πως προηγουμένως είχε φτάσει το μάξιμουμ της απόδοσης για φέτος και ελπίζουμε πως η κοιλιά θα...αδυνατίσει γρήγορα. Αν όμως το προηγούμενο ήταν το ζενίθ της, δεν με ικανοποίησε προσωπικά.
9. Δώστε χρόνο στην ομάδα, όχι στον Γκέρσον, αλλά αν αρχίσουμε τα γιούχα θα την τσακίσουμε την ομάδα.
10. (ο δεκάλογος του γύφτου έγινε) Έλα να γεμίσουμε το γήπεδο ...γιατί μας βλέπω να ξαναπάιζουμε γλυφάδα και να γελάει κάθε πικραμένο κατσίκι μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom