μαλακα τι προπαγανδα ειναι αυτη...μεχρι και ο γκεμπελς θα τραβουσε το καπελο
δεν πήγε;
μαλακα τι προπαγανδα ειναι αυτη...μεχρι και ο γκεμπελς θα τραβουσε το καπελο
ποιος ειναι ο αρχιραγκιοζης;Επισκέφθηκε τον Ολαϊτάν ο Αναστασίου
Αναστασίου και Ατζαγκούν επισκέφθηκαν την Τρίτη τον Μάικλ Ολαϊτάν, ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.
Ο ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
τα καναμε πανω μας τωρα...
ποιος ειναι ο αρχιραγκιοζης;
Ο Αναστασίου![]()
Ετρεξαν διοτι ηταν διπλα και ειδαν τι εγινε. Μην το παμε εκει ομως ρε παιδια. Οποιος και να επεφτε οποιος και να ηταν διπλα του θα ετρεχε για βοηθεια. Δεν εχουμε πιασει τοσο πατο ακομα.ενταξει...για Αναστασιου δεν ξερω...παντως οποιος ειδε το ματς ειδε πως ολοι οι παιχτες του Παναθηναικου ετρεξαν πρωτοι πανω του για βοηθεια κ καλα εκαναν...γιατι η ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ πιο πανω απο ολα τα αλλα
μα και αυτος ο μαλακας δεν επρεπε να πεσει κατω επρεπε να συνεχησει να κοουτσαρει. εφαγε ενα καφε στη μαπα δεν τρεχει και τιποτα...αλλωστε αμα δε ριξεις και κατι στον αντιπαλο προπονητη δεν εχει νοημα...Ο Αναστασίου![]()
ελα ρε ντιμι τωρα....φουλ προπαγανδα.....
και συ μεινες ησυχος με το να μετρας τα πρωταθληματα, θα σου γεμισουν οι τσεπεςμεινε ησυχος εσυ...ολα οκ
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2005
2006
2007
2008
2009
2011
2012
2013
2014
μα και αυτος ο μαλακας δεν επρεπε να πεσει κατω επρεπε να συνεχησει να κοουτσαρει. εφαγε ενα καφε στη μαπα δεν τρεχει και τιποτα...αλλωστε αμα δε ριξεις και κατι στον αντιπαλο προπονητη δεν εχει νοημα...
προσωπικα τον ολυμπιακο και τον παναθηναικο τους εχω γραμμενους στ'αρχιδια μου, εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω απο το να γινομαι υποχειριο του βαγγελα ή του δημητρακη και του αλαφουζαεγω μετραω πρωταθληματα
εσυ παντοτινε πρωταθλητη, τι ακριβως μετρας???
η βάση της είδησης όμως είναι αλήθεια;
ειναι.
συμπερασμα; δεν ειναι προπαγανδα;
σου φαινεται φυσιολογικη η κινηση αυτη;;;