Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Έχεις πάει στρατό τύπε, είχα την εντύπωση οτι είσαι φοιτητήςΣωστός!
Είχαμε ένα λοχία στο φυλάκιο που έλιωνε στο μάνατζερ, όποτε ερχόταν απ' το πρωί ως το βράδυ ηταν στο λαπτοπ
Έχεις πάει στρατό τύπε, είχα την εντύπωση οτι είσαι φοιτητήςΣωστός!
Είχαμε ένα λοχία στο φυλάκιο που έλιωνε στο μάνατζερ, όποτε ερχόταν απ' το πρωί ως το βράδυ ηταν στο λαπτοπ
Τετοια καραγκιοζιλικια δυναμιτιζουν το κλιμα για αυτο και τα κρινω. Φυσικα και ειναι λαθος οτι και να εκαναν καποιοι φιλαθλοι και το ειπα απο την πρωτη στιγμη αλλα και οι παικτες και το team πρεπει να ειναι και αυτοι προσεχτικοι.
Ο Γελοιος επαιξε το παιχνιδι των εντυπωσεων που παιζουν εδω και χρονια οι ΠΑΕ, Εσεις μας χτυπησατε στο γηπεδο σας, δεν εισασταν καλοι οικοδεσποτες και λοιπες πιπες. Αφου δεν εχουν την δυνατοτητα να χτυπησουν τον ολυμπιακο στα ισα και μεσα στα γηπεδα, τον πολεμουν με τα μεσα και δηλωσεις.
Μιλας για οπαδικα γυαλια οταν ο ιδιος τα χρησιμοποιεις και για κατι που δεν αφορα την ομαδα σου. Κατηγορια αντιολυμπιακος με καλυψη την " Αντικειμενικοτητα".
Ποτε ξεφτυλιστηκαμε απο σας ρε τριμαλακα?Που εκανες τη μεγαλυτερη νικη στην ιστορια σου απο το 1924 το 2014?Πας με τα καλα σου?Μεχρι χτες πανηγυριζες το 0-1 του Παπαδοπουλου το 07!Με 17 βαθμους διαφορα παλι!Καταντησες ΑΕΚακι και δειχνεις τρια δαχτυλα ποιος εσυ????Που εφηυρες τα πλει-ωχ για να βγαινεις 2ος απο 4ο-5ος που τερματιζεις?Που εχεις σε ολη σου την ιστορια τις ιδιες εντος εδρας νικες με αυτες που εχω εγω στο γηπεδο σου??Γελαει ο κοσμος ρε!!!!Χαρειτε καντε καζουρα αλλα μη λετε μεγαλες μαλακιες γιατι οταν χαλατε το στομα σας ακολουθει γαμησι αγριο...Ρε μαρια, ποσο αρρωστο κ σαπιο μυαλο εχεις? Εκανε λοιπον, θεατρο ο αναστασινιο?
Ειστε το πιο αθλιο σωματειο γιαυτο ξεφτυλιζετε στην ελλαδα απο εμας κ εκτος απο διαφορους εραστες.
7-0 γιουβε
0-3 παναθα
Κ δεν ειμαι καλα
ΓΑΜΗΜΕΝΕ RABBIT 17 χρόνια σε γαμαω απο κωλο εσένα εκ των οποίων 2 έκανα διάλειμμα !Ρε μαρια, ποσο αρρωστο κ σαπιο μυαλο εχεις? Εκανε λοιπον, θεατρο ο αναστασινιο?
Ειστε το πιο αθλιο σωματειο γιαυτο ξεφτυλιζετε στην ελλαδα απο εμας κ εκτος απο διαφορους εραστες.
7-0 γιουβε
0-3 παναθα
Κ δεν ειμαι καλα
αμε.ομονοια,σταθμο λαρισσης,κηφισια και μπανακι στο λιμανιΕσυ τον ξεναγεις όταν κατεβαίνει εδώ![]()
καπου πηρε το ματι μου και τον τακη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοί είστε!!! Άμπαλοι και τενεκέδες....!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειρηνη υμιν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαρτσελονα-Παναθηναικός 5-1Ρε μαρια, ποσο αρρωστο κ σαπιο μυαλο εχεις? Εκανε λοιπον, θεατρο ο αναστασινιο?
7-0 γιουβε
0-3 παναθα
Κ δεν ειμαι καλα
βερντερ παναθηναικος 5-1 ;)Μπαρτσελονα-Παναθηναικός 5-1
Ολυμπιακος-Παναθηναικος 4-0
Σοβαρος διαλογος με επιχειρηματα αλλα θα απεχω.....![]()
Και ο Τσουκαλας σε μια φαση να φωναζει "οεο ειστε μαλακεεεεεεεεεεες"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτοί είστε!!! Άμπαλοι και τενεκέδες....!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ο Τσουκαλας σε μια φαση να φωναζει "οεο ειστε μαλακεεεεεεεεεεες"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βριζανε αραγε και τον Κοκκαλη εκεινη την ημερα???