Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ρε σιχαμα της προπονησης ηταν...σιχαμενε...αυτοκτονα ρε ηλιθιε λεμε...Τοτε γιατι δεν τις ξαναφορεσαν ουτε σε προπονηση![]()
πανιβλακα μαλακα...
ρε σιχαμα της προπονησης ηταν...σιχαμενε...αυτοκτονα ρε ηλιθιε λεμε...Τοτε γιατι δεν τις ξαναφορεσαν ουτε σε προπονηση![]()
Το σαπούνι σου χαλας!ρε σιχαμα της προπονησης ηταν...σιχαμενε...αυτοκτονα ρε ηλιθιε λεμε...
πανιβλακα μαλακα...
Α! Τελικα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!Xαλαρωσε μαστορα
δεν εισαι σαν εμενα...το λεει ο καβλωμενος_32 και ο λαιον-7
οκ;;; επιβεβειωθηκες απο το μπουρδελα.κομ;;;;
η αυτοεκτιμηση του κοσμακι εχει πιασει πατο και ψαχνει να βρει επιβεβαιωση στο νετ
και για να μην ξεχνιομαστε...
την κυριακη θα μας κλασετε τ αρχιδια..
Tί έγινε ρε Γρηγόριε;Α! Τελικα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Με ξέρεις; Ξέρεις ποιος είμαι; ΟΧΙ. Άντε και γαμήσου το λοιπόν παπάρα. Που θα μου πεις για αυτοεκτίμηση σ μένα. Ουστ ρε πουστη που βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα ρε. Τράβα πάενε πάρε καμία πίπα για 5 ευρώ μπας και φας καμία τυρόπιτα να χορτάσεις.
Και ΔΕΝ είμαι ΟΣΦΠ
Προσφορά του Διομήδη σε δυο φίλους γαύρους,
![]()
φίλε ήταν από τα γκανιάν στην ψηφοφορία.Α! Τελικα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Με ξέρεις; Ξέρεις ποιος είμαι; ΟΧΙ. Άντε και γαμήσου το λοιπόν παπάρα. Που θα μου πεις για αυτοεκτίμηση σ μένα. Ουστ ρε πουστη που βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα ρε. Τράβα πάενε πάρε καμία πίπα για 5 ευρώ μπας και φας καμία τυρόπιτα να χορτάσεις.
Και ΔΕΝ είμαι ΟΣΦΠ
Γρηγορη φταις και εσυ που εισαι λιβερπουλ και πουτανοσαβουρογαμης.Α! Τελικα ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Και ΔΕΝ είμαι ΟΣΦΠ
Γρηγορη φταις και εσυ που εισαι λιβερπουλ και πουτανοσαβουρογαμης.![]()
ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ και βγαζεις το αχτι σου παλιοπουστα......μ αυτη την λογικη κ αυτη η νικη τους δεν θα σημαινει τπτ σε 10 χρονια...
δεν παει ετσι...
στα εγγονια τους θα μιλανε γι αυτη την νικη..
αλλα κρατα καλαθακι
υπαρχει και ρεβανς
εσυ δεν φταις καθολου που εισαι μαλακας!!!!!Γρηγορη φταις και εσυ που εισαι λιβερπουλ και πουτανοσαβουρογαμης.![]()