Το να λεει καποιος οτι ο ΟΣΦΠ θα φαει τριαρα-τεσσαρα-πενταρα στο θεατρο των ονειρων, δειχνει απλα το ποσο αμπαλος ειναι. Αστο τυπε μου μην ασχολησε με την μπαλα, ψαξε σε αλλα τοπικ με πουτανες ή με το μπουρδελο την ομαδα σου. Πως ρε τυχαρπαστε θα φαμε 3? Εχεις μυρωδια απο μπάλα? Ειδες πως εσβησε ο Μιτσελ τα οπλα των Αγγλών? Ο Φαν περσυ ξεχασε την μπαλα? Ο Φερντιναντ και ο Καρικ ηταν μπλοκαρισμενοι απο την ατμοσφαιρα? Οχι κυριε αμπαλίδη, το στησιμο του Ολυμπιακου ηταν εκεινο που εσβησε την γιουναιτεντ. Αλλα αυτα ξερετε αυτα λετε. Αν ξερατε απο μπαλα απλα θα λεγατε ενα "μπραβο μαγκες, μακαρι καποια στιγμη να φτασει και το δικο μας μπουρδελο εκει ψηλα". Μας εχετε σπασει τον πουτσο τοσα χρονια με την γκρινια και τις μαλακιες σας. Αστα διαλα πια , μεγαλα παιδια εισαστε μυαλο ποτε θα βαλετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Το βασικότερο είναι να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο.
το καλυτερο στοιχημα για τον επερχομενο αγωνα. ταμειο.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
το καλυτερο στοιχημα για τον επερχομενο αγωνα. ταμειο.
Πάλι στοίχημα ολυμπιακό, μυαλό δε βαζεις
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Πάλι στοίχημα ολυμπιακό, μυαλό δε βαζεις
για σας το λεω, εγω εχουμε πει. ΔΕΝ. σας δινω ταμειο οβερ 0,5 στο ημιχρονο σγουρακι και γκρινιαζεις ρε
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Χθες ήμουν έτοιμος να μπω να πανηγυρίσω πάλι με ξένες πούτσες και μου το χάλασες καταραμένη Μαντσεστερ…… τα είχα ετοιμάσει όλα γαμώτο… με την χειρότερη Μαντσεστερ όλων των εποχών βρήκατε να πέσετε…..
Καμία σχέση με την πρόκριση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ επι της ΑΡΣΕΝΑΛ και ΤΟΤΕΝΑΜ!
Η μόνη μου ελπίδα τώρα είναι να σας κάνουν 3-0 στο Μαντσεστερ και να σας αποκλείσω στο κύπελο και να σας σπάσω την παρθενιά στο πρωτάθλημα μέσα στην τουμπα! Χαχα έχω σατανικό σχέδιο!
Υ.Γ. Και που είστε νικήστε τώρα το βαζελο …μην ξεχνιόμαστε…. Όχι τίποτα άλλο αλλά με πλησιάζει στην βαθμολογία…. ;)
Η μόνη μου ελπίδα τώρα είναι να σας κάνουν 3-0 στο Μαντσεστερ και να σας αποκλείσω στο κύπελο και να σας σπάσω την παρθενιά στο πρωτάθλημα μέσα στην τουμπα! Χαχα έχω σατανικό σχέδιο!
Υ.Γ. Και που είστε νικήστε τώρα το βαζελο …μην ξεχνιόμαστε…. Όχι τίποτα άλλο αλλά με πλησιάζει στην βαθμολογία…. ;)
heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Χθες ήμουν έτοιμος να μπω να πανηγυρίσω πάλι με ξένες πούτσες και μου το χάλασες καταραμένη Μαντσεστερ…… τα είχα ετοιμάσει όλα γαμώτο… με την χειρότερη Μαντσεστερ όλων των εποχών βρήκατε να πέσετε…..
Βλέπω αγαπητέ όλα δικά σου τα θες.
Και να αποκλεισθούμε και να μας αποκλείσεις και να χάσουμε σε εσάς, αλλά να κερδίσουμε τον βάζελο.
Για να δούμε. Βλέπω ήττα στην Τούμπα, πρόκρισή μας στο κύπελο, αποκλεισμό από united και ισοπαλία με βάζελο.
Τώρα αν δεν χάσουμε τούμπα, προκριθούμε κύπελλο, προκριθούμε με united και κερδίσουμε βάζελο, πρέπει να το κόψετε το άθλημα και να σχολείσθε μόνον με εκδρομές ...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω στην θεση σου θα το ειχα βουλωσει και ας αποκλειστουμε απο την γιουναιτεντ,και εχθες μιλησε μηπως η παραγκα του μαρινακη;μηπως παιζαμε με τον εργοτελη;μηπως μας εδωσαν παλι πεναλτυ;μηπως διαιτητης ηταν παλι ο κακος;παλι στην σουπερλιγδα παιζαμε εχθες;εσείς νικήσατε τους πεθαμένους που τους έχει κερδίσει και το τελευταίο χωριό της αγγλίας και νομίζεις πως έγινες ρεαλ ??
η παρι σου εβαλε 1-4 εδω και 2-1 εκει .... η μπαρτσελόνα ουδεν σχόλιο .... η τσελσι ειναι ανωτερη εννοειται απο εσας ... η ατλεντικο ακομα κι ετσι δεν παλεύεται απο ελληνικη ομαδα και η μπορουσια ειναι σταθερα καλη στην ευρωπη !!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ρε δεν ντρεπεστε λιγακι;;;;; που εχετε να παρετε νικη απο το 09 με την ρομα που και η χειροτερη γιουναιτεντ απο την τοτε αλλα και την τωρα ειναι κλασεις ανωτερη..κρυφτειτε στα λαγουμια σας γιατι κυριακη κοντη γιορτη,μην φας καμια πενταρα χωρις μητρογλου,βαις,σαβιολα,σιοβα 4 βασικοι
εγω θελω να βαλει βασικο κανα βεργο απο τα τσικο να σας γλεντησει!!!!
εγω θελω να βαλει βασικο κανα βεργο απο τα τσικο να σας γλεντησει!!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω στην θεση σου θα το ειχα βουλωσει και ας αποκλειστουμε απο την γιουναιτεντ,και εχθες μιλησε μηπως η παραγκα του μαρινακη;μηπως παιζαμε με τον εργοτελη;μηπως μας εδωσαν παλι πεναλτυ;μηπως διαιτητης ηταν παλι ο κακος;παλι στην σουπερλιγδα παιζαμε εχθες;
ολυμπιακός - γιουνάιτεντ 0-2 τελικό ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
για βαλτο αντιστροφα το σκορ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
για βαλτο αντιστροφα το σκορ
το πιστευες πολυ θερμα τυπε ετσι?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα πω ναι θα ειναι ψεματα,κανενας δεν πιστευε νικη και ειδικα και με τετοιο σκορ,εγω και ισοπαλια να ερχοταν ευχαριστημενος θα ημουν για να εχει ενδιαφερον το εκτος εδρας παιχνιδι,τωρα με αυτα τα δεδομενα αμα δεν περασουμε θα ειναι αποτυχια!!! να παει να κατεβασει στο νησι παπαδοπουλο,μανωλα,μαρκανο να μην περασει κουνουπι!!!!!!!το πιστευες πολυ θερμα τυπε ετσι?
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Μια μεγάλη και μαγική βραδιά. Έκανε όλη την Ευρώπη και την υγιη Ελλάδα να αποθεώνει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Το μόνο κομμάτι αυτού του διεφθαρμένου τόπου που λειτουργεί ευρωπαϊκά, υποδειγματικά, επαγγελματικά. Σε όλα τα επίπεδα, από το μάρκετινγκ , τον Ερασιτέχνη μέχρι και τον τρόπο παιχνιδιού. Μακριά από τη βρώμα , τη μικροψυχία και τη δυσωδία των υπόλοιπων, οι οποίοι κάνουν αυτό που έχουν μάθει να κάνουν σε αυτόν τον τόπο τα χαμερπή σκουλήκια. Αφού δεν μπορούν να φτάσουν τον πρώτο , επιχειρούν να τον ρίξουν. Την ίδια ώρα που ο Αλαφούζος με τον Δημητράκη Γιαννακόπουλο αλληλοκατηγορούνται με βαρείς χαρακτηρισμούς και φαντάζονται "παράγκες" να τους κυνηγάνε, την ίδια ώρα που κάποιοι ασχολούνται με τη χαβούζα του πρωταθλήματος μπάσκετ, που ασχολούνται με τη "Δίκη" και τους Θωμαϊδηδες , με το αν το αράουτ που κέρδισε ο Ολυμπιακός ήταν ανάποδο, με το Καραϊσκάκη , με την αποχώριση κάποιου Βελλή από κάποιον Απόλλωνα Σμύρνης , με τον Κούγια , τον λαθρέμπορο Μελισσανίδη και τη Διασταύρωση Ραφήνας ,τα στημένα , ο Ολυμπιακός απαντάει αλλιώς και τους ρίχνει τη σκόνη του, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Απαντάει με τεράστιες εμφανίσεις και νίκες ,μεταγραφές παγκοσμίου βεληνεκούς , με συμμετοχή σε παγκοσμίου φήμης τουρνουά , με σερί ευρωπαϊκά , διηπειρωτικά, με λάμψη που ο μέσος νεοελληνάκος της καρπαζιάς δεν βλέπει ούτε στον ύπνο του. Απαντάει με μπαλάρα (χωρίς πούστικα νεοελληνικά τσούκου τσούκου μπολ) , με αθλητικό τσαμπουκά σε ΟΛΕΣ τις έδρες. Το ίδιο θα κάνει και στο Ολντ Τράφορντ και ο,τι βγει.
Την ίδια ώρα που θα διαβάζετε το καινούριο τεύχος του "Παράγκα και όραμα", θα θυμάστε μια κακή εμφάνιση με τη Γιουβέντους κάποτε, θα συγκρίνετε τις νίκες και τις πορείες που κάνατε κάποτε με Δέσποινες , Λόρενσον και γούνες στο Κίεβο. Πίκρα ατέλειωτη κέρνα Θρύλε !
Απαντάει με τεράστιες εμφανίσεις και νίκες ,μεταγραφές παγκοσμίου βεληνεκούς , με συμμετοχή σε παγκοσμίου φήμης τουρνουά , με σερί ευρωπαϊκά , διηπειρωτικά, με λάμψη που ο μέσος νεοελληνάκος της καρπαζιάς δεν βλέπει ούτε στον ύπνο του. Απαντάει με μπαλάρα (χωρίς πούστικα νεοελληνικά τσούκου τσούκου μπολ) , με αθλητικό τσαμπουκά σε ΟΛΕΣ τις έδρες. Το ίδιο θα κάνει και στο Ολντ Τράφορντ και ο,τι βγει.
Την ίδια ώρα που θα διαβάζετε το καινούριο τεύχος του "Παράγκα και όραμα", θα θυμάστε μια κακή εμφάνιση με τη Γιουβέντους κάποτε, θα συγκρίνετε τις νίκες και τις πορείες που κάνατε κάποτε με Δέσποινες , Λόρενσον και γούνες στο Κίεβο. Πίκρα ατέλειωτη κέρνα Θρύλε !
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αμα πω ναι θα ειναι ψεματα
ρε τυπε οτι και να πεις, θα πιστεψουμε εσενα ή το ποστ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις