Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
τικ τακ....τικ τακ....
τικ τακ....τικ τακ....
καλησπερα φιλε.φανταζομαι επικροτεις τη βια στους δημοσιογραφους ή δεν αντιλαμβανομαι κατι καλα?www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
τικ τακ....τικ τακ....
επικροτω την απονομη δικαιοσυνης....δηλαδη πληρωμη αντιτιμου οταν εισαι τζαμπα μαγκας....η ''μαγκας'' ;)καλησπερα φιλε.φανταζομαι επικροτεις τη βια στους δημοσιογραφους ή δεν αντιλαμβανομαι κατι καλα?
σου εχω πει πως δεχομαι την οποια τρελα σου με την ομαδα σου.Απολυτος δεκτον και ας παρεξηγησε απο πολλους.επικροτω την απονομη δικαιοσυνης....δηλαδη πληρωμη αντιτιμου οταν εισαι τζαμπα μαγκας....η ''μαγκας'' ;)
το'πιασες;;η ζωη εχει νομους ...αγραφους ...οι ΄΄μαγκιες΄΄ πληρωνονται.....αυτο επικροτω...
συμφωνω ....αλλα φιλε οι μαγκιες πληρωνονται...οχι βεβαια απο μενα...εγω δεν μπορω να κανω κατι...ουτε απο δω ουτε απο κει....εγω απλα καταγραφω μια πραγματικοτητα...εναν προκλητικο πουστη που ανωνυμα προκαλει και μια ''τιμωρια'' που οσφραινομαι οτι πλησιαζει...δεν σημαινει οτι επικροτω....απλα καταγραφω....σου εχω πει πως δεχομαι την οποια τρελα σου με την ομαδα σου.Απολυτος δεκτον και ας παρεξηγησε απο πολλους.
Επειδη ξερω πως δεν εισαι μικρης ηληκιας,πιστευω με τα χρονια πως επρεπε να ειχες φτασει σε ενα σημειο οτι σε ενοχλει να το παρατας.
Καναλι?----Δες αλλο
Σταθμος? ----Ακουσε αλλο
Εφημεριδα?----Παρε αλλη
Δημοσιογραφος---Μη διαβαζεις
Ποσο μαλλον οταν σου θιγουν μια ομαδα.Την ομαδου σου.
Λες και θιγει την οικογενεια σου.
Μη το παρεις οτι σου κανω μαθημα ηθικης,εντελως φιλικα στο λεω.
Ειλικρινα αμα δεις παλια μου ποστ σιχαινομαι τους δημοσιογραφους οσο τιποτα αλλο.Οχι μονο αθλητικους.
Αλλα το να αφησεις ενα ανθρωπο με κουσουρι,αναπηρο,νοσοκομειο....πιστεψε με δεν ειναι η λυση....
αυτα.χαιρετω.
okσυμφωνω ....αλλα φιλε οι μαγκιες πληρωνονται...οχι βεβαια απο μενα...εγω δεν μπορω να κανω κατι...ουτε απο δω ουτε απο κει....εγω απλα καταγραφω μια πραγματικοτητα...εναν προκλητικο πουστη που ανωνυμα προκαλει και μια ''τιμωρια'' που οσφραινομαι οτι πλησιαζει...δεν σημαινει οτι επικροτω....απλα καταγραφω....
αυτα...
www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
τικ τακ....τικ τακ....
Φιλε κατα την γαυρικη αποψη novasports,contra,sportdog,gazzetta,sportday,goal,livesports δεν ειναι αντικειμενικα,μπορεις να μου πεις κατα την δικη σου αποψη,ποιο ειναι αντικειμενικο,για να ενημερωνομαστε και εμεις.Είναι και καθυστερημένος ο μαλάκας. Να πω ότι ήταν αστείος τουλάχιστον. Όλο τα ίδια γράφει. Σαν τους καθυστερημένους που επαναλαμβάνουν συνεχώς το ίδιο αστείο.
ο πρωταθλητής τύπεΦιλε κατα την γαυρικη αποψη novasports,contra,sportdog,gazzetta,sportday,goal,livesports δεν ειναι αντικειμενικα,μπορεις να μου πεις κατα την δικη σου αποψη,ποιο ειναι αντικειμενικο,για να ενημερωνομαστε και εμεις.
Φιλε κατα την γαυρικη αποψη novasports,contra,sportdog,gazzetta,sportday,goal,livesports δεν ειναι αντικειμενικα,μπορεις να μου πεις κατα την δικη σου αποψη,ποιο ειναι αντικειμενικο,για να ενημερωνομαστε και εμεις.
Τύπε εγώ διαβάζω sport24,gazzetta,sentragoal. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά τονίζω ότι ο Πρασινοφρουρός είναι μουνόπανο. Είναι διπρόσωπος και το παίζει αντικειμενικός ενώ είναι άρρωστος αντιγαύρος. Τα άκυρα θέματα τους πλέον όπου εκφράζουν δικές τους ιδέες δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάζω. Διαβάζω μόνο ενημερωτικά στα οποία δεν βάζουν μέσα δική τους πινελιά.
Ε αυτο πρεπει να κανουν ολοι απο το να τσαντιζονται.Ειναι σαν να μου λες οτι πρεπει να παιρνουμε σοβαρα τα αρθρα του νικολακοπουλου,του νικολογιαννη,του τσακιρη,που απλα γραφουν για να χαιδευουν τα αυτια των οπαδων.Τύπε εγώ διαβάζω sport24,gazzetta,sentragoal. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά τονίζω ότι ο Πρασινοφρουρός είναι μουνόπανο. Είναι διπρόσωπος και το παίζει αντικειμενικός ενώ είναι άρρωστος αντιγαύρος. Τα άκυρα θέματα τους πλέον όπου εκφράζουν δικές τους ιδέες δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάζω. Διαβάζω μόνο ενημερωτικά στα οποία δεν βάζουν μέσα δική τους πινελιά.
ρε καραγκιοζη...αφου εισαι ειδικων αναγκων....τι ταλαιπωρησαι εσυ και ταλαιπωρεις και μας με τις μαλακιες σου και τις προσπαθειες σου να εμπλακεις σε ολα τα θεματα...αφου εισαι ηλιθιος και δε νοιωθεις...ξεκιναω ενα θεμα συνενοουμαι μια χαρα με τον κιρονα κανω και αναφορες και σε νικολακο και νικολογιαννηδες και ολα καλα...Ε αυτο πρεπει να κανουν ολοι απο το να τσαντιζονται.Ειναι σαν να μου λες οτι πρεπει να παιρνουμε σοβαρα τα αρθρα του νικολακοπουλου,του νικολογιαννη,του τσακιρη,που απλα γραφουν για να χαιδευουν τα αυτια των οπαδων.
Καλα ρε μαλακά όλη μέρα στο γαυροθρεντ τη βγάζεις;χριστιδη τικ τοκ τικ τοκ ρε μαλακα