www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/31502-analogoi-me-to-ereipio-toy-swmateioy-einai-kai-oi-anthrwpoi-poy-thn-dioikoyn]http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/31502-analogoi-me-to-ereipio-toy-swmateioy-einai-kai-oi-anthrwpoi-poy-thn-dioikoyn***[/URL] ΔΕΝ έχω τον παραμικρό δισταγμό να πω ότι τον κατανοώ απόλυτα τον κ. Κοτσάτο * ΟΧΙ ότι του δίνω δίκιο, ή ότι τον … επαινώ κι’ όλας, απλά ότι τον καταλαβαίνω * ΠΟΙΟΣ είναι ο κ. Κοτσάτος, τον ήξερε κανένας πριν εξαπολύσει την επιθεσούλα του εναντίον του … Ολυμπιακού ; * ΓΙΑ όνομα του Θεού, ευκαιρία βρήκε ο άνθρωπος να γίνει γνωστός, να ανεβάσει το ονοματάκι του στην συνείδηση των απανταχού Κούληδων, να φτιάξει την προσωπική του παραγοντική εμβέλεια * ΑΓΝΩΣΤΟΣ μεταξύ αγνώστων ήταν ο κ. Κοτσάτος, ένας εκ των άπειρων Αεκτζήδων παραγόντων πού ευτύχησαν κάποια στιγμή να αναλάβουν μέχρι και … προεδρικά αξιώματα ! * ΤΩΡΑ, όμως, δεν υπάρχει Αεκτζής ( με το γνωστό IQ των Αεκτζήδων ) πού να μην ξέρει τον κ. Κοτσάτο ! * ΤΙ στην ευχή, με ολόκληρο Ολυμπιακό τα έβαλε και τα … είπε χύμα και τσουβαλάτα ! * ΑΥΤΟΣ είναι … πρόεδρας, όχι σαν κάτι άλλους πού … δεν μιλάνε !
*** ΘΑ μου πείτε, όμοιος ομοίω * ΑΝΑΛΟΓΟ με το ύψος τα ομάδας είναι και το ύψος του προέδρου της * ΓΙΑ Αεκούλα μιλάμε, ένα σωματείο Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, πλειστάκις υποβιβασμένο και ρημαγμένο στα άλλα αθλήματα * Η ΜΗΠΩΣ έχει κανένα τμήμα η ερασιτεχνική Αεκούλα πού να πρωταγωνιστεί και δεν το ξέρω * ΙΣΩΣ στο πινάκλ, στη δηλωτή, ή στις χαπαχούπες, διόλου απίθανο, αλλά οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρις εκεί * ΣΩΜΑΤΕΙΟ ερείπιο είναι η Αεκούλα, τέτοιο είδος προέδρου της αναλογεί * ΔΗΛΑΔΗ, όσο το σκέπτομαι μιλάμε για τραγική κατάντια, αν αναλογιστείτε ότι ακόμα και εδώ στη Σαλαμίνα, οι σύλλογοι Αλιέων ή Ιστιοπλόων πού υπάρχουν έχουν προέδρους πραγματικά επιφανείς προσωπικότητες του νησιού * ΠΡΩΗΝ Ναυάρχους, Στρατηγούς και πάει λέγοντας * ΚΟΤΣΑΤΟΣ στη Σαλαμίνα δεν υπάρχει, ούτε καν γενόσημο Κοτσάτου
*** ΠΑΡΑ ταύτα, πού λέει και ο Αλαμάνος, εγώ τον κ. Κοτσάτο τον καταλαβαίνω * ΚΑΙ τον συναισθάνομαι * ΕΙΝΑΙ σε δεινή θέση * ΔΙΟΤΙ δεν είναι μόνο ότι τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι η καλή πλευρά του θέματος * Η ΚΑΚΗ πλευρά είναι ότι τα έβαλε και ο … Ολυμπιακός μαζί του ! * ΟΠΟΤΕ τι να άλλο μπορεί να του πεί κανείς, από το να του ευχηθεί καλά ξεμπερδέματα ; * ΓΙΑ τσάτσους και μπροστινούς μίλησε ο Ολυμπιακός και αμέσως ο κ. Κοτσάτος έσπευσε να … διαψεύσει ! * «ΟΧΙ, στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν τσάτσοι και μπροστινοί», έκραξε * ΚΑΙ αμέσως μετά, όταν είδε στον καθρέφτη, παρατήρησε έντρομος ότι η μύτη του είχε γίνει τόση, όσο πηδάει ο Μουν * ΕΝΑ μέτρο και είκοσι δύο εκατοστά !
Τα λεφτά της ερασιτεχνικής, έχουν μπεί ΟΛΑ στην ερασιτεχνική, κ. Κοτσάτε ;
*** ΑΛΛΟ όμως είναι αυτό πού με έκανε να ασχοληθώ με τον κ. Κοτσάτο * ΕΠΕΙΔΗ πιστεύω ότι λόγω της θέσης του και του αξιώματός του ( πρόεδρας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ) είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να δώσει απαντήσεις, θα ήθελα να τον ρωτήσω μερικά πραγματάκια πού δεν έχω καταλάβει * ΚΑΙ διαβεβαιώνω, πως ό,τι μου πεί θα το δεχτώ χωρίς καμία αντίρρηση, ούτε και αμφισβήτηση των λεγομένων του * ΠΡΩΤΟΝ λοιπόν, θα ήθελα να μου πεί αν το σωματείο του, η ερασιτεχνική ΑΕΚ εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση των ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της περιόδου * ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ νομίζω τι ακριβώς εννοώ * ΑΠΟ τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, ΟΛΑ τα έσοδα έπρεπε να πάνε στα ταμεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δηλαδή του Σωματείου του οποίου τυγχάνει να είναι πρόεδρος * Η ΕΡΩΤΗΣΗ λοιπόν είναι απλή : * ΜΠΗΚΑΝ στα ταμεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ΟΛΑ αυτά τα χρήματα ; * ΚΑΙ ερωτώ επειδή κάποιος μου είπε ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ, όπως έπρεπε, αλλά πήγαν κάπου αλλού, με προορισμό «την αγιασοφιά» * ΔΗΛΑΔΗ, σε κάποιο λογαριασμό πού «είναι για την ανέγερση του νέου γηπέδου»
*** ΤΑ παραπέρα δεν τα ξέρω, διότι τα ζητήματα πού προκύπτουν είναι πολλά και μπερδεμένα * ΠΟΙΟΣ διαχειρίζεται αυτό τον λογαριασμό, για παράδειγμα * ΚΑΙ αν έχει δημιουργηθεί καμία εταιρεία σχετικά, έχει πάρει την έγκριση της Κεφαλαιαγοράς ; * ΕΠΙΣΗΣ με πολύ μεγάλη περιέργεια αναρωτιέμαι, πώς να αισθάνεται άραγε ο ευαίσθητος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο οποίος δεν είναι ούτε τσάτσος, ούτε μπροστινός, όπως διαβεβαιώνει όταν τα χρήματα πού ΑΝΗΚΟΥΝ με τον ΝΟΜΟ στο σωματείο του οποίου προεδρεύει, ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ, για ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ; * ΘΑ υποθέσω μετά βεβαιότητος, ότι και το Σωματείο όλο και κάτι θα κονομάει, από τις εισπράξεις ίσα – ίσα για να μπορεί να λειτουργεί * ΟΛΟ και κάποιο ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ θα περισσεύει και γι’ αυτό * ΚΑΙ πάλι όμως, η απορία μου δεν λύνεται * ΕΔΩ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα * Η ΑΕΚ, με τη σημερινή της μορφή, είχε και έχει έσοδα * ΠΗΓΑΝ όλα τα έσοδα όμως στην ΑΕΚ ( την ερασιτεχνική ) ή μήπως πήγαν όλα … «για την αγιασοφιά» ; * ΚΑΙ αν υποθέσουμε ότι πήγαν για τον … ιερό σκοπό του γηπέδου, με ποιο καθεστώς νομιμότητας ;
Μελισσανίδης – Κοντομηνάς : Βίοι παράλληλοι, δρόμοι ευσεβείς
*** Υ. Γ. Νομίζω ότι ο Αρχοντας Κουπαλάτης μπορεί δικαίως να απολαμβάνει την μοναδικότητά του, ως Κουροπαλάτης * ΩΣ τιμηθείς όμως από τον ίδιο Πατριάρχη με απονομή Βυζαντινού τίτλου, δεν είναι μόνος * ΕΧΕΙ προηγηθεί ένας άλλος κορυφαίος Ελληνας επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, γνωστός και αυτός για την τιμιότητα, το ήθος και την υγεία πού αποπνέει ως δανειολήπτης
*** Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ανακηρυχθεί «Αρχων Μεγάλος Πρωτέκδικος του Οικουμενικού Θρόνου» (πω, πω, πω, ήδη τυφλώθηκα από τη λάμψη ! ) από τον Οικουμενικό Πατριάρχη * ΚΑΙ, αν … δεν σας φτάνει αυτό, έχει τιμηθεί και από τη Μεγάλη και Γεροντική Μητρόπολη Χαλκηδώνος ως «Μεγάλος Ευεργέτης» (… και μη με ρωτάτε πόσο … έκαναν όλα αυτά, διότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω )
*** ΝΑ λοιπόν, πως και πού συναντιούνται οι Μεγάλες προσωπικότητες * ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ και Κοντομηνάς, Κοντομηνάς και Μελισσανίδης * ΒΙΟΙ παράλληλοι, δρόμοι ευσεβείς ***
*** ΔΙΠΛΑ άτυχος ο Ιβάν * ΔΥΟ παίκτες ζήτησε, κανείς δεν του κάθισε * Ο ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ πέθανε πάνω πού μελετούσε την πρότασή του * ΚΑΙ πάνω πού κατέθεσε πρόταση στον Ροναλντίνιο, μπαίνει σφήνα η Μπεσίκτας * ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ λοιπόν ο Ιβάν και πάνω στην τσατίλα του έδωσε τον Γκαρσία στην Ξάνθη, για να παίζει ο Μαντούρο * ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και ο Κάτσε, οπότε έκλεισαν τα κενά ***