Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.441
Πόντοι
5.006
Βαλε καλυτερα το γαυρο στη θεση της Φενερ.
Η ελλειψη ανταγωνισμου στην 1η φαση σας δημιουργησε την ψευδαισθηση οτι εχετε καμια υπερομαδα,
ομως τωρα που αρχισαν τα δυσκολα παιχνιδια τελειωσαν τα ψεματα γαυρακια . . .
ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ  :knockinb:
βαλε την εσυ μεγαλε...η νωρις ειναι ακομα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βλάχος: «Μπορούσαμε τον βαθμό»

Με τον βαθμό της ισοπαλίας θα μπορούσε να φύγει από την Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Θοδωρή Βλάχο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δε μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποκτήσει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Χαρακτηριστικά, ο Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε τον αγώνα αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό. Η ομάδα μας είχε νοοτροπία νικητή μόνο στο 1ο οχτάλεπτο και στα τελευταία λεπτά. Αυτό δεν φτάνει για να πάρεις ένα τρίποντο στην Ευρώπη και πόσο μάλιστα εκτός έδρας. Παραδοθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο ρυθμό των Ούγγρων. Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεν έχουμε χρόνο για σκέψεις και συμπεράσματα αφού την Κυριακή ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη και θέλουμε τη νίκη».

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μιλας εσυ σε μενα που εχω δυο σερι?Που γινεσαι αρμανι και παρι σεν ζερμεν για να χαρεις?Που βγηκες 4ος στην κανονικη περιοδο με το ζορι?Πανηγυρισες και προπερσι οταν εφαγα 30 στη μοσχα αλλα μετα απο 4 μηνες στην Πολη ειχε....κουτσα!Και συ στον ιδιο ομιλο εισαι οποτε μεγαλη μπουκια φαε αλλα μην κανεις καζουρα γιατι θα βρεθεις προ εκπληξεων...
Σου απαντάω σε κάθε φράση σου: Τα δύο σερι μετράνε ή το σύνολο; Ξέχασες την υπερομάδα τον ΚΑΟΔ...!!  Από εδώ και πέρα μετράνε τα ματς τύπε, ΟΧΙ πριν...ξύπνα ! Είσαι τυχερός που δεν είμουνα στην Πόλη γι' αυτό λαλάς, εκεί να δεις κούτσα! ΤΩΡΑ είσαι από κάτω μου (σε όλες τις διοργανώσεις!!!!)! Άντε καλή χρονιά τύπε....ΜΗΝ ανησυχείς τα καλύτερα έρχονται!

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Σου απαντάω σε κάθε φράση σου: Τα δύο σερι μετράνε ή το σύνολο; Ξέχασες την υπερομάδα τον ΚΑΟΔ...!!  Από εδώ και πέρα μετράνε τα ματς τύπε, ΟΧΙ πριν...ξύπνα ! Είσαι τυχερός που δεν είμουνα στην Πόλη γι' αυτό λαλάς, εκεί να δεις κούτσα! ΤΩΡΑ είσαι από κάτω μου! Άντε καλή χρονιά τύπε....ΜΗΝ ανησυχείς τα καλύτερα έρχονται!
Ρε μαλακοκαυλη πουτανας γιε εισαι στο τοπ 16 μονο και μονο γιατι η φιμπα εσφαξε τον ερυθρο αστερα...Σε εχει γλεντησει και το τελευταιο καφενειο φετος στην ευρωπη ασε τις μαγκιες γιατι η ομαδα σου μπουρδελο ειναι και θα φανει με ουλκερ μπαρτσα και με μας...Στην Πολη ησουν και ελεγες κατι για αστερια αλλα σε πηδηξε ο Μιλαρος και μετα ειχε...κουτσα!Ασε οταν παρεις 2 στη σειρα συγκρινομαστε..μεχρι τοτε κανε πρωτοσελιδα με καβανι και αρμανι σε 3 μερες παλι στο λαγουμι σου θα σαι και θα κλαις γιατι ο μαρινακης σου χει κανει τον κωλο φινιστρινι και ο μπιλαρος βγαζει γλωσσα οταν σου πηδαει τη μουναρα...Αμα χασω μετα απο καμια μπαρτσα θα βγαλεις και το ναβαρο στην πρασινη σαλτα και γαμησου λαγε που θα μας κανεις και πλακιτσα ζωον ορθιο...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ρε μαλακοκαυλη πουτανας γιε εισαι στο τοπ 16 μονο και μονο γιατι η φιμπα εσφαξε τον ερυθρο αστερα...Σε εχει γλεντησει και το τελευταιο καφενειο φετος στην ευρωπη ασε τις μαγκιες γιατι η ομαδα σου μπουρδελο ειναι και θα φανει με ουλκερ μπαρτσα και με μας...Στην Πολη ησουν και ελεγες κατι για αστερια αλλα σε πηδηξε ο Μιλαρος και μετα ειχε...κουτσα!Ασε οταν παρεις 2 στη σειρα συγκρινομαστε..μεχρι τοτε κανε πρωτοσελιδα με καβανι και αρμανι σε 3 μερες παλι στο λαγουμι σου θα σαι και θα κλαις γιατι ο μαρινακης σου χει κανει τον κωλο φινιστρινι και ο μπιλαρος βγαζει γλωσσα οταν σου πηδαει τη μουναρα...Αμα χασω μετα απο καμια μπαρτσα θα βγαλεις και το ναβαρο στην πρασινη σαλτα και γαμησου λαγε που θα μας κανεις και πλακιτσα ζωον ορθιο...
Βρίσε να ξεθυμάνεις σε καταλαβαίνω! Παρακάλα μην έρθει ο Μήτσος και στο ποδόσφαιρο...  :priest: :priest: :priest:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Όσο για τις πέντε πρώτες λέξεις ένα θα σου πω ΣΤΟΛΟΣ  :fuck2: τρούμπα...!

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Βρίσε να ξεθυμάνεις σε καταλαβαίνω! Παρακάλα μην έρθει ο Μήτσος και στο ποδόσφαιρο...  :priest: :priest: :priest:
Ρε μπουλη ποσο εισαι 18-20...?δεν πρεπει να σαι παραπανω με τετοιες μαλακιες που λες.Τι να φοβηθω ρε απο το σωματειο της φαπας και της σφαλιαρας?Τον Τρακη τον πρεζακια?Αυτο το παλληκαρακι μονο οικτο μου προκαλει...Και κανενα σοβαρο να κατεβασετε ο Βαγγελας ειναι ζορικος πολυ και ριχνει ξυλο δεν ειναι της αστικης ευγενειας των Αγγελοπουλων...Πες παραμυθακια για τρουμπες κλπ μπας και τονωθει λιγο παραπανω ο κομπλεξισμος σου.Αντε και γαμησου τωρα γιατι πολυ ασχοληθηκα με ενα μομολο σαν του λογου σου...Την Κυριακη ο Πρωταθλητης Ευρωπης θα ξεσπασει στο σβερκο σου...Βαλε βαζελινη στο...δυχτακι σου.. :-* :-* :-* :-* :-*

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ρε μπουλη ποσο εισαι 18-20...?δεν πρεπει να σαι παραπανω με τετοιες μαλακιες που λες.Τι να φοβηθω ρε απο το σωματειο της φαπας και της σφαλιαρας?Τον Τρακη τον πρεζακια?Αυτο το παλληκαρακι μονο οικτο μου προκαλει...Και κανενα σοβαρο να κατεβασετε ο Βαγγελας ειναι ζορικος πολυ και ριχνει ξυλο δεν ειναι της αστικης ευγενειας των Αγγελοπουλων...Πες παραμυθακια για τρουμπες κλπ μπας και τονωθει λιγο παραπανω ο κομπλεξισμος σου.Αντε και γαμησου τωρα γιατι πολυ ασχοληθηκα με ενα μομολο σαν του λογου σου...Την Κυριακη ο Πρωταθλητης Ευρωπης θα ξεσπασει στο σβερκο σου...Βαλε βαζελινη στο...δυχτακι σου.. :-* :-* :-* :-* :-*

Κοίτα στο προφίλ μου τύπε πόσο είμαι...αλλά που να σου κόψει! Όσο για τα παραμύθια δες για να μαθαίνεις (για να μην ταλαιπωρείσαι πήγαινε στο 5:25 κατ'ευθείαν...)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μόνο στον Ολυμπιακό τραυματίζονται στις προπονήσεις..

Αγωνία για Σιόβα, φόβοι για ζημιά

Ο Δημήτρης Σιόβας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Metropolitan για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων που θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν φόβοι για ζημιά και φυσικά επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ωστόσο περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, όταν και θα αποσαφηνιστεί ο χρόνος αποθεραπείας του παίκτη. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο (12/1) και Λεβαδειακό (19/1).

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το παιχνίδι με Μπάρτσα είναι sold out! Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη περίοδος και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μόνο στήριξη και πίστη στην ομάδα. Έγιναν πολλά λάθη που στην παρούσα φάση δεν διορθώνονται, οπότε πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Πρέπει να βγουν μπροστά οι παλιοί της ομάδας(όχι απαραίτητα παλιοί σε ηλικία).Περιμένω τον παλιό καλό Πρίντεζη του 2011-2012 που γυάλιζε το μάτι. Δυστυχώς η ομάδα του back2back δεν υπάρχει πλέον και έχουμε καινούριο σύνολο, ειδικά τώρα που ο Λο φαίνεται να τέθηκε ολότελα εκτός. Στο σημείο αυτό λοιπόν τέρμα η γκρίνια γιατί χιλιοειπώθηκαν κάποια κουσούρια, αλλά δεν αλλάζουν πλέον. Πίστη στην ομάδα και εύχομαι να μιλήσει η καρδιά και τα αρχίδια!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
Κοίτα στο προφίλ μου τύπε πόσο είμαι...αλλά που να σου κόψει! Όσο για τα παραμύθια δες για να μαθαίνεις (για να μην ταλαιπωρείσαι πήγαινε στο 5:25 κατ'ευθείαν...)

πολυ μουναρα μιλφ αυτη η συγγραφεας στο βιντεο!!!!
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697

congratulations-008.gif

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Αυτή είναι λοιπόν η περιβόητη Κα ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ που τα βιβλία της είναι πάντα πρώτες μούρες σε όλα τα βιβλιοπωλεία??????
Τρασβεστοφέρνει λιγάκι η μούρη!!!!!!!
Βγάζει μια καύλα πάντως.......
Από συγγραφικό ταλέντο όμως.......δεν διαβάζεται!!!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια προώθηση στην λογοτεχνική ανυπαρξία της.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/31502-analogoi-me-to-ereipio-toy-swmateioy-einai-kai-oi-anthrwpoi-poy-thn-dioikoyn]http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/31502-analogoi-me-to-ereipio-toy-swmateioy-einai-kai-oi-anthrwpoi-poy-thn-dioikoyn***[/URL] ΔΕΝ έχω τον παραμικρό δισταγμό να πω ότι τον κατανοώ απόλυτα τον κ. Κοτσάτο * ΟΧΙ ότι του δίνω δίκιο, ή ότι τον … επαινώ κι’ όλας, απλά ότι τον καταλαβαίνω * ΠΟΙΟΣ είναι ο κ. Κοτσάτος, τον ήξερε κανένας πριν εξαπολύσει την επιθεσούλα του εναντίον του … Ολυμπιακού ; * ΓΙΑ όνομα του Θεού, ευκαιρία βρήκε ο άνθρωπος να γίνει γνωστός, να ανεβάσει το ονοματάκι του στην συνείδηση των απανταχού Κούληδων, να φτιάξει την προσωπική του παραγοντική εμβέλεια * ΑΓΝΩΣΤΟΣ μεταξύ αγνώστων ήταν ο κ. Κοτσάτος, ένας εκ των άπειρων Αεκτζήδων παραγόντων πού ευτύχησαν κάποια στιγμή να αναλάβουν μέχρι και … προεδρικά αξιώματα ! * ΤΩΡΑ, όμως, δεν υπάρχει Αεκτζής ( με το γνωστό IQ των Αεκτζήδων ) πού να μην ξέρει τον κ. Κοτσάτο ! * ΤΙ στην ευχή, με ολόκληρο Ολυμπιακό τα έβαλε και τα … είπε χύμα και τσουβαλάτα ! * ΑΥΤΟΣ είναι … πρόεδρας, όχι σαν κάτι άλλους πού … δεν μιλάνε !
*** ΘΑ μου πείτε, όμοιος ομοίω * ΑΝΑΛΟΓΟ με το ύψος τα ομάδας είναι και το ύψος του προέδρου της * ΓΙΑ Αεκούλα μιλάμε, ένα σωματείο Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, πλειστάκις υποβιβασμένο και ρημαγμένο στα άλλα αθλήματα * Η ΜΗΠΩΣ έχει κανένα τμήμα η ερασιτεχνική Αεκούλα πού να πρωταγωνιστεί και δεν το ξέρω * ΙΣΩΣ στο πινάκλ, στη δηλωτή, ή στις χαπαχούπες, διόλου απίθανο, αλλά οι γνώσεις μου δεν φτάνουν μέχρις εκεί * ΣΩΜΑΤΕΙΟ ερείπιο είναι η Αεκούλα, τέτοιο είδος προέδρου της αναλογεί * ΔΗΛΑΔΗ, όσο το σκέπτομαι μιλάμε για τραγική κατάντια, αν αναλογιστείτε ότι ακόμα και εδώ στη Σαλαμίνα, οι σύλλογοι Αλιέων ή Ιστιοπλόων πού υπάρχουν έχουν προέδρους πραγματικά επιφανείς προσωπικότητες του νησιού * ΠΡΩΗΝ Ναυάρχους, Στρατηγούς και πάει λέγοντας * ΚΟΤΣΑΤΟΣ στη Σαλαμίνα δεν υπάρχει, ούτε καν γενόσημο Κοτσάτου
*** ΠΑΡΑ ταύτα, πού λέει και ο Αλαμάνος, εγώ τον κ. Κοτσάτο τον καταλαβαίνω * ΚΑΙ τον συναισθάνομαι * ΕΙΝΑΙ σε δεινή θέση * ΔΙΟΤΙ δεν είναι μόνο ότι τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, αυτό είναι η καλή πλευρά του θέματος * Η ΚΑΚΗ πλευρά είναι ότι τα έβαλε και ο … Ολυμπιακός μαζί του ! * ΟΠΟΤΕ τι να άλλο μπορεί να του πεί κανείς, από το να του ευχηθεί καλά ξεμπερδέματα ; * ΓΙΑ τσάτσους και μπροστινούς μίλησε ο Ολυμπιακός και αμέσως ο κ. Κοτσάτος έσπευσε να … διαψεύσει ! * «ΟΧΙ, στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν τσάτσοι και μπροστινοί», έκραξε * ΚΑΙ αμέσως μετά, όταν είδε στον καθρέφτη, παρατήρησε έντρομος ότι η μύτη του είχε γίνει τόση, όσο πηδάει ο Μουν * ΕΝΑ μέτρο και είκοσι δύο εκατοστά !

Τα λεφτά της ερασιτεχνικής, έχουν μπεί ΟΛΑ στην ερασιτεχνική, κ. Κοτσάτε ;

*** ΑΛΛΟ όμως είναι αυτό πού με έκανε να ασχοληθώ με τον κ. Κοτσάτο * ΕΠΕΙΔΗ πιστεύω ότι λόγω της θέσης του και του αξιώματός του ( πρόεδρας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ ) είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να δώσει απαντήσεις, θα ήθελα να τον ρωτήσω μερικά πραγματάκια πού δεν έχω καταλάβει * ΚΑΙ διαβεβαιώνω, πως ό,τι μου πεί θα το δεχτώ χωρίς καμία αντίρρηση, ούτε και αμφισβήτηση των λεγομένων του * ΠΡΩΤΟΝ λοιπόν, θα ήθελα να μου πεί αν το σωματείο του, η ερασιτεχνική ΑΕΚ εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση των ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ της περιόδου * ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ νομίζω τι ακριβώς εννοώ * ΑΠΟ τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, ΟΛΑ τα έσοδα έπρεπε να πάνε στα ταμεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, δηλαδή του Σωματείου του οποίου τυγχάνει να είναι πρόεδρος * Η ΕΡΩΤΗΣΗ λοιπόν είναι απλή : * ΜΠΗΚΑΝ στα ταμεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ΟΛΑ αυτά τα χρήματα ; * ΚΑΙ ερωτώ επειδή κάποιος μου είπε ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ, όπως έπρεπε, αλλά πήγαν κάπου αλλού, με προορισμό «την αγιασοφιά» * ΔΗΛΑΔΗ, σε κάποιο λογαριασμό πού «είναι για την ανέγερση του νέου γηπέδου»
*** ΤΑ παραπέρα δεν τα ξέρω, διότι τα ζητήματα πού προκύπτουν είναι πολλά και μπερδεμένα * ΠΟΙΟΣ διαχειρίζεται αυτό τον λογαριασμό, για παράδειγμα * ΚΑΙ αν έχει δημιουργηθεί καμία εταιρεία σχετικά, έχει πάρει την έγκριση της Κεφαλαιαγοράς ; * ΕΠΙΣΗΣ με πολύ μεγάλη περιέργεια αναρωτιέμαι, πώς να αισθάνεται άραγε ο ευαίσθητος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο οποίος δεν είναι ούτε τσάτσος, ούτε μπροστινός, όπως διαβεβαιώνει όταν τα χρήματα πού ΑΝΗΚΟΥΝ με τον ΝΟΜΟ στο σωματείο του οποίου προεδρεύει, ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ, για ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ; * ΘΑ υποθέσω μετά βεβαιότητος, ότι και το Σωματείο όλο και κάτι θα κονομάει, από τις εισπράξεις ίσα – ίσα για να μπορεί να λειτουργεί * ΟΛΟ και κάποιο ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ θα περισσεύει και γι’ αυτό * ΚΑΙ πάλι όμως, η απορία μου δεν λύνεται * ΕΔΩ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα * Η ΑΕΚ, με τη σημερινή της μορφή, είχε και έχει έσοδα * ΠΗΓΑΝ όλα τα έσοδα όμως στην ΑΕΚ ( την ερασιτεχνική ) ή μήπως πήγαν όλα … «για την αγιασοφιά» ; * ΚΑΙ αν υποθέσουμε ότι πήγαν για τον … ιερό σκοπό του γηπέδου, με ποιο καθεστώς νομιμότητας ;

Μελισσανίδης – Κοντομηνάς : Βίοι παράλληλοι, δρόμοι ευσεβείς

*** Υ. Γ. Νομίζω ότι ο Αρχοντας Κουπαλάτης μπορεί δικαίως να απολαμβάνει την μοναδικότητά του, ως Κουροπαλάτης * ΩΣ τιμηθείς όμως από τον ίδιο Πατριάρχη με απονομή Βυζαντινού τίτλου, δεν είναι μόνος * ΕΧΕΙ προηγηθεί ένας άλλος κορυφαίος Ελληνας επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, γνωστός και αυτός για την τιμιότητα, το ήθος και την υγεία πού αποπνέει ως δανειολήπτης
*** Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν, έχει ανακηρυχθεί «Αρχων Μεγάλος Πρωτέκδικος του Οικουμενικού Θρόνου» (πω, πω, πω, ήδη τυφλώθηκα από τη λάμψη ! ) από τον Οικουμενικό Πατριάρχη * ΚΑΙ, αν … δεν σας φτάνει αυτό, έχει τιμηθεί και από τη Μεγάλη και Γεροντική Μητρόπολη Χαλκηδώνος ως «Μεγάλος Ευεργέτης» (… και μη με ρωτάτε πόσο … έκαναν όλα αυτά, διότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω )
*** ΝΑ λοιπόν, πως και πού συναντιούνται οι Μεγάλες προσωπικότητες * ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ και Κοντομηνάς, Κοντομηνάς και Μελισσανίδης * ΒΙΟΙ παράλληλοι, δρόμοι ευσεβείς ***

*** ΔΙΠΛΑ άτυχος ο Ιβάν * ΔΥΟ παίκτες ζήτησε, κανείς δεν του κάθισε * Ο ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ πέθανε πάνω πού μελετούσε την πρότασή του * ΚΑΙ πάνω πού κατέθεσε πρόταση στον Ροναλντίνιο, μπαίνει σφήνα η Μπεσίκτας * ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ λοιπόν ο Ιβάν και πάνω στην τσατίλα του έδωσε τον Γκαρσία στην Ξάνθη, για να παίζει ο Μαντούρο * ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και ο Κάτσε, οπότε έκλεισαν τα κενά ***

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom