Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σα δεν ντρεπεσαι λιγακι.Ακου βρωμιες ο κοκκαλης,ο αγιος αυτος ανθρωπος.
Aγιος ειναι μονο ο Μελισσανιδης, ε τυπε;
Σα δεν ντρεπεσαι λιγακι.Ακου βρωμιες ο κοκκαλης,ο αγιος αυτος ανθρωπος.
...αρχιδια ειναι...ουτε σερβος γνησιος πιστευω δεν ειναι...καποιανης ξεγλιστρημα ειναι και απο σποντα βρεθηκε εκει στην περα χωραΜη λετε μαλ@κιες ρε σεις.Ο Σέρβος είναι προπονηταράς είτε το γουσταρουμε είτε οχι.Εδω κατέκτησε πρωταθλημα Ευρώπης με τους ξυλοκόπους της Μπανταλόνας..... Τη δουλειά του κανει. Μολις στερέψανε τα φραγκα του λαγου, την έκανε ...λαγος, και καλά έκανε. Αν χάναμε αυτες οι γαμιολες της εμετο-πουστροφυλαδας θα εβγαιναν αυριο και θα λέγαν ότι σας γάμησε ο Γκαστόνε και άλλες παπαριές. Στα παπάπια του όμως τώρα του Σέρβου. Πιστεύω πολύ στον Μπαρτζώκα. Αν δεν τον είχαμε, πολυ θα ήθελα να είχαμε τον Σέρβο προπονητή.
Λαμογιο ειναι και αυτος ρε,τι αγιος.Aγιος ειναι μονο ο Μελισσανιδης, ε τυπε;
τι κομπλεξικα γαυρομουνια που είσαστε
Ευτυχώς που ήταν κ ο γαμιας σας κ Κοψατε κάνα εισιτήριο
ποσο ηρθατε σημερα στο μπασκετ;Σα δεν ντρεπεσαι λιγακι.Ακου βρωμιες ο κοκκαλης,ο αγιος αυτος ανθρωπος.
αχαχαχαχχαχαχα...λαγε γυρνα πισω και κοιτα την κωλαρα σου...εχει αποθεσει μαγικο ζωμο ο κυριος στιδισχριτι κομπλεξικα γαυρομουνια που είσαστε
Ευτυχώς που ήταν κ ο γαμιας σας κ Κοψατε κάνα εισιτήριο
ρε τυπεΣα δεν ντρεπεσαι λιγακι.Ακου βρωμιες ο κοκκαλης,ο αγιος αυτος ανθρωπος.
Σιγά ρε σύ. Τι ητανε ο θείος τότε; Ρακοσυλέκτης; εεε; Οικονομικός κολοσσός ητανε από τοτε. Σιγά μη έδινε τον αγώνα. Ητανε και αρχές τοτε. Ηθελε να εδραιωθεί για νά εχει ασυλία για τις βρωμιές του. Μη το ξεχνατε ποτέ αυτό: Ο εκάστοτε πρόεδρος του Ολυμιακού εχει δύναμη ισα με 7 υπουργούς. π.χ. Ασ καθοτανε ο Κωσκωτας κανα δυο χρόνια ακόμα να έφερνε κανα Ρουμενιγκε η κανα Φαν Μπάστεν, και τοτε θα σας έλεγα εγω ποιος θα τον κουνουσε. (Το μυαλο θα τον εμπόδιζε να το κάνει; - Με τις χαρτοσακουλες τα μοιραζε. Αντωνιου και Σαραβάκος, ειχανε ηδη υπογράψει προσυμφωνο)
ρε συ αν ηθελαν να το πουλησουν δεν θα περιμενα τον κορνελιους τομπσον να ευστοχησει τα τελευταια δευτερολεπτα το τριποντοTεσπα, για το final four του Τελ Αβιβ μπορει να γραφει και βιβλιο (απορω πως δεν εχει γινει ακομα).
Απο τα γουρια του ξανθου, μεχρι τις μπυρες και τις μπουνιες του Ρου, τα επιφωνηματα εμψυχωσης του Σιγαλα, την λιποθυμια του Παπαδακη, την κερκιδα του Οικονομου και Αλβερτη, κτλ...
ποιους αγιοποιησα ρε δικε μου;τον μελισσανιδη;πρωτος εγω τον λεω λαμογιο.Ποτε ειπα εγω για μαρινακη καιρε τυπε
η εμπαθεια σου για τον θρυλο παρα ειναι
Σε λιγο ολους στην ΑΕΚ θα τους Αγιοποιησετε και θα τους περασετε φωτοστεφανο και θα γινουν εικονοστασι στην Αγια Σοφια
διαβαζω στο θρεντ της ΑΕΚ οτι και για τον Ξηροκωστα ο Μαρινακης φταει
διαβαζω οτι ο Ολυμπιακος δεν φερθηκε καλα στον Γκαλετι
κι οτι θα παρετε 4 εκ απο τον Αυλωνιτη
απαντηση
ζαβαρακατρανεμια ιλεος ιλεος
δεν ειπα εγω για Μαντσεστερ τιποταποιους αγιοποιησα ρε δικε μου;τον μελισσανιδη;πρωτος εγω τον λεω λαμογιο.Ποτε ειπα εγω για μαρινακη και
ξηροκωστα;για τον γκαλετι;και τελος για ποια 4 εκ μιλας αυτο τωρα το ακουω.
οσο για την Μαντσεστερ,απο που και ως που μου βγαζεις οτι εχω εμπαθεια;
μια ζωη στο τοπικο θα βολοδερνειςποιους αγιοποιησα ρε δικε μου;τον μελισσανιδη;πρωτος εγω τον λεω λαμογιο.Ποτε ειπα εγω για μαρινακη και
μην ακου ρε τι λεει ο τυπος..εισαι αρχοντας ,αντικειμενικος δεν εχεις εμπαθεια με τον θρυλο δεν ποναει η κωλοτρυπιδα σου απο τις πουτσες του θρυλου ,με λιγα λογια πας καλα και συνεχισε ακριβως ετσιποιους αγιοποιησα ρε δικε μου;τον μελισσανιδη;πρωτος εγω τον λεω λαμογιο.Ποτε ειπα εγω για μαρινακη και
ειπες ομως για θρυλο και ο μαστερ μονο την μαντσεστερ αναγνωριζει για θρυλο...ο μοναδικος ελληναςδεν ειπα εγω για Μαντσεστερ τιποτα
Ειπες θρυλος.Και ως γνωστον παγκοσμιως Θρυλος ειναι μονο ΜΙΑ ομαδα.δεν ειπα εγω για Μαντσεστερ τιποτα
Ειπες θρυλος.Και ως γνωστον παγκοσμιως Θρυλος ειναι μονο ΜΙΑ ομαδα.
Ειπες θρυλος.Και ως γνωστον παγκοσμιως Θρυλος ειναι μονο ΜΙΑ ομαδα.
ПолноеΕιπες θρυλος.Και ως γνωστον παγκοσμιως Θρυλος ειναι μονο ΜΙΑ ομαδα.
原語表記 Ολυμπιακός ΣύνδεσμοςΕιπες θρυλος.Και ως γνωστον παγκοσμιως Θρυλος ειναι μονο ΜΙΑ ομαδα.