Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
eεσβησα ορισμενα μηνυματα
ΔΕΝ προσβαλουμε οικογενειες , το εχουμε πει τοσες φορες
καντε πλακα και καζουρα σε λογικα πλαισια

προς master21: τα θελει και εσενα ο κωλος σου δεν εισαι αμοιρος ευθυνων, δες λες να σοβαρευτεις

Από εμένα τελείωσε το θέμα.... το άτομο είναι άρρωστο εντελώς.
Όχι φίλε... άστον να λέει πλεόν ότι θέλει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Oι επιλογές του Μόγιες για Γιουνάιτεντ!

Ο Μόγιες αισιοδοξεί για το φετινό μέλλον της Γιουνάιτεντ και η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο. Η λίστα του μεγάλη με μεγάλα ονόματα, αλλά και παίκτες που κάνουν τη διαφορά στα πρωταθλήματά τους. Στην κορυφή της λίστας ο Ρόις της Ντόρτμουντ, περίπτωση πολύ δύσκολη, αλλά και συνδεδεμένη με αυτές των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Ο Μόγιες βλέπει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αφού του αρέσουν οι Ινιέστα, Φάμπρεγας, Σονγκ, αλλά και Μόντριτς. Ονόματα τεράστια, αλλά με τάσεις φυγής από τις ομάδες τους.

Ο Ερερα της Μπιλμπάο παραμένει στόχος, αλλά τα 36 εκατ. είναι πολλά και μόνο αν μειωθεί η ρήτρα θα μπει στη διαδικασία η Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του. Από κει και πέρα, Στρούτμαν, Γκουντογκάν έχουν μπει ήδηα στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έχει... ξεχαστεί ποτέ και ο Σνάιντερ!

Περιπτώσεις πιο... προσιτές για τον Γενάρη είναι του Καμπελά της Μονπελιέ, του Ριμπέιρο της Κρουζέιρο, του Κόκε της Ατλέτικο, του Καμπάιγ της Νιούκασλ, του Καρβάλιο της Σπόρτινγκ. Σάντρο (Πόρτο), Γκουλάμ (Σεντ Ετιέν) και Ζαπάτα (Μίλαν) αρέσουν στον τεχνικό της Μάντσεστερ, με το μπάτζετ για μεταγραφές να του δίνει την ευκαιρία για καλές κινήσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το όνομα μου και που μένω μια χαρά τα είχες βρει όταν έψαχνες μηνύματά μου.
Είσαι αποδεδειγμένα ΠΟΥΣΤΗΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ.
Ποτε δεν είχες αρχίδια να παραδεχτείς τίποτα, ενώ σου είχαν δοθεί ευκαιρίες. ;)

Ένα τελευταίο θα σου πω και θα σκεφτώ (εκτός από το να σε βρίζω) αν θα ξανασχοληθώ μαζί σου.
Ειλικρινα ρε, είσαι ότι πιο ελλεινό και σιχαμερό έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.
Μέχρι και τους δικούς σου έθαψες για να μην σε γαμάω...

Σου εύχομαι ολόψυχα να παραμείνεις όπως είσαι.  ;)
Δεν εψαξα κανενα μυνημα σου,το ονομα σου το εχεις στο μειλ σου.
Εγω δεν σου ειπα να σταματησεις να βριζεις εμενα,την οικογενεια μου να μην βριζεις σου ειπα.
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γαμας τον αλλον επειδη του βριζεις μανα και πατερα,τοτε κατσε και σκεψου ποιος ειναι ο πουστης.οτι αλλο θες πες το σε πμ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Oι επιλογές του Μόγιες για Γιουνάιτεντ!

Ο Μόγιες αισιοδοξεί για το φετινό μέλλον της Γιουνάιτεντ και η μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο. Η λίστα του μεγάλη με μεγάλα ονόματα, αλλά και παίκτες που κάνουν τη διαφορά στα πρωταθλήματά τους. Στην κορυφή της λίστας ο Ρόις της Ντόρτμουντ, περίπτωση πολύ δύσκολη, αλλά και συνδεδεμένη με αυτές των Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Ο Μόγιες βλέπει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αφού του αρέσουν οι Ινιέστα, Φάμπρεγας, Σονγκ, αλλά και Μόντριτς. Ονόματα τεράστια, αλλά με τάσεις φυγής από τις ομάδες τους.

Ο Ερερα της Μπιλμπάο παραμένει στόχος, αλλά τα 36 εκατ. είναι πολλά και μόνο αν μειωθεί η ρήτρα θα μπει στη διαδικασία η Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του. Από κει και πέρα, Στρούτμαν, Γκουντογκάν έχουν μπει ήδηα στα ραντάρ της Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έχει... ξεχαστεί ποτέ και ο Σνάιντερ!

Περιπτώσεις πιο... προσιτές για τον Γενάρη είναι του Καμπελά της Μονπελιέ, του Ριμπέιρο της Κρουζέιρο, του Κόκε της Ατλέτικο, του Καμπάιγ της Νιούκασλ, του Καρβάλιο της Σπόρτινγκ. Σάντρο (Πόρτο), Γκουλάμ (Σεντ Ετιέν) και Ζαπάτα (Μίλαν) αρέσουν στον τεχνικό της Μάντσεστερ, με το μπάτζετ για μεταγραφές να του δίνει την ευκαιρία για καλές κινήσεις.

O Σνάιντερ και να έρθει δε θα μπορεί να παίξει

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δεν εψαξα κανενα μυνημα σου,το ονομα σου το εχεις στο μειλ σου.
Εγω δεν σου ειπα να σταματησεις να βριζεις εμενα,την οικογενεια μου να μην βριζεις σου ειπα.
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι γαμας τον αλλον επειδη του βριζεις μανα και πατερα,τοτε κατσε και σκεψου ποιος ειναι ο πουστης.οτι αλλο θες πες το σε πμ.

Ναι .. οπως και το που μένω.  :2funny:
Το γαμάω γενικότερο ήταν, σιγά μην είναι για το βρίσιμο που προανέφερες.
Αλλά που να το καταλάβεις αφού χρησιμοποίησες τέτοια "δικαιολογία".
Σου ξαναλέω, εύχομαι να μείνεις έτσι για όλη σου τη ζωή.  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1470285_866036540103230_1487828355_n.jpg

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
θα παιξει η αγαπη μου(θρυλος) με το αισθημα μου(γιουναιτεντ).μακαρι να περασει ο θρυλος και να παν να γαμηθουν οι αγγλοι

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μαλακιες λετε!Τι αγαπες και αισθηματα ρε μαγκες;
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
με τα σημερινα δεδομενα, αυτη η κληρωση ειναι οτι καλυτερο για εμας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα παρουμε κανα παικτη;

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
την ειδατε την δικη στον sky  χθες ???

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Για τον Αρη ηταν ρε τυπε,για εσας δεν ειπαν κατι.

ειχε τη διαμαχη του κακετση και ειπε και για τον Αρη ναι ...
παντος αυτος ο Κωνσταντινίδης .... καλα του ειπε ο Κακετσης ...εσυ εχει καδρο ... που πας να μπλέξεις  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom