Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις των παιχτών στο τελευταίο παιχνίδι με την Άντερλεχτ μοιάζει απίθανο να ξεπεράσει το εμπόδιο της μισητής Μάντσεστερ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εχω όλες τις προδιαγραφες για να τα ζησω στο μέλλον μπινε, εν αντιθεσει με σας τα ξοανα που αναπολείτε στιγμες του παρελθόντος!
Oι προδιαγραφες ποιες ειναι,μπορεις να τις αναλυσεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εχω όλες τις προδιαγραφες για να τα ζησω στο μέλλον μπινε, εν αντιθεσει με σας τα ξοανα που αναπολείτε στιγμες του παρελθόντος!

τι να  ζήσεις ρε κακομοίρη, κάνε όνειρα ευτυχώς είναι τσάμπα αυτά .... σε είδαμε και σενα και τις μπουγάτσες στην Ευρώπη, με τα χίλια ζόρια την Αντερλεχτ με την Μπενφίκα μόνο στο Λουζ έπαιξε καλά και από την άλλη οι γαύροι του βορρά με τα χίλια ζόρια να κερδίσουν σαχταρ και μακαμπι ... θα τα πάτε καλά και οι 2  :o

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
τι να  ζήσεις ρε κακομοίρη, κάνε όνειρα ευτυχώς είναι τσάμπα αυτά .... σε είδαμε και σενα και τις μπουγάτσες στην Ευρώπη, με τα χίλια ζόρια την Αντερλεχτ με την Μπενφίκα μόνο στο Λουζ έπαιξε καλά και από την άλλη οι γαύροι του βορρά με τα χίλια ζόρια να κερδίσουν σαχταρ και μακαμπι ... θα τα πάτε καλά και οι 2  :o

Ενώ εσύ όταν έκανες τις πορείες άλωνες τα γηπεδα με τις 4αρες και τις 5αρες... τσούκου τσουκου κι άγιος ο Θεος!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω στην θεση σου δεν θα μιλαγα παντως για ολυμπιακο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ενώ εσύ όταν έκανες τις πορείες άλωνες τα γηπεδα με τις 4αρες και τις 5αρες... τσούκου τσουκου κι άγιος ο Θεος!

εγώ έπαιζα όμως με καλύτερες ομάδες από εμένα όπως ρεαλ μπαρτσα ιντερ αρσεναλ δεν ήμουν μαλάκας να πάω να ανοιχτώ ... όταν κι αν γίνουμε σαν αυτές κάποτε σε αξία παιχτών και γηπέδων τότε θα παίξω στα ίσα, εδώ Μουρίνιο πήρε το τσουλου με την ιντερ με τον τρόπο της άμυνας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγώ έπαιζα όμως με καλύτερες ομάδες από εμένα όπως ρεαλ μπαρτσα ιντερ αρσεναλ δεν ήμουν μαλάκας να πάω να ανοιχτώ ... όταν κι αν γίνουμε σαν αυτές κάποτε σε αξία παιχτών και γηπέδων τότε θα παίξω στα ίσα, εδώ Μουρίνιο πήρε το τσουλου με την ιντερ με τον τρόπο της άμυνας
ποτε επαιξες με αυτους και νικησες κιολας;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Με ρεάλ πότε έπαιξες ρε παραλία; Η ίντερ σε είχε μονότερμα όλο τον αγωνα και νίκησες με το σαριέγκι στο τέλος, μονο με τη μπάρτσα εντός ήταν αντρίκια η νίκη μεν, με τύχη δε, αλλα με τη μπάρτσα εννοείται οτι θες και τυχη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kαι ουτε προκειται να τις αποκτησεις ποτε  :rockon: :rockon: :rockon:

Πλέον πάντως που στο τσουλου έχει ανεβει κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας (κι όχι όπως παλια) είμαι στους 16 καλύτερους συλλόγους της ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Με ρεάλ πότε έπαιξες ρε παραλία; Η ίντερ σε είχε μονότερμα όλο τον αγωνα και νίκησες με το σαριέγκι στο τέλος, μονο με τη μπάρτσα εντός ήταν αντρίκια η νίκη μεν, με τύχη δε, αλλα με τη μπάρτσα εννοείται οτι θες και τυχη
ποτε επαιξες με αυτους και νικησες κιολας;

PAO - JUVE 3-1 2001

PAO - REAL 2-2  φάση ομίλων στους 16 2002

PAO - BARCA 1-0  2002 στους 8

με άρσεναλ άπειρα ματς όπου ειχα κερδίσει εντός εκτός σε φάση ομίλων

με ιντερ 0-1 με το γκολ του σαριεγκι

με ΠΟΡΤΟ νίκη μεσα στο ντας αντας με μανώλη ολισαντέμπε που ο Μουρίνιο είχε πει πως μόνο ο ΠΑΟ μπορούσε να μας αποκλείσει και μας είχε για φαβορί του ΟΥΕΦΑ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η μπαρτσα τους ειχε ριξει και πενταρα τοτε που ειχε προηγηθει με τον μπεκρη τον γκοβου η παναθα,με την ιντερ πόσα ειχε φαει στο οακα τοτε; με την βερντερ μια πενταρα θυμασε; ειχα κλεισει τα φωτα τοτε και απολαμβανα το ματς!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
PAO - JUVE 3-1 2001

με ΠΟΡΤΟ νίκη μεσα στο ντας αντας με μανώλη ολισαντέμπε που ο Μουρίνιο είχε πει πως μόνο ο ΠΑΟ μπορούσε να μας αποκλείσει και μας είχε για φαβορί του ΟΥΕΦΑ
εμεις δεν εχουμε νικησει ρεαλ λιβερπουλ αρσεναλ κλπ και τι εγινε; και οχι πριν 20 χρόνια σαν εσας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πλέον πάντως που στο τσουλου έχει ανεβει κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας (κι όχι όπως παλια) είμαι στους 16 καλύτερους συλλόγους της ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα ;)
Και ο αποελ προπερσι πηγε στους 8 αρα με την δικη σου λογικη εχει πιο πολλες προδιαγραφες απο εσενα.
:rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
PAO - JUVE 3-1 2001

Τα δεύτερα ματς γιατί δεν τα βάζεις ρε παραλία; :2funny:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εμεις δεν εχουμε νικησει ρεαλ λιβερπουλ αρσεναλ κλπ και τι εγινε; και οχι πριν 20 χρόνια σαν εσας

που είναι τα 20 χρόνια ίδια με αυτά που αναφέρεις είναι, ναι μόνο που δεν σου έδωσαν κάτι αυτές οι νίκες εκτός από αυτές με την άρσεναλ ( τελευταίες αγωνιστικές με τα δεύτερα ) ... τι ρεάλ πότε την κέρδισες ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom