Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Γιατι, δύσκολη κληρωση εχουμε?
Επειδη πεσαμε στον ισχυρο ομιλου που τα τελευταια 15 χρονια εχει λιγοτερες συμμετοχες σε μουντιαλ απο μας?
Και στην χειροτερη Ακτη Ελεφαντοστου της τελευταιας δεκαετιας?
Για την Ιαπωνια ας μην σχολιασω...

Και εγω καλη την βλεπω την κληρωση
1ον Θα χαρουμε μπαλα
2ον Η Κολομβια απο τους ισχυρους ειναι μια χαρα και στα μετρα μας
Η Ακτη ειναι γερασμενη ομαδα και τους εχουμε
Για τους Γιαπωνεζους δεν σχολιαζω... θα φανε τετοια πουτσα οπως εφαγε και ο Χοντα-Καβασακι σημερα απο την Βικτωρια Μπεκαμ ΠΛΖΕΝ

Αν η Εθνικη ειναι φορμαρισμενη οπως με τους αγωνες με την Ρουμανια δεν εχει να φοβαται τιποτα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τι κάποτε ρε, 3 φορές. Κι ο βάζελος έχει βγει πρώτος στον όμιλο με 10!
Μαγκιά.... :grin:
Ο ισχυρός ομίλου βγήκε πρώτος πάνω από αργεντινή κι ουρουγουάη στα προκριματικά.
Από την αφρική η ακτή είτε είναι σε κρίση είτε όχι παραμένει η καλύτερη ομάδα από άποψη μονάδων, θα μπορούσαμε κάλιστα να πέσουμε με πολύ πιο έυκολη ομαδα.
Το ίδιο ισχύει και με την ιαπωνία, δες με ποιες άλλες ομάδες θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει, το ότι εσύ δεν ξέρεις κανένα παίκτη από την ιαπωνία δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα.
Οι Ιάπωνες είναι καμικάζι φίλε.Με τα Καβασάκια θα μπούνε μέσα.Άντε να τους πιάσει ο Τζιώλης και ο Κατσουράνης.Έχω δει φάσεις απ΄ το πρωτάθλημά τους και μου βγήκαν τα μάτια....η αδυμανία τους?Η σωματοδομή τους.....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Με δουλεύεις κι'εσύ  ? Έχεις δει το ρόστερ της Κολομβίας ? Μπορεί να φτάσει πολύ μακριά φέτος όπως έκανε η Ουρουγουάη στο προηγούμενο και θα παίζει και ουσιαστικά εντός έδρας. Η Ιαπωνία στο προηγούμενο πήγε στους 16 και κόντεψε να πάει και στους 8,ενώ εμείς τότε είχαμε πάει για τουρισμό. Η Ακτή δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλή,αλλά έχει το πιο πλήρες ρόστερ που είχε ποτέ.
Απο το δεύτερο και τέταρτο γκρουπ πήραμε τους πιο δύσκολους αντιπάλους...

Εσυ δεν εγραφες οταν κληρωθηκαμε με την Ρουμανια οτι θα μας γαμησουν ?
Ετσι θα μας γαμησει και η Κολομβια και οι υπολοιπες που κληρωθηκανε μαζι μας.. με τον κολο και οπισθεν

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και εγω καλη την βλεπω την κληρωση
1ον Θα χαρουμε μπαλα
2ον Η Κολομβια απο τους ισχυρους ειναι μια χαρα και στα μετρα μας
Η Ακτη ειναι γερασμενη ομαδα και τους εχουμε
Για τους Γιαπωνεζους δεν σχολιαζω... θα φανε τετοια πουτσα οπως εφαγε και ο Χοντα-Καβασακι σημερα απο την Βικτωρια Μπεκαμ ΠΛΖΕΝ

Αν η Εθνικη ειναι φορμαρισμενη οπως με τους αγωνες με την Ρουμανια δεν εχει να φοβαται τιποτα

Ε,τότε πάμε να πάρουμε και το κύπελλο σύντροφε !! θα το παίξω στο στοίχημα όπως και Γκέκα για πρώτο σκόρερ !! :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ε,τότε πάμε να πάρουμε και το κύπελλο σύντροφε !! θα το παίξω στο στοίχημα όπως και Γκέκα για πρώτο σκόρερ !! :2funny:

Εισαι προκατελημενος με την Εθνικη. Προσπαθησε να εισαι αντικειμενικος
Αν η Εθνικη ειναι φορμαρισμενη σου επαναλμβανω θα κανει καλη πορεια εχει πλεον παιχτες ποιοτικους που στο παρελθον δεν ειχε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εσυ δεν εγραφες οταν κληρωθηκαμε με την Ρουμανια οτι θα μας γαμησουν ?
Ετσι θα μας γαμησει και η Κολομβια και οι υπολοιπες που κληρωθηκανε μαζι μας.. με τον κολο και οπισθεν

Λάθος θυμάσαι.είχα πει ότι καλύτερα να μην πάμε γιατί δεν αξίζουμε...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Μαγκιά.... :grin:Οι Ιάπωνες είναι καμικάζι φίλε.Με τα Καβασάκια θα μπούνε μέσα.Άντε να τους πιάσει ο Τζιώλης και ο Κατσουράνης.Έχω δει φάσεις απ΄ το πρωτάθλημά τους και μου βγήκαν τα μάτια....η αδυμανία τους?Η σωματοδομή τους.....

Τύπε αυτό είναι το πλεονέκτημά μας,είμαστει τόσο αργοί που όταν οι άλλοι χάνουν την επίθεση εμείς είμαστε κατευθείαν στην αντεπίθεση απο την προηγούμενη φάση.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι χωρίς τον Κατσουράνη παίζουμε καλύτερα ! Συμφωνείτε σ'αυτό ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο ισχυρός ομίλου βγήκε πρώτος πάνω από αργεντινή κι ουρουγουάη στα προκριματικά.
Από την αφρική η ακτή είτε είναι σε κρίση είτε όχι παραμένει η καλύτερη ομάδα από άποψη μονάδων, θα μπορούσαμε κάλιστα να πέσουμε με πολύ πιο έυκολη ομαδα.
Το ίδιο ισχύει και με την ιαπωνία, δες με ποιες άλλες ομάδες θα μπορούσαμε να είχαμε πέσει, το ότι εσύ δεν ξέρεις κανένα παίκτη από την ιαπωνία δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα.
Και η Σλοβακια ηταν καλη ομαδα...και η Ρουμανια...και...και...
Μονο που εμεις ειμαστε καλυτεροι. Απο Ακτη και Ιαπωνια τουλαχιστον μια κλαση πανω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μονο που εμεις ειμαστε καλυτεροι. Απο Ακτη και Ιαπωνια τουλαχιστον μια κλαση πανω.

Και η Βοσνία ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Και γαμηθείτε μη μιλάμε για εθνική ελλάδος εδώ, πέρασε η θρυλάρα!  :rockon: :pipa2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Με δουλεύεις κι'εσύ  ? Έχεις δει το ρόστερ της Κολομβίας ? Μπορεί να φτάσει πολύ μακριά φέτος όπως έκανε η Ουρουγουάη στο προηγούμενο και θα παίζει και ουσιαστικά εντός έδρας. Η Ιαπωνία στο προηγούμενο πήγε στους 16 και κόντεψε να πάει και στους 8,ενώ εμείς τότε είχαμε πάει για τουρισμό. Η Ακτή δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλή,αλλά έχει το πιο πλήρες ρόστερ που είχε ποτέ.
Απο το δεύτερο και τέταρτο γκρουπ πήραμε τους πιο δύσκολους αντιπάλους...
Πλεον δεν προκειται να δωσω σημασια σε ΚΑΝΕΝΑΝ που αποθεωνει τους αντιπαλους μας και απαξιωνει την Εθνικη μας.
Εχουμε ηδη κλεισει πααααααααααααααααρα πολλα στοματα για να μπορει να μας κουνηθει ο οποιοσδηποτε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Τόσο καλή που τις προάλλες έφερε 0-0 με το Γιβραλτάρ !!!  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πλεον δεν προκειται να δωσω σημασια σε ΚΑΝΕΝΑΝ που αποθεωνει τους αντιπαλους μας και απαξιωνει την Εθνικη μας.
Εχουμε ηδη κλεισει πααααααααααααααααρα πολλα στοματα για να μπορει να μας κουνηθει ο οποιοσδηποτε.

Ο τζέκο ακόμα χύνει στο στόμα του καρνέζη  :pipa2:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Άστο σύντροφε, αφού δεν το κατέχεις το ριμάδι το τόπι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ω μα ναι βεβαια.
Μια ηττα σε δυο χρονια εχει η Εθνικη.