Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι αλλα βλεπεις τα μπαοκια προτιμουν να βλεπουν εμας  ;)
οπως και εσεις θα τους δειτε αυριο,οπως βλεπατε και εμας και τον βαζελο,οπως σας βλεπουμε και εμεις και οι βαζελοι,κυκλους κανουν αυτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
οπως και εσεις θα τους δειτε αυριο,οπως βλεπατε και εμας και τον βαζελο,οπως σας βλεπουμε και εμεις και οι βαζελοι,κυκλους κανουν αυτα.
εγω προσωπικα δεν βλεπω αλλες ομαδες
δεν με ενδιαφερουν

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Θα σου κοπει το σπερμα οταν μαζεψεις 7-8 απο καμια μπαγερν...

ή μαλλον θα γεμισεις εσυ σπερμα...

τωρα αρχιζουν τ ωραια μ εσας..Θα καταρριψετε την εφταρα

τυπε να εισαι σιγουρος πως ο,τι και να γινει με τον ολυμπιακο θα το μαθεις στον καναπε που θα εισαι   :rockon:

τι πιτσα τρως;  :2on1:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πολύ καλή η διαιτησία του Γερμανού Κουκουλάκη, με μικρά, ασήμαντα λαθάκια. Πρώτη κάρτα στον Κουγιατέ ανύπαρκτη, όπως και το φάουλ που έδωσε. Πρώτο πέναλτι (και δεύτερη κίτρινη) στον ίδιο παίκτη δεν υπάρχει. Η φράση «με πρόθεση» δεν πρέπει να υπάρχει στα γερμανικά. Ο αμυντικός πέφτει με πλάτη στην μπάλα και, πέφτοντας, αυτή βρίσκει στο χέρι του.
Αντίθετα, στο δεύτερο πέναλτι υπάρχει κάρτα. Κίτρινη στον Βάις για θέατρο, που έχει ξεκινήσει να πέφτει πριν τον ακουμπήσει ο αμυντικός.
Τρία λεπτά καθυστερήσεις; Όταν το είδαν οι Άγγλοι έβαλαν τα γέλια. Έξι αλλαγές, δύο πέναλτι, δύο αποβολές δικαιολογούσαν τουλάχιστον πέντε.
Στο τρίτο πέναλτι, πάλι ο Βάις ξεκινά να πέφτει πριν τον ακουμπήσει ο Προτό. Δεύτερη κίτρινη στον Τσέχο και έξω, μήν σου πω εξάμηνη τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ για διακωμώδηση του αθλήματος.

Πολλά συγχαρητήρια στο γάβρο για δύο πράγματα:
Πρώτον, γιατί κατάφερε και πέρασε πριόνι σε βελγική ομάδα.
Και δεύτερον, γιατί 10 χρόνια μετά, βρήκε στο πρόσωπο του Βάις, τον άξιο αντικαταστάτη του Γιαννακόπουλου.

Πολλά συγχαρητήρια στην Άντερλεχτ. Χωρίς να έχει κίνητρο πρόκρισης, με 10 παίκτες, ακόμη και με 9, πάλεψε ένα παιχνίδι που ήταν - όπως φάνηκε - από την αρχή χαμένο.

Να  κανει  ο  μαλακας  ο  σαββιδης  τα  παραπονα  του  στην  ουεφα  ρε  λουκουμα.........

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• 1425591_429449597157190_1455530814_n.jpg
    1425591_429449597157190_1455530814_n.jpg
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 8

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παντως η "αδιαφορη" αντερλεχτ ηταν σαν να ηθελε τον αγωνα πιο πολυ απο τον ολυμπιακο. Αυτο φανηκε πιο πολυ στο τελος που πιεζε ασφυκτικα με 9 παιχτες, ενω ο ολυμπιακος προσπαθουσε χωρις σχεδιο να παρει την νικη.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
ΒΑΖΕΛΟΙ σηκωθείτε από τους καναπέδες σας! Δεν βλέπετε ότι έχουν κάνει γούβες? Να πείτε του Άι Βασίλη να σας φέρει έναν καινούριο γιατί τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη από εκεί θα μας βλέπετε....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε admin τι είναι αυτά ?? Κόφτους αυτους που μιλούν έτσι...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εσενα βλεπω να κοβει με τις μαλακιες που γραφεις για τον ολυμπιακο μας

Γιατί άδικο έχω ? Απο ομάδα που έχει πρόεδρο χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής μόνο τέτοια μπορείς να περιμένεις...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σουρωσε και μαστουρωσε αποψε ο Χρηστιδης.... :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έβρισε κι'εμένα...τουλάχιστον τα έσβησαν και κανονικά πρέπει να τον διώξουν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Γιατί άδικο έχω ? Απο ομάδα που έχει πρόεδρο χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής μόνο τέτοια μπορείς να περιμένεις...
εσενα σαν χρηστιδης σου ζηταω συγνωμη αλλα μπερδευτηκες την λαθος ωρα...
οπως και να΄χει για την παρτη σου δεν το εννοουσα ,κεκτημενη ταχυτητα...δεξου την συγνωμη μου ...αν θες...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μόλις γυρισα απο το γηπεδο (αφου φαγαμε γαμησι στο παρκιν του ΣΕΦ- 1 ωρα εκει μονο, κατι πρεπει να γινει με αυτο το πραγμα εκει)

ειμαι ακριβως πισω απο το τερμα με τα πεναλτυ και κατω κατω, στα 5 μετρα απο τα διχτια. Τα εχω σε βιντεο . Θα δω αυριο αν μπορω να τα ανεβασω.

Το τι βρισιδι ακουσε ο βαις σημερα στο γηπεδο δεν υπαρχει....ισως συγκρινεται μονο με την ευκαιρια που ειχε χασει ο οκκας καποτε με την λα κορουνια οπου εβριζε ολο το γηπεδο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μόλις γυρισα απο το γηπεδο (αφου φαγαμε γαμησι στο παρκιν του ΣΕΦ- 1 ωρα εκει μονο, κατι πρεπει να γινει με αυτο το πραγμα εκει)

ειμαι ακριβως πισω απο το τερμα με τα πεναλτυ και κατω κατω, στα 5 μετρα απο τα διχτια. Τα εχω σε βιντεο . Θα δω αυριο αν μπορω να τα ανεβασω.

Το τι βρισιδι ακουσε ο βαις σημερα στο γηπεδο δεν υπαρχει....ισως συγκρινεται μονο με την ευκαιρια που ειχε χασει ο οκκας καποτε με την λα κορουνια οπου εβριζε ολο το γηπεδο.

Tι πέναλτι χτύπησε αυτός ρε σύντροφε ? Ούτε στο 5χ5 δεν χτυπάμε τέτοια πέναλτι !  :grin:

thinkerman

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εσενα σαν χρηστιδης σου ζηταω συγνωμη αλλα μπερδευτηκες την λαθος ωρα...
οπως και να΄χει για την παρτη σου δεν το εννοουσα ,κεκτημενη ταχυτητα...δεξου την συγνωμη μου ...αν θες...

χρηστιδη χαλαρωσε μην αρχισω τις φαπες
κωλομαγκα του πληκτρολογιου
γαμω την παραγκα σας
μεχρι και στην ευρωπη απλωθηκατε νεοπλουτοι του κερατα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο άλλος είδε μόνο τα στατιστικά χωρίς να δει τον αγώνα και λέει ότι θα μας συζητάει όλη η ευρώπη για τα πέναλτυ και τις κόκκινες, τι παλικάρια είστε εσείς ρε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom