LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
ενταξει αφου το λες εσυ μ αυτη την ισχυρη προσωπικοτητα, παω να παιξω με τον τσονι
Μπράβο, καλό σκυλάκι
ενταξει αφου το λες εσυ μ αυτη την ισχυρη προσωπικοτητα, παω να παιξω με τον τσονι
Τι σημασια εχει ρε συ.Εδω μεγαλωσε.ο Μήτρογλου γεννήθηκε στην Ελλάδα απο Ελληνες γονείς ο Νίνης;
χθες ο ενας ελεγε οτι ο μητρο ειναι ο καλυτερος επιθετικος στην ευρωπη
σημερα ο αλλος λεει οτι δεν ειμαι πατριωτης γιατι δεν θελω να παιξει ο μητρογκολ σ ομαδα του εξωτερικου
γαμησε τα....
δεν υπαρχει φως στην χωρα αυτη ρεεεεεεε
Μπράβο, καλό σκυλάκι
ΕΣΥ ΡΕ ΦΟΥΦΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣχθες ο ενας ελεγε οτι ο μητρο ειναι ο καλυτερος επιθετικος στην ευρωπη
σημερα ο αλλος λεει οτι δεν ειμαι πατριωτης γιατι δεν θελω να παιξει ο μητρογκολ σ ομαδα του εξωτερικου
γαμησε τα....
δεν υπαρχει φως στην χωρα αυτη ρεεεεεεε
ο Μήτρογλου γεννήθηκε στην Ελλάδα απο Ελληνες γονείς ο Νίνης;
παλι ρομπα εγινεςελληνες ομογενεις στοκε
απο τη νοτια αλβανια;ελληνες ομογενεις στοκε
ειπαμε..εχεις ισχυρη προσωπικοτητα..κανει μπαμ
Αλβανοι ειναι οι γονεις του,περα απο αυτο,προτιμησε να παιξει για την Ελλαδα,γιατι αισθανεται Ελληνας.ελληνες ομογενεις στοκε
Αλβανοι ειναι οι γονεις του,περα απο αυτο,προτιμησε να παιξει για την Ελλαδα,γιατι αισθανεται Ελληνας.
παλι ρομπα εγινες
Το παλικάρι είναι τελείως άσχετο, τι θέλει να αποδείξει με τις ανακρίβειες που γράφει, ξεφτυλίζεται περισσότερο
ειπαμε...εσυ εγραψες ιστορια...
δεν ειμαι πατριωτης επειδη δεν θελω να παρει μεταγραφη ο μητρογλου...
μην σου πω οτι διεκδικεις την πρωτη θεση με τον τσονι στην υπογραφη
Δεν έγραψα ιστορία ακόμα, τώρα θα γράψω "Ο μπεργκ είναι καλύτερος του μήτρογλου"
καλα το ακουσαμε και αυτο ο μητρογλου που γεννηθηκε στην καβαλα απο ελληνες γονεις δεν ειναι ελληνας και ειναι ο νινης που γεννηθηκε στην αλβανια απο αλβανους γονεις...νινης η νινι λεγεται τελικα; ο καπίνο η καπίνος; γνωριζεις ;
εχεις ηδη γραψει μεγαλε...θεμα συζητησης