Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχω σκάσει στα γέλια!Φουφουτε ξεβρακωσε τους όλους!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ποιος ειναι αυτος που πιστευε οτι θα παρουμε το τσου λου; και τι παει να πει θα λες χειροτερες κοτσανες απο αυτον;

ποιος;;;;

σ ομιλια του ο θειος ελεγε οτι το 2007 θα παιξουμε αθηνα τελικο και απο κατω ουρλιαζαν ειναι τρελος ο προεδρος...

βρες το στο youtube οπως βρισκεις τοσα

και ειπαμε...καθε χρονο πατε για γιουροπα οταν περνατε στους 32...ετσι λετε κ οι απλοι οπαδοι με τις βατες κληρωσεις και οι φυλλαδες που πληρωνετε απο το στερημα σας...

Επισκέπτης
το εχω ποσταρει πριν...

ολοκληρο...
ειναι τραγικο να παρουμε παιχτες με ιδια χαρακτηριστικα με αυτους που εχουμε ηδη λεει ο ποιητης

και στην τελικη σαν γαυρος σε πέριπτωση που φυγει και καλοπουληθει απο τον χοντρο στα παπαρια μου αν πετυχει ή οχι
στον πουτσο μου αν καταληξει σαν τον Νερι ή σαν τον Τουρε...αφου πλεον δεν θα παιζει στον θρυλο

Βγαλε κι εσυ εναν παιχτη...πουλα τον με 4-5-8-15 εκατομμυρια και μετα ελα να μου πεις το παραμυθι

Ακομα και η ΑΕΚ μοσχοπουλησε δικο σου πρωην παιχτη με ποιο πολλα απο οτι εβαλες εσυ ταμειο

Μπαμια ε Μπαμια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Συγνωμη που δεν πιστευω οτι παιχτης σας θα κανει καρριερα σε ομαδα της προκοπης...

συγνωμη....

Δε θέλεις ένας έλληνα παίκτης να πετύχει στην ευρώπη, μάλιστα, ενδιαφέρον μπορώ να πω. Ειδικά όταν αυτός παρουσιάζεται σαν πατριώτης στα διάφορα πολιτικά θρεντ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φτανει που εκανε ο μαυριας ο νινης και ο λετο

εχεις την συμπεριφορα συμπεθερας...αντι να μιλησει για την κορη της μιλαει για τις ΄΄αλλες''

Αλλαξε το αυτο..μην τα πας οπου θελεις εσυ τα πραγματα

Επισκέπτης
Δε θέλεις ένας έλληνα παίκτης να πετύχει στην ευρώπη, μάλιστα, ενδιαφέρον μπορώ να πω. Ειδικά όταν αυτός παρουσιάζεται σαν πατριώτης στα διάφορα πολιτικά θρεντ
ρε λιονταρι αλλο πατριωτης αλλο αντι-ολυμπιακος

Επισκέπτης
εχεις την συμπεριφορα συμπεθερας...αντι να μιλησει για την κορη της μιλαει για τις ΄΄αλλες''

Αλλαξε το αυτο..μην τα πας οπου θελεις εσυ τα πραγματα
και στην τελικη σαν γαυρος σε πέριπτωση που φυγει και καλοπουληθει απο τον χοντρο στα παπαρια μου αν πετυχει ή οχι
στον πουτσο μου αν καταληξει σαν τον Νερι ή σαν τον Τουρε...αφου πλεον δεν θα παιζει στον θρυλο

Βγαλε κι εσυ εναν παιχτη...πουλα τον με 4-5-8-15 εκατομμυρια και μετα ελα να μου πεις το παραμυθι

Ακομα και η ΑΕΚ μοσχοπουλησε δικο σου πρωην παιχτη με ποιο πολλα απο οτι εβαλες εσυ ταμειο

Μπαμια ε Μπαμια

εχεις την συμπεριφορα συμπεθερας...αντι να μιλησει για την κορη της μιλαει για τις ΄΄αλλες'' :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
ρε λιονταρι αλλο πατριωτης αλλο αντι-ολυμπιακος

Φίλε εγώ τα έχω διαχωρίσει προ πολλού τα περί πατριωτισμού με τον αθλητισμό, μην το λες σε μένα. Ο κύριος από πάνω μας το παίζει πατριώτης και πατρίς θρησκεία οικογένεια και μόλις ένας έλληνας πάικτης που πρώτη φορα΄μετά απο τόσο καιρό ακούγεται το όνομα του για μεγάλες ομάδες (που από μόνο του αυτό το γεγονός κάνει καλό στην ελλάδα)  παρακαλάει να αποτύχει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

αραγε ποιος μιλαει καλυτερα ελληνικα....

ο νινης

ή ο μητρογκολ;;;

ή ο χολεβας;;;

τον σωτηρακη αλβανο τον ανεβοκατεβαζατε

Επισκέπτης
Φίλε εγώ τα έχω διαχωρίσει προ πολλού τα περί πατριωτισμού με τον αθλητισμό, μην το λες σε μένα. Ο κύριος από πάνω μας το παίζει πατριώτης και πατρίς θρησκεία οικογένεια και μόλις ένας έλληνας πάικτης που πρώτη φορα΄μετά απο τόσο καιρό ακούγεται το όνομα του για μεγάλες ομάδες (που από μόνο του αυτό το γεγονός κάνει καλό στην ελλάδα)  παρακαλάει να αποτύχει
εχει την συμπεριφορα συμπεθερας...αντι να μιλησει για την κορη της μιλαει για τις ΄΄αλλες''

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

ο νινης

ή ο μητρογκολ;;;

ή ο χολεβας;;;

Κατάλαβα, για τον πούτσο πατριώτης κι εσύ, δεν εκπλήσσομαι βέβαια

Επισκέπτης

ο νινης

ή ο μητρογκολ;;;

ή ο χολεβας;;;

συμφωνω

φωτια και τσεκουρι στον Νικο Γκαλη την δεκαετια του 80

Μονο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ φιλε
αυτος ηταν Ελληναρας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα και τον καλυτερο παικτη στον κοσμο να ειχαμε αμπαλο θα τον ελεγε ο καθε φουφουτος..οτι και να λεμε εμεις...

btw και τον φεισα που τον πουλησαμε 4+ στα αρχιδια μας αμα παιξει η οχι στην μπενφικα,ισα ισα μην σου αμα δεν παιξει θα πουμε οτι ηταν σωστο deal!

κατι που δεν εγινε με κυριακο παπαδοπουλο και τουρε αν και δεν μπορουσαμε να κανουμε και πολλα στις συγκεκριμενες περιπτώσεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Κατάλαβα, για τον πούτσο πατριώτης κι εσύ, δεν εκπλήσσομαι βέβαια

το ποσο πατριωτης εισαι μεγαλε, δεν το δειχνεις με το να θελεις να παει ενας ποδοσφαιρακιας σε μια ξενη χωρα να τα κονομησει..

το δειχνεις για το πως μιλας για την χωρα σου , πως νιωθεις για τους συνελληνες, και ποσο πονας για το τι συμβαινει σημερα...και κυριως τι κανεις απο την μερια σου για τους συνελληνες...

εχετε μπερδεψει πουτσα με βουρτσα

Επισκέπτης
το ποσο πατριωτης εισαι μεγαλε, δεν το δειχνεις με το να θελεις να παει ενας ποδοσφαιρακιας σε μια ξενη χωρα να τα κονομησει..

το δειχνεις για το πως μιλας για την χωρα σου , πως νιωθεις για τους συνελληνες, και ποσο πονας για το τι συμβαινει σημερα...και κυριως τι κανεις απο την μερια σου για τους συνελληνες...

Μονο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ φιλε
αυτος ηταν Ελληναρας

ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΕ ΕΚΤΕΘΕΙΣ;;;

Επισκέπτης
ποιος;;;;

σ ομιλια του ο θειος ελεγε οτι το 2007 θα παιξουμε αθηνα τελικο και απο κατω ουρλιαζαν ειναι τρελος ο προεδρος...

βρες το στο youtube οπως βρισκεις τοσα

και ειπαμε...καθε χρονο πατε για γιουροπα οταν περνατε στους 32...ετσι λετε κ οι απλοι οπαδοι με τις βατες κληρωσεις και οι φυλλαδες που πληρωνετε απο το στερημα σας...
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Και να περνάς τις γιαγιάδες από το πεζοδρόμιο επίσης.
Παίξε με τον τσόνι καλύτερα φούφουτε, δεν το 'χεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και να περνάς τις γιαγιάδες από το πεζοδρόμιο επίσης.
Παίξε με τον τσόνι καλύτερα φούφουτε, δεν το 'χεις

ενταξει αφου το λες εσυ μ αυτη την ισχυρη προσωπικοτητα, παω να παιξω με τον τσονι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο Μήτρογλου γεννήθηκε στην Ελλάδα απο Ελληνες γονείς ο Νίνης;

Stories