Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Εγώ ελπίζω να τύχουν με την μπαρτσελόνα, να κοιμηθεί η πλάση όλη και να την αποκλείσουν....Eλπίζω στους 16 να τυχετε με ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να φατε πολλα . Πανω απο 5 σιγουρα.
Εγώ ελπίζω να τύχουν με την μπαρτσελόνα, να κοιμηθεί η πλάση όλη και να την αποκλείσουν....Eλπίζω στους 16 να τυχετε με ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να φατε πολλα . Πανω απο 5 σιγουρα.
χαλαρωσε λιγο φιλε..Εγώ ελπίζω να τύχουν με την μπαρτσελόνα, να κοιμηθεί η πλάση όλη και να την αποκλείσουν....
μπραβο ρε μαγκα συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!να πως ξεβρακωνω εγω τις πουτανες...με πραξεις και επιχειρηματα...
για τον καραγκιοζη βασιλακη -πρασινοφρουρο- παπαθεοδωρου-σλογκαν αναφερομαι ντε ...
αυτον εδω που με μανια υπερασπιζεται την ''σατυρα'' και το χιουμορ''(οταν βεβαια επιλεκτικα αυτη η ''σατυρα'' κατα 90% αναφερεται και διακωμωδει τον θρυλο)
οταν αλλαζουν τα κοζα γινεται ευαισθητος και χανει το χιουμορ του...και τα βαζει με ιστοσελιδες που σατυριζουν τους υπερηλικες παιχτες του μπασκετικου εκτρωματος που αγαπαει...
]
τι εγινε χιουμοριστα μας;;εχασες ξαφνικα το χιουμορ σου;;γιαρι βρε;;πλακα ειναι...γελα...ετσι κιαλλοιως εσυ ξερεις απο χιουμορ...πουτανα...
[url=http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/slo-gun]http://www.gazzetta.gr/slo-gun[/url]
[size=18pt]ΚΑΒΛΑΡΧΕ ΣΕ ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ![/size]Αντε και γαμησου ρε Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ε .............παιξε ντερμπυ με τον ΗΡΟΔΟΤΟ και μη
μας ζαλιζεις τα α ρ χ ι δ ι α...............
[size=18pt]ΚΑΒΛΑΡΧΕ ΣΕ ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ![/size]
ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε?
ρε σουρα αντε και γαμησου μουνοπανο του κερατα.....[size=18pt]ΚΑΒΛΑΡΧΕ ΣΕ ΧΥΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ![/size]
ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ Ε?
μπραβο στα παιδια για το χαμενο παιχνιδι που γυρισανε.....
Eλπίζω στους 16 να τυχετε με ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ να φατε πολλα . Πανω απο 5 σιγουρα.
για θυμισε μου που παιζεται αυτην εβδομαδα;;;Αχαχαχαχα ο αλλος βαζει "σοβαρο¨αρθρο του αλεκου του τσελσι...Που τον ειχαν πετυχει αυτον και τον τσουκαλα κατι φουσκωτοι βαζελοι και τους αρχισαν στις μαπες,και κρυφτηκαν σε κατι καδους σκουπιδιων και εκαναν τους νεκρους.
[size=15pt]ΚΑΒΛΑΡΧΕ, ΣΕ ΧΥΝΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ[/size] ΓΡ ΓΡΓΡΓΡΓΡΓΡΓΡΓΡΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ [size=15pt]ΤΑ ΑΡΕΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΧΤΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ[/size] [size=30pt]ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ![/size]
Χαχα δεν είμαι πολύ ρομαντικός? ;) :-*
τυπε πως τον γαμας τον ολυμπιακο,με τον κωλο; :S