moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
και ενα πληκτρολόγιο
τυπε υπαρχεις ακομα; :S
και ενα πληκτρολόγιο
Αρχιδια ησουν,αρχιδια ξερεις αδελφε,σορυ κιολας.Μιλας για εποχη που επεφτε ξυλο και ντου παντου,λογω του θανατου του Τεμπονερα,και τα μπατσονια ειχαν χασει την μπαλα.Αν ηταν οπως λες,δεν θα ειχαν κανει οι δικοι σας ενσταση για υπαιτιοτητα της ΑΕΚ;Αν ησουν μεσα οπως λες,θα ηξερες οτι αυτοκαι στα 2 που αναφερεις μεσα ημουν φιλαρακι...και μαλιστα στο 2ο ειχαν πεσει τοσα δακρυγονα γυρω απο το πολυτεχνειο που ειχαμε μαζεψεοι ολοι απο 2-3...ασε τωρα ποιος το ριξε...ξερουμε ολοι μας πολυ καλα!!!
Τρία πουλάκια κάθονταν
βορειοελλαδητες εμεις, νοτιοελλαδιτες αυτοι.να μην γινουμε καθροι φιλε.τελικα θα μου απαντησει καποιος αν εσεις οι οπαδοι του γαυρου ειστε γνησιοι ελληνες και εμεις βουλγαροι;
τοσα ατομα διαβαζουν το θεμα εσυ μονο απαντησες.......το να κανεις χαβαλε παει και ερχεται καποιοι εδω μεσα το εχουν γαμησει τελειως μποχα και δυσοδεια....βορειοελλαδητες εμεις, νοτιοελλαδιτες αυτοι.να μην γινουμε καθροι φιλε.
τοσα ατομα διαβαζουν το θεμα εσυ μονο απαντησες.......το να κανεις χαβαλε παει και ερχεται καποιοι εδω μεσα το εχουν γαμησει τελειως μποχα και δυσοδεια....
ναι αλλα εσυ αποκαλεσες τους οπαδους του παοκ βουλγαρους......οπως και πολλοι αλλοι εδω.....και για την ιστορια επειδη εχω καταλαβει οτι υπαρχουν πολλι πιτσιρικαδες εδω αυτος που ειναι πρωθυπουργος σημερα το 1993 εριξε την κυβερνηση μητσοτακη για μια περιοχη που εσεις την λετε βουλγαρια....καποιοι μαλλον εκεινη την εποχη δεν ιχαν γεννηθει...Κατάντια φίλε, ντροπη και όνειδος, μόνο αυτό έχω να πω
δηλαδη οι οπαδοι του ολυμπιακου σηκωσουν σημαια του ερυθρου αστερα ειναι σερβοι;
με νικησες δικαια ....εχει ο καιρος γυρισματα ;) ;) ;) ;)μην το συνεχιζετε αυτο ρε μαγγες ειναι μαλακια...
ας πουμε για τον παοκ που παει για πρωταθλημα,για τον κλαους που ειναι καλυτερος απο το γκολοπαιδο
ετσι τυπε....με νικησες δικαια ....εχει ο καιρος γυρισματα ;) ;) ;) ;)
ναι αλλα εσυ αποκαλεσες τους οπαδους του παοκ βουλγαρους......οπως και πολλοι αλλοι εδω.....και για την ιστορια επειδη εχω καταλαβει οτι υπαρχουν πολλι πιτσιρικαδες εδω αυτος που ειναι πρωθυπουργος σημερα το 1993 εριξε την κυβερνηση μητσοτακη για μια περιοχη που εσεις την λετε βουλγαρια....καποιοι μαλλον εκεινη την εποχη δεν ιχαν γεννηθει...
σκεφτομουν σημερα ποσο αδικο αθλημα ειναι το ποδοσφαιρο.ο μιτσελ πχ.με την αντερλεχτ δεν επιξε καλα κερδισε.μαγικη εικονα.με την μπενφικα δεν επαιξε καλα κερδισε.μαγικη εικονα.με τον παο θα μπορουσε να χασει κερδισε ξανα.προπονηταρας ομιτσελ....αν εχανε ολα αυτα τα ματς θα ψαχνανε στον ολυμπιακο για προπονητη...ετσι τυπε....
στα 3000 χρονια της σαλονικης μας παλι
ετσι ειναι τυπε...σκεφτομουν σημερα ποσο αδικο αθλημα ειναι το ποδοσφαιρο.ο μιτσελ πχ.με την αντερλεχτ δεν επιξε καλα κερδισε.μαγικη εικονα.με την μπενφικα δεν επαιξε καλα κερδισε.μαγικη εικονα.με τον παο θα μπορουσε να χασει κερδισε ξανα.προπονηταρας ομιτσελ....αν εχανε ολα αυτα τα ματς θα ψαχνανε στον ολυμπιακο για προπονητη...
ενταξει φιλε μου δεν σου κρατω κακια.18 χρονια πηγαινω στο γηπεδο.ενταξει κανουμε καζουρα ο ενας στον αλλο......σημερα εχει και μπασκετ.θα το δεις;Φίλε άμα σε προσβαλλα μέσα απο τα βάθη του βρακιου μου σου ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ
παντως δεν με κερδισες επειδη επαιξες μπαλαρα απλα εγω δεν κατεβηκα στο γηπεδο στο δευτερο ημιχρονο...και ο στεφενς δεν ειταν σε καλη μερα....ετσι ειναι τυπε...
περσυ τον αλλο αηητητος απριλη μηνα και τον στειλαμε
οπως το παρεις.....παντως δεν με κερδισες επειδη επαιξες μπαλαρα απλα εγω δεν κατεβηκα στο γηπεδο στο δευτερο ημιχρονο...και ο στεφενς δεν ειταν σε καλη μερα....