bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυροςναι ρε ο σκατοπουστας μας εχει φαει καναδυο εβδομαδες τωρα![]()
![]()
![]()
οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυροςναι ρε ο σκατοπουστας μας εχει φαει καναδυο εβδομαδες τωρα![]()
![]()
![]()
επειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυρος
ο ρεντ ειναι γαυρος τρελλος και εσυ ερασιτεχνικοεπειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;
Και εχω πιο πολλα διαρκειας απο εσεναο ρεντ ειναι γαυρος τρελλος και εσυ ερασιτεχνικο
επειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;
ποσο να σκοτιστουν πια,φως δεν εχουν δει ποτε,αραχνες εχουν πιασει.![]()
μην μου σκοτιζεις τ αρχιδια
πςςςςς με ψαρωσες,παιξε παραπερα βλακακοποσο να σκοτιστουν πια,φως δεν εχουν δει ποτε,αραχνες εχουν πιασει.
μεσα επεσες σε παραδεχομαι...οπως και με την αντερλεχτ μεσα θα πεσεις....θα γκελάρει και σήμερα ο θρύλος..
Τυπε εσυ δεν εκανες πλακα για τον κοσμο που πηγε να δει την ΑΕΚ;Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
Η τρομοκρατια δεν θα περασει!!!!!!!!!!!!
Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
τρέμε μωρή χαμούρα ........ερχόμαστε....σε 3 τέρμενα σας φτάνουμε.....λαιβ νιους....η νοβα χεσμενη και κλασμενη βρισκεται σε παναθηναικο παραληρημα....η μπαρτσα φορεσε πρασινα σημερα και επαιξε στο μπουρδελο της λεωφορου...
πουτανα προπαγανδα...
καψε και εσυ ενα βαν...μπορεις...![]()
οχι ακομα ρε χρηστιδη...εχουμε δρομο ακομα...τι εγινε ρε μαλακες;;το πηραμε η ακομα;;νοιωθουμε καυτη την ανασα του ''συνδιεκδικητη'' απο την ''συμπρωτευουσα'' η καθαρισαμε;;τι λετε ;;
ανεβαινει και ο βαζελος σιγα σιγα![]()
![]()