bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυροςναι ρε ο σκατοπουστας μας εχει φαει καναδυο εβδομαδες τωρα
οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυροςναι ρε ο σκατοπουστας μας εχει φαει καναδυο εβδομαδες τωρα
επειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;οσο ειμαι εγω κινεζος αλλο τοσο ειναι αυτος γαυρος
ο ρεντ ειναι γαυρος τρελλος και εσυ ερασιτεχνικοεπειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;
Και εχω πιο πολλα διαρκειας απο εσεναο ρεντ ειναι γαυρος τρελλος και εσυ ερασιτεχνικο
μπραβο κερδισεςΚαι εχω πιο πολλα διαρκειας απο εσενα
μην μου σκοτιζεις τ αρχιδιαεπειδη δεν πιστευει οτι εισαστε μπαρτσελονα;
ποσο να σκοτιστουν πια,φως δεν εχουν δει ποτε,αραχνες εχουν πιασει.μην μου σκοτιζεις τ αρχιδια
πςςςςς με ψαρωσες,παιξε παραπερα βλακακοποσο να σκοτιστουν πια,φως δεν εχουν δει ποτε,αραχνες εχουν πιασει.
μεσα επεσες σε παραδεχομαι...οπως και με την αντερλεχτ μεσα θα πεσεις....θα γκελάρει και σήμερα ο θρύλος..
Τυπε εσυ δεν εκανες πλακα για τον κοσμο που πηγε να δει την ΑΕΚ;Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
Η τρομοκρατια δεν θα περασει!!!!!!!!!!!!
Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
Τα βασανιστηρια κατα των συλληφθεντων της Χ.Α. συνεχιζονται.Τους ανεβασαν στον 12 οροφο της ΓΑΔΑ και τους υποχρεωσαν να δουν τον αγωνα Παναθηναικος-Αστερας Τριπολης.
τρέμε μωρή χαμούρα ........ερχόμαστε....σε 3 τέρμενα σας φτάνουμε.....λαιβ νιους....η νοβα χεσμενη και κλασμενη βρισκεται σε παναθηναικο παραληρημα....η μπαρτσα φορεσε πρασινα σημερα και επαιξε στο μπουρδελο της λεωφορου...
πουτανα προπαγανδα...
καψε και εσυ ενα βαν...μπορεις...
οχι ακομα ρε χρηστιδη...εχουμε δρομο ακομα...τι εγινε ρε μαλακες;;το πηραμε η ακομα;;νοιωθουμε καυτη την ανασα του ''συνδιεκδικητη'' απο την ''συμπρωτευουσα'' η καθαρισαμε;;τι λετε ;;
ανεβαινει και ο βαζελος σιγα σιγα