Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?? ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ...ΤΟΥ EUROPA LEAGUE...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ...
Μην πείραζεις τα γαυρακια...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
το προγραμμα του ολυμπιακου στο c.l  ήταν οτι το χειροτερο με το να πεζεις με την πιο δυνατη ομαδα εντος στην 1η αγωνιστικη.
και στην 2η θα χασει μεσα στην Αντερλεχτ .

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
το προγραμμα του ολυμπιακου στο c.l  ήταν οτι το χειροτερο με το να πεζεις με την πιο δυνατη ομαδα εντος στην 1η αγωνιστικη.
και στην 2η θα χασει μεσα στην Αντερλεχτ .
Το προγραμμα φταίει  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιζε σαν καλή ευρωπαική ομάδα.

Στο δεύτερο του βγήκε το ελληνικό στοιχείο  :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?? ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ...ΤΟΥ EUROPA LEAGUE...ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ...

Νικος Αναστοπουλος  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Eνα κιβωτιο Γκαζοζες..για καλη Χωνεψη!!! :pipa2:

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Έλα ρε γαύροι μη μασάτε, τα πρώτα 4 είναι δύσκολα. Μετά το συνηθίζετε!!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ καλη η ομαδα στο α ημιχρονο,και αυτο κραταω
Το προβλημα μας ειναι στην αμυνα και συγκεκριμενα στα σεντρε μπακ
Φανταστειτε να  υπηρχε μια τετραδα με μελμπεργκ,παπαδοπουλο,τοροσιδη και μαρκανο σαν δευτερο σεντρε μπακ
Μπραβο στον Μαρινακη γιατι φτιαχνει μια πολυ ωραια ομαδιτσα,ενω και ο μιτσελ εχει καλα στοιχεια,αλλα πρεπει να μαθει πολλα ακομη
Τωρα διαβασα οτι ο Ζαρντιμ τα παει περιφημα με τη σπορτινγκ,για τσαμπιονς λιγκ ηταν καλυτερος
Τωρα γι αυτους που θεωρουν οτι μια ομαδα με μπατζετ γυρω στα δεκα με δεκαπεντε εκατομυρια ευρω,μπορει να συναγωνιστει μια ομαδα με τετρακοσια εκατομυρια ευρω,μαλλον δεν ξερουν και πολλα απο ποδοσφαιρο
Στα επομενα παιχνιδια με αντερλεχτ και μπενφικα θα δουμε σε ποιο ακριβως επιπεδο θα μπορουμε να βρισκομαστε

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Χθες ο Πανούτσος είπε οτι πρέπει ο Ολυμπιακός να κρατήσει το δεύτερο ημίχρονο με την έννοια του προβληματισμού και της αυτοκριτικής παιχτών και προπονητή,για την κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου .
Ηταν αναμένόμενο οτι ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να κρατήσει το ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου και η Παρί θα ανέβαινε αλλά απο αυτό το σημείο μέχρι την ανυπαρξία του δευτέρου υπάρχει τεράστια διαφορά.
Ο τρόπος που μπαίνουν τα γκόλ της Παρί πλην του πρώτου είναι παιδικός.

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
στο Α μέρος, ενώ παίξαμε και γαμώ τα παιχνίδια, και έπρεπε να τους είχαμε κολλήσει 2-3 γκολ, σταθήκαμε άτυχοι. !
αφού μετα από τετοιο ρυθμό δεν τους καταστρέψαμε, η καταρρευση στο Β μέρος ήταν μάλλον αναμενόμενη !!! αλλα όχι και έτσι ρε πούστη !!!
κρίμα τις φωνές και τα τραγούδια του Α ημιχρόνου !
εκλεισε η φωνή μου για το τίποτα !!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πείτε με αισιόδοξο αλλά πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Περίμενα να χάσουμε πιο εύκολα. Να μου πεις 4 έφαγες, πόσο πιο εύκολα, κι όμως το σκορ είναι πλασματικό, τα γκολ που φάγαμε εκτός του πρώτου ήταν μάπα, γενικά τα λάθη που κάναμε διορθώνονται εύκολα. Αν γυρίσει κι ο Αβραάμ και γίνει ο παλιός καλός αμυντικός που ξέρουμε και βγει καλός ο εντιγκά είμαστε σε καλό δρόμο.
Με τον προπονητή βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται, λες και κολλάει ώρες ώρες, λες και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς να ρίξει κανά πούτσο στη μεταφράστρια

Επισκέπτης
στο Α μέρος, ενώ παίξαμε και γαμώ τα παιχνίδια, και έπρεπε να τους είχαμε κολλήσει 2-3 γκολ, σταθήκαμε άτυχοι. !
αφού μετα από τετοιο ρυθμό δεν τους καταστρέψαμε, η καταρρευση στο Β μέρος ήταν μάλλον αναμενόμενη !!! αλλα όχι και έτσι ρε πούστη !!!
κρίμα τις φωνές και τα τραγούδια του Α ημιχρόνου !
εκλεισε η φωνή μου για το τίποτα !!!
οχι ρε συ φιλε..ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τιποτα δεν ειναι για το τιποτα αν η ομαδα καταφερει τα 45 λεπτα του πρωτου ημιχρονου να τα κανει 70 τοτε θα παμε ψηλα!!! εγω ημουν στην 21 )))

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
O προεδρος της Παρι δηλωσε χαρακτηριστικα
<<Δεν εχω ξαναδει τετοιο κοσμο σαν του ολυμπιακου.Θα μεινει χαραγμενος στη μνημη μου,δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο σε οσα γηπεδα εχω επισκεφτει μεχρι σημερα>>!
Τωρα..οσον αφορα την εκπληξη των οπαδων των αλλων ομαδων για την ηττα,ειναι ακριβως η ιδια εκπληξη που εχουν για ποιο λογο παιρνει ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια το πρωταθλημα..
Παντως η αληθεια ειναι,οσον αφορα το χτεσινο παιχνιδι ειναι οτι ακομη ο Μιτσελ δεν εχει η' δεν μπορει να βρει ακομη τ αμυντικα εργαλεια,για να μπορεσει ο ολυμπιακος να παιξει πιο σωστα αμυνα στην ευρωπη σ επιπεδο τσαμπιονς λιγκ
Ο βαλβερδε ειχε πολυ καλυτερους παικτες στην αμυνα

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
O προεδρος της Παρι δηλωσε χαρακτηριστικα
<<Δεν εχω ξαναδει τετοιο κοσμο σαν του ολυμπιακου.Θα μεινει χαραγμενος στη μνημη μου,δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο σε οσα γηπεδα εχω επισκεφτει μεχρι σημερα>>!
Τωρα..οσον αφορα την εκπληξη των οπαδων των αλλων ομαδων για την ηττα,ειναι ακριβως η ιδια εκπληξη που εχουν για ποιο λογο παιρνει ο ολυμπιακος τα τελευταια χρονια το πρωταθλημα..
Παντως η αληθεια ειναι,οσον αφορα το χτεσινο παιχνιδι ειναι οτι ακομη ο Μιτσελ δεν εχει η' δεν μπορει να βρει ακομη τ αμυντικα εργαλεια,για να μπορεσει ο ολυμπιακος να παιξει πιο σωστα αμυνα στην ευρωπη σ επιπεδο τσαμπιονς λιγκ
Ο βαλβερδε ειχε πολυ καλυτερους παικτες στην αμυνα

Όντως μεγάλη έκπληξη, 5 νόμιζα θα φάτε

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
οχι ρε συ φιλε..ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τιποτα δεν ειναι για το τιποτα αν η ομαδα καταφερει τα 45 λεπτα του πρωτου ημιχρονου να τα κανει 70 τοτε θα παμε ψηλα!!! εγω ημουν στην 21 )))

εγώ έχω διαρκείας στη 16...

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
δεν πιστεύω οτι άλλη ομάδα έχει τέτοιους πιστούς ! γι αυτο είναι και ΘΕΟΣ !!

Συνημμένα

• IMG_0265.jpg
    IMG_0265.jpg
    248,3 KB · Εμφανίσεις: 36

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οι αγωνες του Ολυμπιακού στην Ευρωπη, είναι σαν την τσόντα...
Ξέρεις ποιός θα γαμηθεί απλά δεν ξέρεις που θα "τελειώσει" ο άλλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom